16 Ocak 2013 Çarşamba

Rüya Yorumlari-d000e68d

için bir Emlak sahibi olursunuz diğerleri için duyu-in güvenlik güvenemezsiniz göstermektedir. Kendinizi güvenli gerekiyor.

et * dünya dışı bakınız.

Okaliptüs için bkz bir okaliptüs hayalinizdeki koruma ve korumalı hissetmeye ihtiyacı gösterir. Alternatif olarak bu değişiklikleri dönüşüm ve şifa anlamına gelir. Rüya bir metafor bazı yapışkan durum için de kullanabilirsiniz.

Övgü için rüya bir övgü veriyoruz sözle ifade etmek için gereken bazı bastırılmış düşünceleri olduğunu göstermektedir. Bu düşünce ve duygularını izin vermeyin ölmek.

Dinlemek için duygularını ifade etmek öğrenme vardır bir övgü hayalinizdeki gösterir.

Eğer eulogized hayal sırt üstünde kendi başarıları anılar ve hayatında önemli anları yansıtan gösterir. Alternatif olarak o eski tutum ve eski inançları sona simgeliyor.

Eğer Avrupa Avrupa ve orada bir rüya değildir o zaman daha etkileyici olması gerektiğini gösterir. Ayrıca daha yavaş ya da sanatsal takipçiliği için zaman gerekir. Avrupa'dan ise rüya sadece bir uyanık manzara tasvir olabilir. Milliyetçilik duygusu ile de anlaşma. Alternatif olarak Avrupa'da hayal özgün düşünce ya da eski düşünme yollarını gösterir.

Ötenazi için ötenazi rüya size kurtulmak için hazır olduğunu göstermektedir. kendinizi bazı eski alışkanlıkları ve davranış. Kendi şartları üzerinde şeyler sonlandırmak istediğiniz. Rüya dönüştürme ve kendini keşif bir süre verir. Rüyada ötenazi bir hayvan görürseniz bazı cinsel davranış biten bir işaret eder.

Tahliye için bir tahliye rüya kendinizi izole ve duygular geri tutarak göstermektedir.

Tahliye bir şehirde olduğunuzu hayal etrafınızdaki tarafından reddedilen hissediyorsun gösterir. Kabul edilmeyen hissediyorsun.

Su buharlaşan buharlaşma için rüya başa ve duygularını anlamak mümkün olduğunu gösterir. Olumlu bir dönüşüm geçirmekte ya da kendiniz yeni bir düzeye yükselen.

Eve için hayalinizdeki Eve görmek sosyal ve iş çevrelerinde muhalefet anlamına gelir. Rüya akşam zamanı üzerinde kelime oyunu da olabilir.

Rüya Eve kimliğine bürünmek için karşıtların seks algılamasına geldiğinde dikkatli olmak gösterir.

Çift için bile dengesi anlamına rakamlarla rüya ya da simetri hayatında görmek. Ayrıca huzur da sembolize eder.

O akşam akşam için rüya bir döngüsü yaşlanma ve ölüm sonuna gösterir. Ayrıca sembolik gerçekleşmemiş umut olabilir.

Gece elbisesi için bakın veya rüya temsil keyfi sosyal zevkleri zarafet ve kültür bir gece elbisesi giymek. Bu da başkalarına sizin projelendirme resmi temsil eder. Renk ve tasarım cüppe için ek önemi göz önünde bulundurun. Çok süslü ya da süslü elbise ayrıntılı ve lüks bir yaşam anlamına gelir. Cüppe basit ya da düz ise basit bir yaşam tarzı işaret etmektedir. Alternatif olarak bir gece elbisesi giymiş olduğunu hayal etmek isteyen ya da bir anlamda mutluluk elde etmek çalışıyor gösterir.

Evergreen için hayalinizdeki dökmeyen ağaçlar zenginlik mutluluk ölümsüzlük yüksek beklentileri ve bilgi anlamına bakın. Rüya yaşam döngüsünü temsil eder ve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder