23 Ocak 2013 Çarşamba

Rüya Tabirleri-567bee92

bir vibratör görmek veya kullanmak için arzularınızı cinsellik uyandırmak için anlamına gelir.

Vekil

Hayalinizdeki bir papaz görmek için size ruhsal ihtiyaçlarını tanıması gerektiğini göstermektedir.

Kurban

Eğer bir kurban olduğunu hayal etmek sizin zulüm gören ve diğerleri tarafından overpowered olduğunu göstermektedir. Böyle rüyalar bir uyanık durumda güçsüz ve çaresiz hissediyorsun öneririz. Alternatif olarak rüya size seçenekler için sorumluluk almaya istekli olduğunu gösterir.

Viktoria dönemine ait

Eğer Viktorya döneminde olduğumuzu hayal etmek sizi cinsel bastırılmış duygu olduğunu gösterir. Sen tam ekspres kendinizi edemiyoruz hissediyorum. Victorian tarzı kıyafetler giyiyor iseniz o zaman sınırlı ya da bir şekilde kısıtlanmış hissediyor demektir. Rüya zihin kelime oyunları oynamak ve böylece rüya "Vicky" veya "Victoria" adlı hayatında birisi işaret edebilir seviyor. Yoksa zafer delalet olabilir

Zafer

Bir şey üzerinde zafer hayal etmek yeteneklerine güveni temsil eder. Sen alıyor derste motivasyon arıyorlar. Bazen aslında ulaşmadan başarı hayal veya görselleştirmek gerekir.

Görüntülü Sohbet

Eğer video sohbet olduğunu hayal etmek bir duygusal ve zihinsel düzeyde biriyle bağlanmak için arzularını ifade eder. Onları için duygularını ifade etmek istiyorum. Alternatif olarak rüya bazı durum ya da ilişki mesafenizi tutmak gerekir anlamına gelir.

Video Kamera

Bir video kamera kullanıyorsanız hayal etmek size kararları daha objektif olması gerektiğini göstermektedir. Eldeki görev odaklanın ve duygularınızı yargı bulut izin vermemeye çalışın.

Birisi bir video kamera kullanarak hayal etmek size geçmiş ve eski anıları geri yansıtan olduğunu gösterir. Sen önceki hatalardan ders çalışırken ya da iyi ve kötü zamanlarda yeniden yaşamak olabilir.

Video Oyunu

Eğer bir video oyunu oynarken hayal etmek onları ne yapmak istediğini yapıyor içine başkalarının işlemek için yeteneğinizi temsil eder. Alternatif olarak bir video oyunu oynarken size gerçek hayatta sorunlardan kaçmaya çalışırken yerine o karşı karşıya olduğunu göstermektedir. Ek anlayışlar için video oyun ve video oyun karakteri tipini düşünün.

Görmek veya bir video oyunu bir karakter olduğunu hayal etmek size başkaları tarafından kontrol ve manipüle hissediyor olduğunu göstermektedir. Size eylemleri üzerinde hiçbir kontrole sahip ya da onlar için sorumluluk alma olmadığını hissediyorum.

Gerçek hayatın bir video oyunu haline geldiğini hayal için herhangi bir hırs ve sürücü eksik olduğu anlamına gelir. Hayatın ve ne yapmak istediğiniz herhangi bir yöne sahip değiliz. Alternatif olarak rüya her zaman tetikte olması gerekir anlamına gelebilir.

Video Store

Bir video dükkanında olduğunu hayal etmek hayatınızın çeşitli bölümleri ve yönlerini temsil eder. Bu sizin yaşam deneyimlerinin bir özetidir. Sizin için veya size kiralama ve nasıl uyandığın hayatı ile ilgilidir aradığınız videonun başlığı düşünün.

Video kaseti

Hayalinizdeki bir video kaset izlemek için durdurmak ve dinlenmek için ihtiyacınız olduğunu gösterir. Hayat bir mola ve zihninizi dinlendirin. Banttan ya da ne izliyor unvanını düşünün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder