31 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-ebc9c5c6

hareket. Kendi aklını. Alternatif olarak bu bilinçaltı ve/veya bildirim negatif duyguların incelenmesi anlamına gelir.

Defne görmek ya da bir defne rüyada giymek başarı ve zafer simgeliyor. Eğer zor görevin üstesinden geldiler ve bir iş aferin için ödüllendirilir. Alternatif olarak rüya hayatında "Defne" adlı biri üzerinde yapılan bir kelime oyunu olabilir.

Lava için bkz lav hayalinizdeki hangi sen-si olmak kept içinde bir süre için şiddetli bir öfke anlamına gelir.

** Eylem anlamı "Lava" Lava lamba için bkz hayalinizdeki bir lav lambası yavaş akıcı hareket temsil eder. Uyanık hayatında bir şey lav lambası olarak benzer bir şekilde hareket ediyor. Belki sen bir şeyler yapmak için zaman ayırdığınız ve tam emin yapma. Lav lambası için ipuçları rengi göz önünde bulundurun.

Lavanta için bkz lavanta size rüya Tasavvuf ve manevi temizlik gösterir.

Kokusu lavanta hayalinizdeki sakinlik huzur ve simgeler. Serinlemek ihtiyacınız.

Are sen başvurmak-hukuk hukuk için rüya size hayatınızın bazı alanlarında daha fazla kısıtlama göstermek gerektiğini göstermektedir.

Hukuk okuyan hayal etmeye çabalar ve projelerin başarı gösterir.

Çim için bkz bir yeşil çim hayalinizdeki umut zevk ve refahı temsil eder. Eğer kontrol ve istikrarlı ve düzgün ilerleme yapıyoruz. Çim büyümüş ya da yabani ot dolu ise o zaman sen kendin iyi alıyor değil demektir.

Hayalinizdeki bir ölü ya da kahverengi çim görmek için ev hayatının yönü ile memnuniyetsizliği anlamına gelir. Ayrıca diğer insanlar hakkında ne düşündüğünü de söz konusu olabilir.

Çim biçme makinesi için bkz negatif düşünme pozitif enerji içine kanal ihtiyacınız hayalinizdeki bir çim biçme makinesi öneriyor. Ayrıca kendi öfke ve kontrol altında tutmak gerekir. Alternatif olarak rüya görünüşe kadar tutmaya ihtiyaç gösterir.

Eğer bir dava ile ilgili davalar için rüya suçluluk duygusu ve yakalanma korkusu gösterir. Sen-si olmak güvensizliği ve endişeleri olan karar ya da eylemler eleştirdi.

Görmek için avukat ya da avukat olduğunu hayal eğer sormak yardım kullanabileceğiniz anlamına gelir. Gururunu bir kenara koymak ve yardım diğerleri bakmak gerekiyor. Daha doğrudan bir düzeyde ilgili ya da bazı hukuki sorun ile meşgul uyanık hayatında rüya gösterir.

Görmek için müshil ya da almak bir müshil hayalinizdeki [NULL]'hala barındıran-içinde korku ve duygusal acı gitmesine izin vermek gerektiğini göstermektedir. Vücudunuzun ve ruhları temizlemek için zamanı.

Rüya için tembel tembel hissediyorsun ki sen are duygu duygusal Süzülmüş anlamına gelir hayat bir mola gerekir. Rüya uyanık devlet gerçek bir yansıması olabilir.

Diğerleri yavaş hayal kızgınlık duyguları gösterir. Diğerleri kendi ağırlığı çekerek değil iken iş yaptığını hissediyorum.

Orada Ben rüya yol gösterir görmek için yols bir sorunu veya sorun Eğer aşırı. Belki de bir ilişki ya da biraz suçluluk size ağırlık.

Bir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder