15 Ocak 2013 Salı

Rüya Yorumlari-24e8a1b1

sürücüler ve motive şeyler gösterir.

Çiğ düşen temsil olduğunu hayal etmek bir ruhsal yenilenme çiy ve temizlik. Huzur ve ferahlık hissi yaşıyorsunuz demektir. Alternatif olarak rüya bir kelime oyunu olabilir üzerinde "yapmak". Belki orada'bir şey yapmanız gerekir.

Eğer şeker hastalığı hayatında yok ancak Diyabetik olduğunuzu hayal diyabet o rüya tatlı şeyler zevk zorluk olduğu anlamına gelebilir. Eğer çok fazla zaman an zevk almak yerine endişe vardır.

Diadem * taç da bakınız.

Çevrilecek görmek daha fazla düşünceler ve sezgi uyum halinde olmak ihtiyacınız hayalinizdeki bir arama gösterir.

Elmas için elmas hayalinizdeki kendini bütünlük anlamına bakın. Clouding konularında netlik bulmak. Alternatif olarak Makyaj kibir ve değişmeyen ya da inatçı doğanızın temsil eder. Eğer kendinizi diğerlerinden mesafe.

Hayalinizdeki Takı Pırlanta almak için sevgi bağlılık ve özveri anlamına gelir. Elmas takı kaybederseniz daha sonra bu aşk ilişkisi zorluk gösterir. Ayrıca finansal sıkıntı için benzer olabilir.

Bir elmas sahte olduğunu hayal değil biri olmaya çalıştığınız öneriyor. Alternatif olarak rüya gösterebilir o size gelir ötesinde yaşıyoruz.

Bir elmas görmek için hayatta yapabileceğiniz pek çok yönde rüya şeklinde sembolize. Hedeflerinizi ve bunları elde etmek için nasıl olacak değerlendirmek gerekiyor.

Görmek ya da bir çocuk bezi rüyada giyim Bebek bezi çocuksu ya da çocuksu tutum/eylemleri simgeliyor. Sen de başkalarına bağımlı olabilir.

Çocuk bezi değişiyor hayal Eğer davranış kadar temiz ve çocuksu yolunu değiştiren bir ihtiyaç göstermektedir. Belki de senin tutum ve yaklaşım yeni bir fikir ya da proje ile ilgili değiştirmek gerekiyor.

Hayalinizdeki kirli bebek bezi pisliği temizlemek gerektiğini göstermek görmek için bir sonucu olarak da çocuksuluk oluşturduk.

Hayatının bir kısmını kontrol dışına gidiyor ishal ishal olduğu rüya anlamına gelir. Artık güçlü duyguları içerir ve hızlı sistem almak gerekir. Alternatif olarak bir durum yeterince analiz değil var ya da hiç bir sorunun üstesinden gelmek istemiyorum rüya gösterir.

* Lütfen bağırsak hareketi bakın.

Günlük * günlük bakın.

Görmek ya da rüyada zar oynamak Zar alma şansı ve kader ile oynarken önerir. Bu hayatın Tahmin edilemezlik için ifade eder. Rüya bir kelime oyunu çok "şüpheli" neden olabilir bir durum da olabilir. Zar ya da kaç tane zar atıldı yansıyan sayıların önemi göz önünde bulundurun.

Diktatör için bakın veya daha esnek ve açık fikirli karar verme düşünme ve ihtiyacınız rüya bir diktatör olduğunu göstermektedir. Sen de kontrol ediliyor. Rüya diktatör de bir yere sembolize kontrol baba veya baba figürü.

Sözlük sözlük kullandığınızı rüya başkalarının görüşlerini kendi işlerinin yönetimi üzerinde çok fazla güvenmek anlamına gelir.

Ölmek * ölüm bakınız.

Diyet diyet için rüya kendinizi cezalandırmak göstermektedir. Gerçekten ne yapmak istediğinize gelen kısıtlanmış hissediyorum. Alternatif olarak kendini kontrol ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder