17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-ea952e80

için bir ilişki okul iş aile veya proje gibi hayatında bir şey daha dikkat etmeleri gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak mekik yaparak daha gurur ve yeteneğinizi güven göstermek gerektiğini gösterebilir.

Sitar

Hayalinizdeki bir sitar görmek veya duymak için tutku neşe ve iyileşme anlamına gelir. Sitar Ayrıca Hint kültürünün sembolüdür.

Oturan

Otururken hayal etmek sizin kararsızlık gösterir. Eğer bir şey hakkında ne yapmak istediğini bilmiyorum. Ayrıca rölanti ve uzak hayatını israf olduğunu göstermektedir.

Boyut

Şeyin boyutu hakkında hayal için belirli nesneleri veya kişilere verdiklerini önemi önemi veya eksikliği gösterir. Daha büyük bir şey daha önemli o. Tersine küçük bir şey daha önemsiz olduğunu. Boyut da uygulamakla ve güç diğerleri üzerindeki güç derecesi ile ilgilidir. Belki rüya birilerini "boyutlandırma" olduğunu gösterir. Düşünce Freudcu okuluna göre bir nesnenin boyutunu birinin penisi belki kendi ya da sevgilisi boyutunu belirtir.

Kaykay

Bakın ya da rüya bir kaykay binmek için herhangi bir zor durumda kolay bakmak yapma yeteneğim var olduğunu gösterir. Bu durumlarda en sert stil zarafet ve sakinlik ile kendinizi taşırlar. Alternatif olarak rüya özgür ve eğlenmeyi seven taraf anlamına gelir.

Skatepark

Eğer bir skatepark altında olduğunu hayal etmek size engel olabilir engelleri karşısına korkmuyoruz demektir. Sen tereddüt etmeden bu engellerin başını yüzleşmek.

Paten yapma

Pateni olduğunu hayal etmek hayatınızda bir denge sağlamak için yeteneği sembolize eder. Hayatını yolu ile ilerliyor ve hedefe doğru çalışıyoruz. Alternatif olarak rüya bazı madde üzerinde "buz pateni" dair bir metafor olabilir. Diğer bir deyişle sadece ile elde edilir. Belki biraz sorunu önlemek için ipe ya da bir sorunu yeterince titizlikle eğiliyor değildir.

Eğer buz üzerinde paten olduğunu hayal etmek geçerli bir proje memnuniyeti gösterir. Ayrıca size sınırlarını aşmaktadır veya uyanıkken hayatında bazı riskler alma eşiğinde olabilir önermek için ifade "ince buz üzerinde paten" düşünün.

Iskelet

Hayalinizdeki bir iskelet görmek için tam olarak gelişmiş değildir şey temsil eder. Hala bazı durum ya da projenin planlama aşamalarında olabilir. Alternatif olarak bir iskelet ölüm dönüştürme veya değişiklikleri simgeler. Bazı madde altına almak gerekiyor. Iskelet de bir metaforu olabilir "dolaba iskeletler." Saklayacak bir şey var mı

Bir iskelet olarak tasvir birini görmek için onlarla ilişki uzun zaman önce ölmüş olduğunu gösterir.

Kroki

Rüyanızda kendinizi bir kroki görmek veya çizmek için farklı bir perspektiften bir durumu görmek gerektiğini göstermektedir. Rüya da "dışarı çekmek" ya da kendinizi bazı yönlerini tanımak için gereken bir metafor olabilir.

Ski Lift

Bakın ya da rüya bir teleferik yolculuğu yapmak için yeni zirvelere ulaşmak ve korkuların üstesinden olduğunu gösterir. Sen duygular üzerinde bir komut var ve bastırılmış olan hislerimizi ve engellemeler ile karşı karşıyayız. Eğer yüzeye yakın hale getirmeden için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder