17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-54efeb72

Size bir şey kabul etmeden önce sizin için ileride ne olduğunu bilmek istiyorum. Size kapısı üzerinde tırmanmaya sonra bu hayatta bir kısayol için arıyoruz demektir. O da sizin sabırsızlık için başvurabilir.

Ağ geçidi olduğunu hayal gösterir kim hayata izin daha dikkatli olmak gerekir.

Görmek rüyada bir araya toplama için karakter ve Kişilik çeşitli yönlerini birleştirmek çalışıyoruz gösterir. Belki de kendini başkalarının nitelikleri birleştirmek istiyoruz. Ek ipuçları için bu insanlar ne kadar iyi tanıdığınıza düşünün. Rüya bir cinas "toplamak" ya da "bir şey araya" de yani kanıt bilgi ya da sadece şeyler.

Bakın bizim hayal bir ölçüm için hayatın daha iyi dengelemek ihtiyacınız öneriyor.

Tül tül içinde giymiş ki rüya belirsizlik zenginlik anlamına gelir.

Tokmak için bkz Adalet otorite ve mutlak güç hayalinizdeki bir tokmak simgeler. Bu kabul ve yüzleşmek için gereken bir sorun için başvurabilir.

Bir tokmak kullandığınız hayal bir sorun için bir çözüm temsil eder. Bir karar yapılmıştır.

Eşcinsel * Eşcinsel bakınız.

Gazebo için bakın veya bir kule içinde olduğunuz rüya açıklık ve receptiveness ilişkiye doğru temsil eder. Ayrıca idealist kavramları memnuniyet ve tatmin sembolize eder.

Hayalinizdeki bir Ceylan sembolize Ceylan için bakınız grace hız ve ruh. Bu da hayat o kadar ciddiye almamalıdır göstermektedir. Hafifletmek.

Aracınızı viteste yerleştirdiğimiz dişli rüya hayatınızda yeni bir proje ile ilerlemeye hazır olduğunuzu göstermektedir. Yeni bir yöne doğru gidiyoruz.

Gecko için bkz bir kertenkele hayalinizdeki bir anlaşma ya da yemin temsil eder. Yapmanız gereken bir karar için "Evet" cevabı. Alternatif olarak rüya yenileme anlamına gelir.

Kazlar için bkz kaz rüya gösterir fotoğraf ve yaşam boyu arkadaşlık. O da kalabalık ile gitmek eğilimi gösterebilir. Alternatif olarak sen de topraklanmış rüya anlamına gelir.

* Lütfen kaz Ayrıca bkz.

Geyşa için bkz Güzellik çekicilik dengeli ve zarafet bir geyşa hayalinizdeki temsil eder.

Bir geyşa olduğunuzu hayal sosyal kişisel ve profesyonel hayatında dengeli olduğunuzu gösterir. Siz de çeşitli durumlarda ayarlayın.

Jel kullanımı saç jölesi hayalinizdeki isteğiniz için sipariş temsil eder. İhtiyacınız olan her yerde olmak.

Jelatin * Jelly bakınız.

Birileri bir İkizler ikizler için rüya keskin zekası ve hızlı düşünme yeteneğini temsil eder. Sen çok yönlü ve güçlü-e doğru uyarlamak için herhangi bir durum. Alternatif olarak bu bağlantıları ve yetenek (veya yetersizlik) başkalarına ulaşmak için anlamına gelir.

Taşlar için servet hırs ya da manevi koruma sembolize taşlar hayalinizdeki bakın. Rüya öznitelikleri ve eğer Hazine şeyler ve değeri için bir metafor olarak da olabilir.

Cinsiyet cinsiyet hakkında rüya sizin rolünüzü ve toplum tarafından algılanan nasıl değerlendirirsiniz gösterir. Belki de belirli cinsiyet rolleri hakkında bilinçli hissediyorsun. Size karşı cinsiyet daha kendi hayal sonra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder