17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-a375c14d

biraz güç için arıyoruz.

Bir kivi görmek için rüya senin kuş sen are trying-e doğru kaçmak ya da gizlemek bir durum olduğunu gösterir.

Kleenex için bakın veya doku hayalinizdeki zaman geçmişin gidelim ve hareket olduğunu gösterir bir Kleenex kullanın. İleri ilerleme için mevcut sorunları yüzleşmek gerekiyor.

Rüyada bir sırt çantası taşımak veya görmek için sırt çantası umut arzu temsil eder.s ve sırları. Ayrıca yıllar boyunca edindiğiniz bilginin sembolik olabilir. Alternatif olarak bir sırt çantası ve duygusal Bagaj Taşıma ve eğer ağırlık sorumlulukları anlamına gelir.

Diz için diz rüya sembolize bir düzeyde destek aldığınız. Çok duygusal hissediyorsun. Yetersizlik ya da zayıflık duygusu ve güç/denetim konuları da oyuna geliyor. Belki daha sen işleyebileceğinden daha alıyor.

Diz diz çökmüş rüya tevazu gösterir. Alternatif olarak sizin için diğer etkilere açık olduğunu gösterir. Daha verimli veya yönü kendini teslim.

Bıçak bıçak taşıyoruz rüya öfke saldırganlık ve/veya ayırma anlamına gelir. Bir şey olabilir hayatında biçilmiş kaftan ve kurtulmak gerekiyor. Belki bağları kesilmiş ya da ilişkiye kesmek gerekir. Daha bölücü olun. Alternatif olarak bir bıçak bazı cinsel gerilim veya cinsel çatışma gösterir.

Sonra bıçak mat çalışmanızın az ya da hiçbir kazanç neden olacaktır gösterir.

Eğer bir bıçak tarafından yaralı rüya sembolik erkeksi veya hayvansı saldırganlık.

Birisi bir bıçak tutan rüyada görmek için güç bir durum ya da ilişki veya denetim eksikliği gösteriyor. Alternatif olarak rüyada bir bıçak tutan kişi sembolik bir baskın erkek figürü uyanık hayatta olabilir.

Hayalinizdeki bir elektrikli bıçak görmek için güç bir durumun gerçeği hemen aşağı almak için gösterir.

** Lütfen bıçak da bakın. Eylem anlamı bakın "Kaynar bir tavşan" bıçak değirmeni için bkz hayalinizdeki bir bıçak değirmeni özgürlük kaybı anlamına gelir.

Knight için bkz onur sadakat koruma ve güvenlik hayalinizdeki at anlamına gelir. Knight "zırh parlayan şövalye" gibi ayaklarınızı kapalı piyango birisi ya da bir bir kurtarıcı olarak görülebilir.

Sen şövalye rüya size iyi bir karakter için tanınan olduğunu gösterir. Güç ve yetki ile Emanet.

Size örgü örme için rüya sakin huzurlu ve sevgi dolu bir ev hayatı anlamına gelir. O da kim size örgü ile ortak yaşam (geçmiş ya da mevcut) birine başvurabilir. Alternatif olarak örgü yaratıcılık ya da başarılarını temsil eder. Eğer düzenli rutin zaman dışarı almak gerekir.

Hayal zorluklar olduğu için bazı sorun kaçınarak örme anlamına gelir.

Örgü görmek için iğneler hayalinizdeki bir durum istenen sonucu almak için manipüle olduğunu göstermektedir.

Görmek rüyada bir düğme düğmesi için dönüm sorunları ya da çevrenizdeki koşullar anlamına gelir. "Ele" bunları almak gerekiyor.

Rüyada görmek veya bir tokmağı tokmağı fırsatları sembolize ve beklentilerini karşıladı. Yardım ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder