17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-3d8fdda8

yapmak hayal etmek. Belki de sözü tutmak için güçlü olmak konusunda kaygıları var.

Emre yazılı senet

Hayalinizdeki bir senet görmek için kendinize bir şeyler yapmak için daha fazla özgürlük tanımak gerektiğini gösterir. Kendine bu kadar sert ya da katı olmayın.

Tanıtım

Eğer iş yerinde bir promosyon elde ettiğinizi hayal etmek kendine güven düzeyini bir artış anlamına gelir. Siz kendinizi iyi hissediyorsunuz.

Propan Tank

Hayalinizdeki bir propan tankı görmek için baskı ya da stres çeşit altında olduğunu göstermektedir. Propan tankı boş ise o zaman hayatında stres aşmak demektir.

Pervane

Hayalinizdeki bir pervane görmek için ileri hareketi ve ilerlemeyi temsil ediyor. Aynı zamanda ruhsal yolculuk sembolize edebilir.

Özellik

Eğer mülk satın olduğunu hayal etmek yaşam içinde ayakta temsil eder. Sen geleceği ile ilgili kaygı duyuyor. Alternatif olarak rüya mülk satın alma akıl kararlılık ve durumunu belirtir.

Evinizde kaybetmek hayal etmek size anlamda güvenlik kaybettik düşündürmektedir. Sen istikrarsız yere basıyor.

Peygamber

Hayalinizdeki bir peygamber görmek için bilgi bilgelik ve rehberlik için ihtiyaç gösterir. Rüya da gelecekle ilgili korkuları ve endişeleri vurgulamaktadır. Sen bilinmeyen bilmek istiyorum.

Öneri

Eğer daha fazla doğrudan kendiniz daha önceden bilinmeyen bir yönü birleştirilmesi olduğunu gösterir teklif edildiğini hayal için rüya evlilik ya da ciddi uzun vadeli bir taahhüt / proje / durum hakkında düşünme anlamına gelebilir. Birine teklif düşünüyor musunuz Teklifle Tepkiniz evlilik veya taahhüdü hakkında gerçek duygularını gösterir.

Kovuşturma

Eğer yargılanmaktadır hayal etmek size uyanma hayatında birşey yüzünden suçluluk olduğunu göstermektedir. Alternatif olarak rüya daha kendinizi kabul ve başkalarına daha az yargılayıcı olması gerektiği anlamına gelir. Belki kendinize veya başkalarına çok sert.

Prostat Sınavı

Bir prostat muayenesi alıyorsanız hayal etmek size hayatta geçmesi gereken bazı tatsız ama gerekli bir görev anlamına gelir. Sen keyfine olmayabilir ama bu senin iyiliğin için. Alternatif olarak bir prostat sınav Eğer bir şey hakkında sinirli olduğunu gösterir. Bu rüyanın bir daha doğrudan yorumlanması size yaklaşan bir prostat muayenesi konusunda gergin olabilir.

Protez

Eğer bir protez olduğunu hayal etmek size hayatınızda yeni bir perspektif keşfetmek olduğunu gösterir. Sen farklı ve derin bir şekilde ulaşıyor. Vücut protezi vücudun bir parçası olarak nerede uyulduğu da düşünün ek önemi sunabilir. Eğer bir protez kol varsa o zaman bir şeyler yapmanın tamamen yeni bir yol keşfetmek anlamına gelir. Eğer bir protez bacak varsa o zaman yeni bir yolculuğa doğru gidiyoruz demektir.

Fahişe

Eğer bir fahişe olduğunu hayal etmek daha fazla cinsel özgürlük / ifade ve cinsel güç için arzularını gösterir. Sen daha az inhibe ve cinselliğin diğer alanları keşfetmek olmak istiyorum. Belki de seks hakkında uyanık ideoloji çok sert olduğunu. Negatif tarafında bir fahişe olduğunu hayal etmek size bir ilişki doğru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder