25 Ocak 2013 Cuma

Rüya Tabirleri-6deeb133

rüya gol peşinde için benzerdir. Yol üzerinde görme ayarladığınızda belirlenir. Alternatif olarak rüya nasıl para motive yorum. Sonuç olarak size hayatınızın bazı alanlarında duygusal bir boşluk hissi olabilir. almak ya da vermek bir çiçek buketi ruya rüya tabileri için buket saygı sevgi onay nezaket hayranlık ve sevgi anlamına gelir. Bu bazı şifa enerji göstergesidir. Çiçekler ve renkleri buket ek önemi de göz önünde bulundurun. Yay için bakın veya yay rüyada kravat ruya tabileri kadınlık simgeliyor. Alternatif olarak yay sosyal bir neden için ayağa kaldırabiliriz. Renk yay için ek önemi göz önünde bulundurun.

Hayalinizdeki bir okçu yay görmek için takip ve başarı gol anlamına gelir. ruya tabileri yay ve ok için bkz bir yay ve hayalinizdeki ok kadın ve erkek enerjiler birleşimi temsil eder. Libido veya bazı cinsel enerji/istek için sevk edebilir. Alternatif olarak öfke saldırganlık ya da gerginlik simgeliyor. Bu rüya sembol da mükemmellik için hedeflediğimiz bir metafor olabilir. Eğer başarılı bir şekilde eski alışkanlıkları/yollar ve düşünce kalıpları kurtulmak ki bağırsak hareketi için ruya tabileri rüya bir bağırsak hareketi olduğunu belirtir. Bu genellikle öfke ya da nefret gibi güçlü duygular sürümü benzer.

Açık bir yerde bir bağırsak hareketi olduğunu hayal dediğin şey pişmanlık ifade göstermektedir. Eğer aklını biraz çok yüksek sesle konuştum. ruya tabileri * bkz kabızlık veya ishal.

Rüya size selam Selam saygı onur tevazu ve saygı simgeliyor. Daha büyük ve daha yüksek bir güç kabul. Ya da belki daha başka bir kişinin isteklerine boyun eğen olmanız gerekiyor. ruya tabileri kase için görmek rüya bir kapta rahim ve güvenlik duygusu simgeliyor. Kase ve nasıl tedavi veya rüyada ele düşünün. Bu ipuçları-nasıl hissediyorsun gibi belirli bir ilişkide tedavi sunabilir. size Bovling ruya tabileri Bowling için rüya grevler sayısı gösterir ve hayatınızı özlüyor. Eğer kötü bir oyun Bovling biraz pişmanlık ifade. Sonra size grev grev sonra Bovling o başarılı bir geleceğe doğru yolda olduğunu göstermektedir. Rüya bir cinas çarpıcı performansı ve/veya yıldız yeteneği de kullanabilirsiniz.

Eğer bir oluk top kase rüya size bir rut sıkışmış ve nerede yaşam başkanlığında bazı değişiklikler yapmanız gerekir önerir.

Alternatif olarak bowling ve bowling alleys cinsel fetih için bir metafor olabilir. İçinde bir bowling salonu olan cinsel innuendos oynamak düşünün. Pimleri ve bowling topları erkeksi sembolü olarak görülebilir. PIN güverte (Mağara kase konteyner vb gibi herhangi bir koyu yuvası olduğu gibi.) vajina ve rahim sembolik. ruya tabileri kutusu için bkz bir kutu içinde rüya içgüdüsel bir doğa ve yıkıcı bir darbe anlamına gelir. Alternatif olarak sen korumak ve kendinizi bazı yönlerini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder