17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-bde24e86

için ek önemi oje rengi. Özellikle mavi görmek için yeşil siyah mor ya da hayalinizdeki diğer geleneksel oje rengi özgür ruhu temsil eder. Benzersiz şekilde kendini ifade etme gibi. Rüyada gördüğünüz net tırnak cilası tarafsızlığı bir durum anlamına gelir.

Çivi hayalinizdeki çivi çekiç azim sebat ve sürücü sert bir pazarlık yeteneğini temsil eder. Aynı zamanda bir cinas "bir cinsel ima için başvuruda bulunduğu ya da bir şey ile yakalandığını yani çivilenmiş" düşünün. Alternatif olarak rüya da bir başka popüler kelimesi "kafasına çivi vurmak" işaret edebilir hangi öneriyor bir durum tamamen giderilmiştir.

Uzun ve zor iş için küçük tazminat ve ödeme sembolize çivi rüya görmek için. Ayrıca bazı sağlam ya da sert güç benzer olabilir.

Bir çivi ile kendinize zarar rüya size söylediklerine dikkatli olması gerektiğini göstermektedir.

* Lütfen tırnaklarımı bakın.

Rüya için çıplak çıplak olduğunu öğrendim ve etkinliklerinizi üzerinde maruz olma korkusu gösterir. Eğer misjudged hissediyorum.

Aniden çıplaklık keşfetmek ve karşılamak çalışıyoruz hayal dayanıksızlığınızı bir durum anlamına gelir.

Görmek için rüya ve çıplak bir kişi ile bu kişi ya da durum hakkında çıplak gerçeği keşfetmek hakkında bazı anksiyete temsil ettiği tiksinti. Ayrıca yasadışı bir aşk ilişkisi prestij kaybına ya da skandal bazı faaliyet kehanette bulunmak. Başkasının çıplaklık kabul eden buna mukabil sonra o sen-ebilmek görmek onları sağ ve niyetlerini gösterir. Ya da belki sen tamamen onları kim olduklarını kabul ediyorsunuz. Başkasının çıplaklık hakkında umurumda değil sonra ret korkuyor olmak öğrenmek gerektiğini göstermektedir.

Herkes size dışında çıplak hayal bir şey diğerlerinden saklıyorsun'anlamına gelir. O da bir şey hakkında sinir olduğunuz anlamına gelebilir. Alternatif olarak Eğer başkalarının çok kritik rüya gösterir. Kabul olmak yerine başkalarının kusurlarını bulmak eğilimindedir.

İçin derinlemesine analiz rüya Mood ortak hayalleri tıklayın çıplak.

Adınızı unutmak ya da başkasının adını hissediyorsun ki öneriyor adı rüya boğulmuş ve yatar. Bu da gerçek kendini ya da aile köklerinizi unutmuş gösterebilir.

Çağrıldığını adınızı duymak maneviyat ile temas ve uyum halinde olduğunu gösterir. Eğer kendi benzersiz ve bireysellik daha farkında olmak gerekir.

Rüyada yazılı tanıdık bir isim bir şekilde sembolize görmek için o kişi hakkında hissediyorum. Sezgi onlar hakkında doğru gelmek olabilir.

Adınız değişti ya da farklı bir adla adlandırılır rüya size bazı büyük dönüşümü veya metamorfoz uyanık hayat geçiyor öneriyor. Bir uyanmakta yaşıyoruz.

Adı rozeti için bakın veya aşınma hayalinizdeki bir yaka kartı kimliğinizi sembolize eder. Rüya senin arzularını başkalarına ulaşmak anlamına gelir. Alternatif olarak rüya yabancı bir durumu temsil eder.

Rozeti adına adınız yoksa o zaman o bir kimlik krizi yaşıyor demektir. Belki de bu karakter dışında bir şey yapıyoruz. Kendinizi biraz kaybetmiş.

Nap için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder