31 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-ebc9c5c6

hareket. Kendi aklını. Alternatif olarak bu bilinçaltı ve/veya bildirim negatif duyguların incelenmesi anlamına gelir.

Defne görmek ya da bir defne rüyada giymek başarı ve zafer simgeliyor. Eğer zor görevin üstesinden geldiler ve bir iş aferin için ödüllendirilir. Alternatif olarak rüya hayatında "Defne" adlı biri üzerinde yapılan bir kelime oyunu olabilir.

Lava için bkz lav hayalinizdeki hangi sen-si olmak kept içinde bir süre için şiddetli bir öfke anlamına gelir.

** Eylem anlamı "Lava" Lava lamba için bkz hayalinizdeki bir lav lambası yavaş akıcı hareket temsil eder. Uyanık hayatında bir şey lav lambası olarak benzer bir şekilde hareket ediyor. Belki sen bir şeyler yapmak için zaman ayırdığınız ve tam emin yapma. Lav lambası için ipuçları rengi göz önünde bulundurun.

Lavanta için bkz lavanta size rüya Tasavvuf ve manevi temizlik gösterir.

Kokusu lavanta hayalinizdeki sakinlik huzur ve simgeler. Serinlemek ihtiyacınız.

Are sen başvurmak-hukuk hukuk için rüya size hayatınızın bazı alanlarında daha fazla kısıtlama göstermek gerektiğini göstermektedir.

Hukuk okuyan hayal etmeye çabalar ve projelerin başarı gösterir.

Çim için bkz bir yeşil çim hayalinizdeki umut zevk ve refahı temsil eder. Eğer kontrol ve istikrarlı ve düzgün ilerleme yapıyoruz. Çim büyümüş ya da yabani ot dolu ise o zaman sen kendin iyi alıyor değil demektir.

Hayalinizdeki bir ölü ya da kahverengi çim görmek için ev hayatının yönü ile memnuniyetsizliği anlamına gelir. Ayrıca diğer insanlar hakkında ne düşündüğünü de söz konusu olabilir.

Çim biçme makinesi için bkz negatif düşünme pozitif enerji içine kanal ihtiyacınız hayalinizdeki bir çim biçme makinesi öneriyor. Ayrıca kendi öfke ve kontrol altında tutmak gerekir. Alternatif olarak rüya görünüşe kadar tutmaya ihtiyaç gösterir.

Eğer bir dava ile ilgili davalar için rüya suçluluk duygusu ve yakalanma korkusu gösterir. Sen-si olmak güvensizliği ve endişeleri olan karar ya da eylemler eleştirdi.

Görmek için avukat ya da avukat olduğunu hayal eğer sormak yardım kullanabileceğiniz anlamına gelir. Gururunu bir kenara koymak ve yardım diğerleri bakmak gerekiyor. Daha doğrudan bir düzeyde ilgili ya da bazı hukuki sorun ile meşgul uyanık hayatında rüya gösterir.

Görmek için müshil ya da almak bir müshil hayalinizdeki [NULL]'hala barındıran-içinde korku ve duygusal acı gitmesine izin vermek gerektiğini göstermektedir. Vücudunuzun ve ruhları temizlemek için zamanı.

Rüya için tembel tembel hissediyorsun ki sen are duygu duygusal Süzülmüş anlamına gelir hayat bir mola gerekir. Rüya uyanık devlet gerçek bir yansıması olabilir.

Diğerleri yavaş hayal kızgınlık duyguları gösterir. Diğerleri kendi ağırlığı çekerek değil iken iş yaptığını hissediyorum.

Orada Ben rüya yol gösterir görmek için yols bir sorunu veya sorun Eğer aşırı. Belki de bir ilişki ya da biraz suçluluk size ağırlık.

Bir

29 Ocak 2013 Salı

Rüya Tabirleri-0f2c420f

kırıklıkları ve ölüm gösterir. Sizin bilinçaltı dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir.

Rüyanda ölü bir baykuş görmek için bazı hastalık veya ölüm anlamına gelir. Bu anlamda Ölüm yaşamda önemli bir geçiş ya da negatif bir alışkanlık sonunda gibi sembolik bir ölüm olabilir.

Bir baykuş içgörü eksik araç üzerinden gaga gözlerini çalışıyor olduğunu hayal etmek. Eğer önlemek için umutsuzca çalışıyor olması bir sorun vardır.

Öküz

Rüyanda bir öküz görmek için eril güç ve kadınsı gizemi arasındaki dengeyi temsil eder. Sen karşı cinsle uyum içinde de vardır. Alternatif olarak bir öküz zor iş güç ve güvenilirlik simgeliyor. Ayrıca tanıdık metaforu "bir öküz gibi inatçı" düşünün.

Oksijen

Oksijen hayal etmek yenilenmesi ve yaratıcı enerjiyi sembolize eder. Sen gençleşmek ve reenergized hissediyorsun.

Yeterince oksijen yok olduğunu hayal etmek size hayatınızın bir durum boğulmuştur veya smothered hissediyor olduğunu göstermektedir.

Oksijen maskesi

Bakın ya da hayalinizdeki bir oksijen maskesi takmak için size çaresiz boğulmuş ya uyandığın hayatı smothered duygu olduğunu göstermektedir. Sen duygularını ifade etmek mümkün değildir.

İstiridyeler

Eğer istiridye yeme olduğunu hayal etmek cinsel dürtüler ve haz göstermektedir.

Hayalinizdeki sembolize güzellik tevazu zenginlik ve bilgelik istiridye görmek için. Alternatif olarak istiridye kendinizi kapatarak ve diğerleri dışlaman olduğunu göstermektedir. Ya da belki rüya "dünya sizin istiridye ise" olduğunu söylüyor. Sen dışarı çıkıp gitmek istediğini sonra ve kalbinizin arzularına ulaşmak gerekir. Hayat yaşayın.

Mali sıkıntılarınızı delalet rüyanda istiridye kabukları görmek için.
P

Hayalindeki "P" harfi görmek için "işemek" veya idrarda bir cinas olduğunu. Sen iyi duyguları ifade etmek gerekir.

Emzik

Rüyanda bir emzik görmek için duygusal doyurulma temsil eder. Siz günlük sorumluluklarınızı ve talepleri kaçmak için bir arzu ifade edilir.

Eğer bir emzik emme olduğunu hayal etmek size uyanma hayatında birisi "yalakalık" için çalışıyoruz anlamına gelir. Ayrıca olgunlaşmamış tutum ifade edebilir.

Uzlaştırmak

Birisi ya da bir şey sakinleştirmek için çalışıyor olduğunu hayal etmek bir durumda sakin ve objektif kalma yeteneğini gösterir. Diğerleri bir zaman bir kriz üzerine arıyoruz.

Paket

Rüyanda bir paket görmek için yaratıcı enerji beceri ve / veya duyguları gizli temsil eder. Bir paket alırsanız o zaman belli duyguları kabul veya yeni kaynak temin ettiğini göstermektedir. Bir paket vermek veya gönderiyorsanız o zaman başka bir üzerine duygularını yansıtma yerine onlarla karşı karşıya olduğumuzu göstermektedir.

Paketleme

Eğer ambalaj olduğunu hayal etmek sizin için öncesinde büyük değişiklikler gösterir. Sen dinlenme veya arkanda geçmiş ilişkileri geçmişten sorunları sokmaktadırlar. Alternatif olarak bu taşıdıkları yükleri temsil eder.

Eğer ambalaj açma ve yeniden paketleme ve açma olduğunu hayal etmek hayatınızda kaos temsil eder. Eğer hayatınızda hokkabazlık olan çeşitli şeyler boğulmuş hissediyorlar. Sen çok yük taşıyan ve gidelim ihtiyaç vardır. Eğer eğilimindedir gerekeni bitmemiş bir iş düşünün. Onlar nihayet

28 Ocak 2013 Pazartesi

Rüya Tabirleri-3449fd16

şifa aşamalarını giriyor olabilirsiniz.

Acil acil için rüya hemen dikkatinizi gerektiren acil bir mesele olduğunu gösterir. Sen önemli bir ders öğrenmek vardır.

Zımpara kurulu için bkz Kişilik ya da başkaları ile ilişki kaba kenarları düzeltmek ihtiyacınız hayalinizdeki bir zımpara kurulu önerir. Sen-ebilmek var olmak biraz çok sert ve çok doğru diğer aşındırıcı.

Göç göç hayal memnun ile uyanık durumunuza ve bir değişiklik için arıyoruz göstermektedir. Alternatif olarak bu onları yüzleşmek yerine hayatın sorunları çalıştığınız belirtir.

Size kendinizi kapalı o etrafınızdaki kapanıyor ki rüya için duygusuz duygusuz olduğunuzu göstermektedir. Eğer kendi duygularını ihmal olabilir ve onları daha fazla dikkat ederek başlamak gerekir.

Duygular duygular ifade rüyalar uyanık olsaydı sen-değil hızlı normal duyguları hareket bir yol vardır. Rüya bu duyguları yerine onları hapsedilmiş sağlamak için "güvenli" bir çıkış sağlar. Ancak düşünüyorsanız rüya özellikle çelişkili olmaları durumunda o duyguların karışımı bilinçli ve bilinçaltı duygusal bir çatışma olduğunu gösterir.

İmparator için bkz bir İmparator hayalinizdeki tamamlanması ve yaratıcılık gösterir. Barış ve uyum sağlamak çalışıyoruz.

Çalışan için bkz hayalinizdeki bir çalışan ile onları uyanık ilişki simgeliyor. Eğer iş zorluklar ya da işle ilgili stres yaşıyor olabilirsiniz.

Yeni bir yaş olduğunu hayal kendinizi yeni bir yönünü keşfediyorlar gösterir.

* Lütfen Office bakın.

İstihdam istihdam rüya yeteneklerinizi kullanılan öneriyor. Ayrıca profesyonel hayatını daha fazla odaklanacak gerektiği anlamına gelebilir. Alternatif olarak rüya kendi kendine değer benzer olabilir.

İmparatoriçe için bkz bir İmparatoriçe hayalinizdeki güç onur etkisi gurur ve durumu temsil eder. Sizin en iyi güç izin. İmparatoriçe büyük anne de sembolize.

Rüya boşluk boşluk için bir şey eksik ya da hayatında eksik olduğunu göstermektedir. Sonuçsuz bir emek bir duygusal boşluk veya yalnızlık sembolize eder. Bir proje ya da ilişki adamış tüm çaba göstermek için hiçbir şey yoktur. Özellikle bir konteyner boş hayal iyimserlik temsil eder.

Büyü Eğer mest rüya gösterir size olan işlenmiş ya da ölümü için etkiledi.

Enchantress için bkz kadınsı güç ve etkisi ve ikna yeteneği bir enchantress hayalinizdeki simgeliyor.

Bir muhafaza içinde olduğunuz muhafaza için rüya savunma modunda olduğunuzu gösterir. Bazı uyanık hayat durumda nöbetçi koymuştur. Kendini savunmak ve korumak için ihtiyacı hissediyorum.

Daralma olduğunu bir muhafaza içinde olduğunuzu hayal hissediyorsun ölçülü ve sınırlı bazı durum gösterir. Bu gerçek veya algılanan sınırlamalar temsil eder. Büyümek için sınırları dışında test başlamak gerekiyor.

Camdan yapılmış bir muhafaza içinde olduğunuzu hayal bir kişi ya da durum hakkında çok önemli olduğunu göstermektedir.

Rüya görme ya da ansiklopedi arama ansiklopedi için güzel sanat ve edebiyat bilgi senin peşinde simgeliyor. Her ne kadar bu takipçiliği mali açıdan faydalı olmayabilir sen zenginleştirici vardır.

Son

26 Ocak 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-be8da9b8

gömmek çalışıyoruz.

Birisi size kir atar rüya biri karakter sorgulama ve şöhretin zarar göstermektedir.

Ya da bir şey kirli kirli için rüya kaygıları ve seks doğru duyguları temsil eder. Rüya düşük benlik saygısı ve değersiz olma duyguları kaynaklanıyor. Akıl kalp ve vücut arındırmak gerekiyor.

Özürlü Engelli olmasını hayal indirdi bir benlik saygısı karşılaştığınız gösterir. Güç ya da hayatta yönünü kaybetmiş. Belki de sen becerileri ve potansiyelini kullanan değil. Devre dışı bırakılan bir vücut parçası sembolizm düşünün.

İnsanların hayal yok ya da di nesnelerdirönce gözlerini kendi kaygıları ve güvensizliği sevdiklerinize kavramı üzerinde anlamına gelir sappearing sağ hayatının dışına kaybolabilir. Herkesin bağlı değildir ve size tek başına sona erecek olduğunu hissediyorum. Özeleştiri ve benlik saygısı üzerinde çalışmanız gereken.

Alternatif olarak bu yönleri/nitelikleri bu kişinin kendi içinde yeterli dikkat kendi verdiğiniz değil ki kimse yok hayal göstermektedir. Eğer kendinizi bir yönü ile temas kaybettim Sevgilisi yok sonra aşk ya da onlar için ilgi kayboluyor öneriyor.

Diğerleri yok hayal demektir eğer hissediyorsun gözardı ediliyor. Değil ediliyor fark ya da sizin için önemli olan için tanıdı. Alternatif olarak rüya yaşam gerçekleri çekilme çalıştığınız belirtir.

Hayal kırıklığı için hayal kırıklığı sürekli hayal kırıklığına gerçek deneyimleri gösterir. Bu tür rüyalar genellikle bir süre içinde birikmiş bastırılmış hayal kırıklıkları yansıtır. Rüya duygusal bir çıkış kolaylığı gibi aklını hizmet vermektedir.

Ret ret rüya reddetme veya kendiniz bir yönü göz ardı gösterir. O da kendi duygularını ve kendini kabul edilen gösterebilir.

Bir afet olan afet için rüya kişisel kaygıları ve korkuları değişim gösterir. Gelecekte mağaza sizin için ne olduğunu bilmeden korkuyorsun.

Disco disko olduğunuzu hayal çıkmak ve daha girişken gerektiğini göstermektedir.

Müzik veya dans disko müzik hayal senin özgür ruhu temsil eder.

DJ DJ hayalinizdeki dinleyin bilinçaltı bir ileti gösterir. DJ uyanık bir durum hakkında bazı tavsiyelerde çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak rüya ile baş harfleri "dj" hayatında biri sembolize.

Disko topu için görmek rüyada bir disko topu eğlenceli ve özgür ruhu simgeler. O hayatının çeşitli bileşenleri bir yansımasıdır.

Keşif rüya bir keşif bir hayat yeni bir aşama ya da kişisel gelişim yeni bir döneme girerken olduğunuzu gösterir. Alternatif olarak rüya kendinizi uyanık yaşam için önemli bir yönü ortaya çıkardığı öneriyor.

* Ayrıca bkz Lütfen bulmak.

Bazı hastalık veya fiziksel hastalık hastalığı size bir hastalık ile verdirdiler rüya forewarns. Bazen hayallerinizi bir hastalık belirtileri farkında olduğunuzu önce teşhis edebiliyoruz. Alternatif olarak hayalinizdeki hastalığın bazı korku ya da gerilim uyanık hayatınızda karşılaştığınız sembolik olabilir.

Disfigure sakat rüya sen hala bazı geçmiş durum ya da ilişki duygusal ya da fiziksel olarak yaralı gösterir.

25 Ocak 2013 Cuma

Rüya Tabirleri-e48b1c4e

görmeye çaresizlik suçluluk ve/veya düşük özsaygı duygularını ifade eder. Belki de tam olmayan ya da yetersiz bir durum ile ilgili hissediyorum.

Bir dolap açtığınız dosya dolabı için rüya bazı gizli gerçek ya da gizli açıklayıcıdır anlamına gelir.

Dolap kapanış ya da bir şey koyma içinde dolap hayal bir şey saklamaya çalıştığınız belirtir. Bazı konu ya da sorun yüzleşmek reddederek.

Görmek ya da bir cupcake rüyada yemek cupcake kendinizi biraz tatlı ödül davranıyorlar öneriyor. Size hediye ödül çeşit hak olduğunu hissediyorum. Alternatif olarak bir cupcake hayatın bir yönü daha kabul edilebilir ve yönetilebilir yapmak için küçültmeye gerek temsil eder. O anda biraz almak.

Hayalinizdeki bkz Eros-Cupid için uyanık hayat aşk ilişkisi temsil eder. Hayalinizdeki görünümü aşık bir risk almaya ihtiyacınız anlamına gelebilir.

Frenlemek için bkz kısıtlamaları ve sınırlamaları hayalinizdeki bir kaldırım simgeliyor. Alternatif olarak hayal bir şey hayatınızda "frenlemek için" gereken bir metafor olabilir. Size daha fazla denetim göstermelisiniz.

Biraz zamana duyarlı duruma düş sokağa çıkma yasağı için bir sokağa çıkma yasağı olduğunu simgeliyor. Diğer beklentisi ile yük hissediyorsun.

Sokağa çıkma yasağı özledim rüya korkunu değişim gösterir. Hazırlıksız değersiz ya da mevcut koşullar içinde desteklenmeyen hissediyorsun. Alternatif olarak rüya zaman koştu ve istediğiniz her şeyi başarmak için vaktim yok öneriyor.

Curlers için bkz curlers hayalinizdeki çevrelerinde düşünüyorsun öneririz. Eğer herhangi bir sonuç olmadan tekrar tekrar aynı sorunu/durum üzerinde gidiyor olabilir.

Geçerli görmek/önemli bir okyanus veya nehir rüyada geçerli yaşam ve yol boyunca yaptığınız kararların temsil eder. Ayrıca etkileri ve nasıl çalıştıkları hayatın yol size yol gösterici olarak temsil eder. Rüya da bazı güncel olaylar ya da bir şey hayatında şu anda oluyor bir metafor olabilir.

Görmek ya da hayalinizdeki köri tat köri duygusal hassas ve kolayca huzursuz olduğunu göstermektedir. Alternatif olarak hızlı-zekâ netlik ve akıl anlamına gelir. Bu da sizin gibi sıcak bir şeyler hissediyorum anlamına gelebilir.

Lanet rüya sen ya da kimse olduğunu altında bir lanet sen kendi suçluluk yakalanmış olduğunu göstermektedir. Ayrıca bazı durum ya da ilişki dikkatle devam etmek gerekir.

Sen ya da kimse küfür hayal için iç korkularını ifade eder. Ayrıca Eğer sıkı bir kişi haline gelir.

Perdeler için bakın veya hayal perdeleri kapatıyorsunuz gizlilik ve düşüncelerin bir baskı anlamına gelir. Bazı kişisel bir konu ya da kendiniz bir yönü gizlemek. Öte yandan perdeleri açıyoruz rüya size kendiniz hakkında gizli bir şey ortaya çıkarmak hazır olduğunu gösterir.

Sahne perdesi gidiyor hayal için kişisel gelişim ve büyüme gösterir. Kendiniz hakkında çok önemli bir şey öğrendim. Sahne perde iniyor sonra bazı kararı kabul etmek gerektiğini göstermektedir. Dönem sonu gelmek zorunda.

Rüya Tabirleri-6deeb133

rüya gol peşinde için benzerdir. Yol üzerinde görme ayarladığınızda belirlenir. Alternatif olarak rüya nasıl para motive yorum. Sonuç olarak size hayatınızın bazı alanlarında duygusal bir boşluk hissi olabilir. almak ya da vermek bir çiçek buketi ruya rüya tabileri için buket saygı sevgi onay nezaket hayranlık ve sevgi anlamına gelir. Bu bazı şifa enerji göstergesidir. Çiçekler ve renkleri buket ek önemi de göz önünde bulundurun. Yay için bakın veya yay rüyada kravat ruya tabileri kadınlık simgeliyor. Alternatif olarak yay sosyal bir neden için ayağa kaldırabiliriz. Renk yay için ek önemi göz önünde bulundurun.

Hayalinizdeki bir okçu yay görmek için takip ve başarı gol anlamına gelir. ruya tabileri yay ve ok için bkz bir yay ve hayalinizdeki ok kadın ve erkek enerjiler birleşimi temsil eder. Libido veya bazı cinsel enerji/istek için sevk edebilir. Alternatif olarak öfke saldırganlık ya da gerginlik simgeliyor. Bu rüya sembol da mükemmellik için hedeflediğimiz bir metafor olabilir. Eğer başarılı bir şekilde eski alışkanlıkları/yollar ve düşünce kalıpları kurtulmak ki bağırsak hareketi için ruya tabileri rüya bir bağırsak hareketi olduğunu belirtir. Bu genellikle öfke ya da nefret gibi güçlü duygular sürümü benzer.

Açık bir yerde bir bağırsak hareketi olduğunu hayal dediğin şey pişmanlık ifade göstermektedir. Eğer aklını biraz çok yüksek sesle konuştum. ruya tabileri * bkz kabızlık veya ishal.

Rüya size selam Selam saygı onur tevazu ve saygı simgeliyor. Daha büyük ve daha yüksek bir güç kabul. Ya da belki daha başka bir kişinin isteklerine boyun eğen olmanız gerekiyor. ruya tabileri kase için görmek rüya bir kapta rahim ve güvenlik duygusu simgeliyor. Kase ve nasıl tedavi veya rüyada ele düşünün. Bu ipuçları-nasıl hissediyorsun gibi belirli bir ilişkide tedavi sunabilir. size Bovling ruya tabileri Bowling için rüya grevler sayısı gösterir ve hayatınızı özlüyor. Eğer kötü bir oyun Bovling biraz pişmanlık ifade. Sonra size grev grev sonra Bovling o başarılı bir geleceğe doğru yolda olduğunu göstermektedir. Rüya bir cinas çarpıcı performansı ve/veya yıldız yeteneği de kullanabilirsiniz.

Eğer bir oluk top kase rüya size bir rut sıkışmış ve nerede yaşam başkanlığında bazı değişiklikler yapmanız gerekir önerir.

Alternatif olarak bowling ve bowling alleys cinsel fetih için bir metafor olabilir. İçinde bir bowling salonu olan cinsel innuendos oynamak düşünün. Pimleri ve bowling topları erkeksi sembolü olarak görülebilir. PIN güverte (Mağara kase konteyner vb gibi herhangi bir koyu yuvası olduğu gibi.) vajina ve rahim sembolik. ruya tabileri kutusu için bkz bir kutu içinde rüya içgüdüsel bir doğa ve yıkıcı bir darbe anlamına gelir. Alternatif olarak sen korumak ve kendinizi bazı yönlerini

23 Ocak 2013 Çarşamba

Rüya Tabirleri-567bee92

bir vibratör görmek veya kullanmak için arzularınızı cinsellik uyandırmak için anlamına gelir.

Vekil

Hayalinizdeki bir papaz görmek için size ruhsal ihtiyaçlarını tanıması gerektiğini göstermektedir.

Kurban

Eğer bir kurban olduğunu hayal etmek sizin zulüm gören ve diğerleri tarafından overpowered olduğunu göstermektedir. Böyle rüyalar bir uyanık durumda güçsüz ve çaresiz hissediyorsun öneririz. Alternatif olarak rüya size seçenekler için sorumluluk almaya istekli olduğunu gösterir.

Viktoria dönemine ait

Eğer Viktorya döneminde olduğumuzu hayal etmek sizi cinsel bastırılmış duygu olduğunu gösterir. Sen tam ekspres kendinizi edemiyoruz hissediyorum. Victorian tarzı kıyafetler giyiyor iseniz o zaman sınırlı ya da bir şekilde kısıtlanmış hissediyor demektir. Rüya zihin kelime oyunları oynamak ve böylece rüya "Vicky" veya "Victoria" adlı hayatında birisi işaret edebilir seviyor. Yoksa zafer delalet olabilir

Zafer

Bir şey üzerinde zafer hayal etmek yeteneklerine güveni temsil eder. Sen alıyor derste motivasyon arıyorlar. Bazen aslında ulaşmadan başarı hayal veya görselleştirmek gerekir.

Görüntülü Sohbet

Eğer video sohbet olduğunu hayal etmek bir duygusal ve zihinsel düzeyde biriyle bağlanmak için arzularını ifade eder. Onları için duygularını ifade etmek istiyorum. Alternatif olarak rüya bazı durum ya da ilişki mesafenizi tutmak gerekir anlamına gelir.

Video Kamera

Bir video kamera kullanıyorsanız hayal etmek size kararları daha objektif olması gerektiğini göstermektedir. Eldeki görev odaklanın ve duygularınızı yargı bulut izin vermemeye çalışın.

Birisi bir video kamera kullanarak hayal etmek size geçmiş ve eski anıları geri yansıtan olduğunu gösterir. Sen önceki hatalardan ders çalışırken ya da iyi ve kötü zamanlarda yeniden yaşamak olabilir.

Video Oyunu

Eğer bir video oyunu oynarken hayal etmek onları ne yapmak istediğini yapıyor içine başkalarının işlemek için yeteneğinizi temsil eder. Alternatif olarak bir video oyunu oynarken size gerçek hayatta sorunlardan kaçmaya çalışırken yerine o karşı karşıya olduğunu göstermektedir. Ek anlayışlar için video oyun ve video oyun karakteri tipini düşünün.

Görmek veya bir video oyunu bir karakter olduğunu hayal etmek size başkaları tarafından kontrol ve manipüle hissediyor olduğunu göstermektedir. Size eylemleri üzerinde hiçbir kontrole sahip ya da onlar için sorumluluk alma olmadığını hissediyorum.

Gerçek hayatın bir video oyunu haline geldiğini hayal için herhangi bir hırs ve sürücü eksik olduğu anlamına gelir. Hayatın ve ne yapmak istediğiniz herhangi bir yöne sahip değiliz. Alternatif olarak rüya her zaman tetikte olması gerekir anlamına gelebilir.

Video Store

Bir video dükkanında olduğunu hayal etmek hayatınızın çeşitli bölümleri ve yönlerini temsil eder. Bu sizin yaşam deneyimlerinin bir özetidir. Sizin için veya size kiralama ve nasıl uyandığın hayatı ile ilgilidir aradığınız videonun başlığı düşünün.

Video kaseti

Hayalinizdeki bir video kaset izlemek için durdurmak ve dinlenmek için ihtiyacınız olduğunu gösterir. Hayat bir mola ve zihninizi dinlendirin. Banttan ya da ne izliyor unvanını düşünün

17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-ede534cf

iş anlaşması sorunları ve uyanık hayat ile ilgili sorunları anlamına gelir. Anlaşma sırasında ticari işler nasıl gidiyor ve tavır dikkat. Alternatif olarak rüya kendi kişiliği ile başa çıkmak için gereken yönleri için bir metafor olabilir. Rüya bir cinas "meşgul olma" yaşam üzerinde de kullanabilirsiniz. Belki de rüya eğer sen lüzum-e doğru "işten" ya da "iş önce zevk." koymak gerektiğini söylüyor Kartvizit için sizin kartvizitinizi teslim olan ruya tabileri rüya daha fazla bağlantı yapmak ve ağınızı genişletin gerektiğini gösterir. başarılı olmak için ulaşmak gerekiyor. bir iş gezisinde olan ruya tabileri iş gezisi için rüya relax çalışırken zor bir zaman kalmadan öneriyor. Sen duygu boğulmuş. İşadamı görmek için veya bir işadamı olduğunu hayal ruya tabileri kendinizi akılcı ve organize bir yönü temsil eder. ruya tabileri Büstiyer * sutyen lütfen bakın.

Kasap için bkz bir kasap hayalinizdeki ham duygu ya da ahlaksız davranışlar gösterir. Fiziksel güç sınırlarını test. Rüya "kesim" ya da bazı proje ya da durum bozma bir metafor olabilir.

Bir kasap olduğunuzu hayal kadar bastırılmış öfke ve düşmanlık anlamına gelir. ruya tabileri Uşak için bkz bir uşak hayalinizdeki katkılarından dolayı başkalarının üzerinde çok fazla bağlı göstermektedir. İhtiyacınız daha bağımsız ve kendi ihtiyaçları için eğilimindedir. Alternatif olarak rüya arzu servet ya da malzeme eşyalarını sembolize.

Bir uşak olduğunuzu hayal yaranma duygularını temsil eder. Belki de daha uysal bir rol üstlenmesi gerekir. ruya tabileri tereyağı için görmek ya da hayatınızın bazı alanlarında kordiplomatik için Aradığınız tadı tereyağı hayalinizdeki öneriyor. Hayatın zevk kendinizi şımartmak gerekiyor. Rüya bir metafor olabilir "tereyağı" biri kadar durumu kolaylaştırmak için ihtiyacınız olduğunu.

Eğer tereyağı çalkalama hayal etmeye çalışmak ve zor bir görev gösterir.

Rüya tereyağı erime vardır ya da eritilmiş tereyağı ki sen lüzum-e doğru diğerleri tavır ve tutum olarak yumuşatmak anlamına gelir. kolaylık ve basitlik ruya tabileri tereyağı bıçağı için bakın veya rüyada tereyağı bıçağı kullanmak anlamına gelir. Düşünün ifade "gibi bir bıçak tereyağı ile."

Rüya bir tereyağı kullanmakta olduğunuz veya bir şey dilim kesmek için bıçak yapılan görev almakla etkisiz olduğunu gösterir. Size bazı önemli bilgi ya da anlamak eksik. ruya tabileri Buttercup için hayalinizdeki çocukluk ve Geçmiş anılar buttercups bakın. Rüya nerede şeyler daha basit ve hızı daha yavaş bir zaman geri almaya çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak buttercups tevazu anlamına gelir. ruya tabileri kelebek için bkz uzun ömürlü yaratıcılık aşk sevinç ve Maneviyat hayalinizdeki bir kelebek anlamına gelir. Sen düşünme yeni bir yol yaşıyor olabilirsiniz. Ya da eğer dönüşüm çeşit geçiyor. Alternatif olarak bir kelebek yerleşmek için ihtiyaç gösterir. Odak hayatında

Rüya Tabirleri-b3ec18d1

tabileri

Alaaddin

Bakın veya Aladdin hedefleriniz veya rüyaların gerçekleşmesi temsil olduğunu hayal etmek. ruya tabileri

Alarm

Rüyanda bir alarm duyarsınız ya çekmek için size çok kaygı veren bir ilişki ya da durumun bir çatışma yaşandığı öne sürmektedir. Eğer yapmış kararları sorgulama olabilir. Alternatif olarak rüya hemen dikkat edilmesi gereken bir "endişe verici" durumun bir cinas olabilir. Hızla eyleme bahar gerekir. ruya tabileri

Çalar Saat

Rüya bir çalar saat görmek ya da duymak için zaman endişelerinizi ve fiksasyon temsil eder. Size tarihleri ​​karşılamak veya hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeterli zaman yok olmasından korkuyorlar. ruya tabileri

Albatros

Rüyanda bir akbaba görmek için dayanıklılık ve özgürlüğü temsil eder.

Rüyanda ölmekte ya da ölü albatros görmek kötü şans ve sert kırılgan kez simgeliyor. ruya tabileri

Albino

Rüyanda bir albino görmek saflık ya da ebedi hayatı temsil eder. Daha fazla kabul ve hoşgörülü olması gerekir.

Eğer albino rakam korkusu olduğunu hayal etmek size mantıksız da sevilen bir refah endişe olduğunu göstermektedir. Ayrıca reddi anlamına gelebilir. ruya tabileri

Albüm

Rüya bir albüm görmek için sizi gerçek dostlar çevrili olduğunu gösterir.

Eğer bir fotoğraf albümünün arıyoruz hayal etmek size anılar ve geçmiş gidelim isteksiz davrandıklarını göstermektedir. Sen geçmişin hakkında idealize edilir. ruya tabileri

Simya

Simya hayal için bir kargaşa döneminde içsel dönüşüm ve kendini yenileme geçmekte olduğunu göstermektedir. Sen mükemmel olana çalışıyoruz. Bu zor ve bazen zor olabilir rağmen olumlu bir sonuç olacaktır. ruya tabileri

Alkol

Eğer aşırıya kaçmadan alkol tadını çıkarıyor hayal için yaptığınız kararlar memnuniyet ve memnuniyetini ifade eder. Başarı elinizin içinde. Rüya da "ruhları" ve manevi zenginleştirme için ihtiyaç için bir metafor olabilir.

Eğer aşırı alkol kullanımının olduğunu hayal etmek yetersizlik endişe pişmanlık ve gerçekte kim için keşfedilen olma korkusu duygularını ifade eder. Kaçmak için bir yol olarak ya da yaptığı bir şey için bir bahane olarak alkol kullanıyor. Alternatif olarak rüya konular ve alkolizm sorunları uyanma yansıtıcı olabilir.

Birisi bir alkolik olduğunu (ve o / o gerçek hayatta bir değil) hayal etmek bu kişinin kendini ifade etmek için bir çıkış için umutsuz bir ihtiyaç olduğunu gösterir. O ya da o da dolaylı yardım istiyor olabilir. ruya tabileri

Kızılağaç

Rüya bir kızılağaç görmek için sevinç ve mutluluğun simgesidir. ruya tabileri

Yosun

Rüyanda yosun görmek için bazı madde duyguların dışında bırakmak gerektiğini gösterir. ruya tabileri

Yabancılar

Eğer bir uzaylı olduğunu hayal etmek kendinizi keşfedilmemiş bir parçası simgeliyor. Bir uzaylı olarak tezahürü gerçeklikten "kaçan" yolunuzu olabilir. Bu doğanın Rüyalar da tuhaf fikirleri ve vahşi hayal simgeler.

Eğer istila veya uzaylılar tarafından kaçırıldığını edildiğini hayal etmek değişen çevre sizin korku ya da ev ve aile kaybetme korkusu gösterir. Eğer boşluk ve / veya gizlilik işgal edildiğini

Rüya Tabirleri-1ba1dcad

görmek için olayların son dönüş yakında yaşam yolu değişeceğini belirtir.

Toes

Rüya içinde ayak parmakları görmek için lütuf ve duruş veya eksikliği ile ya taşımak ve ömrü boyunca yürüyüş yolu temsil eder. Aynı zamanda yaşam yolunu gösterir. Alternatif olarak ayak hayatın küçük ayrıntıları temsil ve onlarla nasıl başa.

Senin ayak tırnaklarında büyüyor hayal için belirli bir konuda anlayış bir uzantısı simgeler.

Seni kaybetmek veya bir ayak (lar) kazanmak hayal için azim ve bazı durumlarda ileri gitmek için gerekli enerji eksik olduğunu göstermektedir.

Eğer burun kırdığım veya üzerinde bir mısır ya da aşınma olduğunu hayal etmek biraz tava veya kararı ile ilerliyor endişeli hissediyor demektir.

Birisi senin ayak öpüyor rüya için birileri öne ilerlemeyi güvence ve teyit için çalışıyor olduğunu gösterir. Onlar daha iyi yapmak için motive ediyor.

Yün harmani

Hayalinizdeki bir toga görmek veya giymek için huzur barış sevgi ve kader anlamına gelir.

Toga Party

Bir toga parti olduğunu hayal etmek sizin overindulgences ve aşırılıklarını temsil eder. Sen duygusallık kutluyoruz.

Tuvalet

Hayalinizdeki bir tuvalet görmek için duyguların bir serbest simgeler. Sen işe yaramaz senin hayatında bir şey kurtulmak gerekir. Hayalinizdeki bir tuvalet görünce de tam bir mesane getirdiği fiziksel bir tezahürü olabilir. Rüya tuvalete kalkmak ve çalışıyor. Eğer tuvalet temizlik yapıyorsanız o zaman sizin dış duvar döken veya engellemeler kaybetmeye başlıyor demektir.

Rüyanda tıkanmış bir tuvalet görmek için sizi tutan ve kendiniz için duygularını tutmak olduğunu göstermektedir. Duygularınız çok uzun bastırılmış olmuştur ve olumsuz duyguların gidelim gerekir.

Rüyanda taşan veya sular altında tuvalet görmek için arzularınızı tam olarak duygularını ifade etmek gösterir.

Tuvalet kağıdı

Bakın ya da hayalinizdeki tuvalet kağıdı bir rulo kullanmak için bazı duygusal boşalma sonrasında temsil eder. Sen duygusal patlaması gelen iyileşmek için hazırız.

Evinizin tuvalet papered edildiğine hayal etmek sizin kişisel boşluk ihlal edildiğini göstermektedir. Sen duygusal mağdur hissediyorum. Başkasının evinde papering tuvalet iseniz o zaman ne ciddi yansımaları olabilir görünüşte zararsız olabileceğini gösterir.

Klozet Kapağı

Hayalinizdeki bir klozet kapağı görmek veya kullanmak için doğrudan duyguları gidermek için hazır olmadığı anlamına gelir. Bir şey ya da biri hala tam olarak duygularını salıverme engelliyor.

Simge

Hayalinizdeki bir belirteç görmek veya kullanmak için sınırlı kaynaklarınızı simgeliyor. Belirteç size verir erişim için ve ne kullanılır ne düşünün.

Toll Booth

Bir gişesinde görmek veya geçmesi hayal etmek size hayatınızın bazı alanlarında üzerinde sahip olduğu hak duygusu anlamına gelir. Eğer ücret ödemeniz varsa o zaman sahip şeyler ve erişimi olan şeyler için takdir anlamına gelir. Eğer ödemeden gişesinde geçiyorum o zaman meydan gösterir.

Paralı yol

Eğer ücretli bir yolda olduğunu hayal etmek hayatın önde almak için ödemek zorunda fiyat anlamına gelir. Ücretsiz binmek gibi bir şey

Rüya Tabirleri-ea952e80

için bir ilişki okul iş aile veya proje gibi hayatında bir şey daha dikkat etmeleri gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak mekik yaparak daha gurur ve yeteneğinizi güven göstermek gerektiğini gösterebilir.

Sitar

Hayalinizdeki bir sitar görmek veya duymak için tutku neşe ve iyileşme anlamına gelir. Sitar Ayrıca Hint kültürünün sembolüdür.

Oturan

Otururken hayal etmek sizin kararsızlık gösterir. Eğer bir şey hakkında ne yapmak istediğini bilmiyorum. Ayrıca rölanti ve uzak hayatını israf olduğunu göstermektedir.

Boyut

Şeyin boyutu hakkında hayal için belirli nesneleri veya kişilere verdiklerini önemi önemi veya eksikliği gösterir. Daha büyük bir şey daha önemli o. Tersine küçük bir şey daha önemsiz olduğunu. Boyut da uygulamakla ve güç diğerleri üzerindeki güç derecesi ile ilgilidir. Belki rüya birilerini "boyutlandırma" olduğunu gösterir. Düşünce Freudcu okuluna göre bir nesnenin boyutunu birinin penisi belki kendi ya da sevgilisi boyutunu belirtir.

Kaykay

Bakın ya da rüya bir kaykay binmek için herhangi bir zor durumda kolay bakmak yapma yeteneğim var olduğunu gösterir. Bu durumlarda en sert stil zarafet ve sakinlik ile kendinizi taşırlar. Alternatif olarak rüya özgür ve eğlenmeyi seven taraf anlamına gelir.

Skatepark

Eğer bir skatepark altında olduğunu hayal etmek size engel olabilir engelleri karşısına korkmuyoruz demektir. Sen tereddüt etmeden bu engellerin başını yüzleşmek.

Paten yapma

Pateni olduğunu hayal etmek hayatınızda bir denge sağlamak için yeteneği sembolize eder. Hayatını yolu ile ilerliyor ve hedefe doğru çalışıyoruz. Alternatif olarak rüya bazı madde üzerinde "buz pateni" dair bir metafor olabilir. Diğer bir deyişle sadece ile elde edilir. Belki biraz sorunu önlemek için ipe ya da bir sorunu yeterince titizlikle eğiliyor değildir.

Eğer buz üzerinde paten olduğunu hayal etmek geçerli bir proje memnuniyeti gösterir. Ayrıca size sınırlarını aşmaktadır veya uyanıkken hayatında bazı riskler alma eşiğinde olabilir önermek için ifade "ince buz üzerinde paten" düşünün.

Iskelet

Hayalinizdeki bir iskelet görmek için tam olarak gelişmiş değildir şey temsil eder. Hala bazı durum ya da projenin planlama aşamalarında olabilir. Alternatif olarak bir iskelet ölüm dönüştürme veya değişiklikleri simgeler. Bazı madde altına almak gerekiyor. Iskelet de bir metaforu olabilir "dolaba iskeletler." Saklayacak bir şey var mı

Bir iskelet olarak tasvir birini görmek için onlarla ilişki uzun zaman önce ölmüş olduğunu gösterir.

Kroki

Rüyanızda kendinizi bir kroki görmek veya çizmek için farklı bir perspektiften bir durumu görmek gerektiğini göstermektedir. Rüya da "dışarı çekmek" ya da kendinizi bazı yönlerini tanımak için gereken bir metafor olabilir.

Ski Lift

Bakın ya da rüya bir teleferik yolculuğu yapmak için yeni zirvelere ulaşmak ve korkuların üstesinden olduğunu gösterir. Sen duygular üzerinde bir komut var ve bastırılmış olan hislerimizi ve engellemeler ile karşı karşıyayız. Eğer yüzeye yakın hale getirmeden için

Rüya Tabirleri-3d8fdda8

yapmak hayal etmek. Belki de sözü tutmak için güçlü olmak konusunda kaygıları var.

Emre yazılı senet

Hayalinizdeki bir senet görmek için kendinize bir şeyler yapmak için daha fazla özgürlük tanımak gerektiğini gösterir. Kendine bu kadar sert ya da katı olmayın.

Tanıtım

Eğer iş yerinde bir promosyon elde ettiğinizi hayal etmek kendine güven düzeyini bir artış anlamına gelir. Siz kendinizi iyi hissediyorsunuz.

Propan Tank

Hayalinizdeki bir propan tankı görmek için baskı ya da stres çeşit altında olduğunu göstermektedir. Propan tankı boş ise o zaman hayatında stres aşmak demektir.

Pervane

Hayalinizdeki bir pervane görmek için ileri hareketi ve ilerlemeyi temsil ediyor. Aynı zamanda ruhsal yolculuk sembolize edebilir.

Özellik

Eğer mülk satın olduğunu hayal etmek yaşam içinde ayakta temsil eder. Sen geleceği ile ilgili kaygı duyuyor. Alternatif olarak rüya mülk satın alma akıl kararlılık ve durumunu belirtir.

Evinizde kaybetmek hayal etmek size anlamda güvenlik kaybettik düşündürmektedir. Sen istikrarsız yere basıyor.

Peygamber

Hayalinizdeki bir peygamber görmek için bilgi bilgelik ve rehberlik için ihtiyaç gösterir. Rüya da gelecekle ilgili korkuları ve endişeleri vurgulamaktadır. Sen bilinmeyen bilmek istiyorum.

Öneri

Eğer daha fazla doğrudan kendiniz daha önceden bilinmeyen bir yönü birleştirilmesi olduğunu gösterir teklif edildiğini hayal için rüya evlilik ya da ciddi uzun vadeli bir taahhüt / proje / durum hakkında düşünme anlamına gelebilir. Birine teklif düşünüyor musunuz Teklifle Tepkiniz evlilik veya taahhüdü hakkında gerçek duygularını gösterir.

Kovuşturma

Eğer yargılanmaktadır hayal etmek size uyanma hayatında birşey yüzünden suçluluk olduğunu göstermektedir. Alternatif olarak rüya daha kendinizi kabul ve başkalarına daha az yargılayıcı olması gerektiği anlamına gelir. Belki kendinize veya başkalarına çok sert.

Prostat Sınavı

Bir prostat muayenesi alıyorsanız hayal etmek size hayatta geçmesi gereken bazı tatsız ama gerekli bir görev anlamına gelir. Sen keyfine olmayabilir ama bu senin iyiliğin için. Alternatif olarak bir prostat sınav Eğer bir şey hakkında sinirli olduğunu gösterir. Bu rüyanın bir daha doğrudan yorumlanması size yaklaşan bir prostat muayenesi konusunda gergin olabilir.

Protez

Eğer bir protez olduğunu hayal etmek size hayatınızda yeni bir perspektif keşfetmek olduğunu gösterir. Sen farklı ve derin bir şekilde ulaşıyor. Vücut protezi vücudun bir parçası olarak nerede uyulduğu da düşünün ek önemi sunabilir. Eğer bir protez kol varsa o zaman bir şeyler yapmanın tamamen yeni bir yol keşfetmek anlamına gelir. Eğer bir protez bacak varsa o zaman yeni bir yolculuğa doğru gidiyoruz demektir.

Fahişe

Eğer bir fahişe olduğunu hayal etmek daha fazla cinsel özgürlük / ifade ve cinsel güç için arzularını gösterir. Sen daha az inhibe ve cinselliğin diğer alanları keşfetmek olmak istiyorum. Belki de seks hakkında uyanık ideoloji çok sert olduğunu. Negatif tarafında bir fahişe olduğunu hayal etmek size bir ilişki doğru

Rüya Tabirleri-bde24e86

için ek önemi oje rengi. Özellikle mavi görmek için yeşil siyah mor ya da hayalinizdeki diğer geleneksel oje rengi özgür ruhu temsil eder. Benzersiz şekilde kendini ifade etme gibi. Rüyada gördüğünüz net tırnak cilası tarafsızlığı bir durum anlamına gelir.

Çivi hayalinizdeki çivi çekiç azim sebat ve sürücü sert bir pazarlık yeteneğini temsil eder. Aynı zamanda bir cinas "bir cinsel ima için başvuruda bulunduğu ya da bir şey ile yakalandığını yani çivilenmiş" düşünün. Alternatif olarak rüya da bir başka popüler kelimesi "kafasına çivi vurmak" işaret edebilir hangi öneriyor bir durum tamamen giderilmiştir.

Uzun ve zor iş için küçük tazminat ve ödeme sembolize çivi rüya görmek için. Ayrıca bazı sağlam ya da sert güç benzer olabilir.

Bir çivi ile kendinize zarar rüya size söylediklerine dikkatli olması gerektiğini göstermektedir.

* Lütfen tırnaklarımı bakın.

Rüya için çıplak çıplak olduğunu öğrendim ve etkinliklerinizi üzerinde maruz olma korkusu gösterir. Eğer misjudged hissediyorum.

Aniden çıplaklık keşfetmek ve karşılamak çalışıyoruz hayal dayanıksızlığınızı bir durum anlamına gelir.

Görmek için rüya ve çıplak bir kişi ile bu kişi ya da durum hakkında çıplak gerçeği keşfetmek hakkında bazı anksiyete temsil ettiği tiksinti. Ayrıca yasadışı bir aşk ilişkisi prestij kaybına ya da skandal bazı faaliyet kehanette bulunmak. Başkasının çıplaklık kabul eden buna mukabil sonra o sen-ebilmek görmek onları sağ ve niyetlerini gösterir. Ya da belki sen tamamen onları kim olduklarını kabul ediyorsunuz. Başkasının çıplaklık hakkında umurumda değil sonra ret korkuyor olmak öğrenmek gerektiğini göstermektedir.

Herkes size dışında çıplak hayal bir şey diğerlerinden saklıyorsun'anlamına gelir. O da bir şey hakkında sinir olduğunuz anlamına gelebilir. Alternatif olarak Eğer başkalarının çok kritik rüya gösterir. Kabul olmak yerine başkalarının kusurlarını bulmak eğilimindedir.

İçin derinlemesine analiz rüya Mood ortak hayalleri tıklayın çıplak.

Adınızı unutmak ya da başkasının adını hissediyorsun ki öneriyor adı rüya boğulmuş ve yatar. Bu da gerçek kendini ya da aile köklerinizi unutmuş gösterebilir.

Çağrıldığını adınızı duymak maneviyat ile temas ve uyum halinde olduğunu gösterir. Eğer kendi benzersiz ve bireysellik daha farkında olmak gerekir.

Rüyada yazılı tanıdık bir isim bir şekilde sembolize görmek için o kişi hakkında hissediyorum. Sezgi onlar hakkında doğru gelmek olabilir.

Adınız değişti ya da farklı bir adla adlandırılır rüya size bazı büyük dönüşümü veya metamorfoz uyanık hayat geçiyor öneriyor. Bir uyanmakta yaşıyoruz.

Adı rozeti için bakın veya aşınma hayalinizdeki bir yaka kartı kimliğinizi sembolize eder. Rüya senin arzularını başkalarına ulaşmak anlamına gelir. Alternatif olarak rüya yabancı bir durumu temsil eder.

Rozeti adına adınız yoksa o zaman o bir kimlik krizi yaşıyor demektir. Belki de bu karakter dışında bir şey yapıyoruz. Kendinizi biraz kaybetmiş.

Nap için

Rüya Tabirleri-a375c14d

biraz güç için arıyoruz.

Bir kivi görmek için rüya senin kuş sen are trying-e doğru kaçmak ya da gizlemek bir durum olduğunu gösterir.

Kleenex için bakın veya doku hayalinizdeki zaman geçmişin gidelim ve hareket olduğunu gösterir bir Kleenex kullanın. İleri ilerleme için mevcut sorunları yüzleşmek gerekiyor.

Rüyada bir sırt çantası taşımak veya görmek için sırt çantası umut arzu temsil eder.s ve sırları. Ayrıca yıllar boyunca edindiğiniz bilginin sembolik olabilir. Alternatif olarak bir sırt çantası ve duygusal Bagaj Taşıma ve eğer ağırlık sorumlulukları anlamına gelir.

Diz için diz rüya sembolize bir düzeyde destek aldığınız. Çok duygusal hissediyorsun. Yetersizlik ya da zayıflık duygusu ve güç/denetim konuları da oyuna geliyor. Belki daha sen işleyebileceğinden daha alıyor.

Diz diz çökmüş rüya tevazu gösterir. Alternatif olarak sizin için diğer etkilere açık olduğunu gösterir. Daha verimli veya yönü kendini teslim.

Bıçak bıçak taşıyoruz rüya öfke saldırganlık ve/veya ayırma anlamına gelir. Bir şey olabilir hayatında biçilmiş kaftan ve kurtulmak gerekiyor. Belki bağları kesilmiş ya da ilişkiye kesmek gerekir. Daha bölücü olun. Alternatif olarak bir bıçak bazı cinsel gerilim veya cinsel çatışma gösterir.

Sonra bıçak mat çalışmanızın az ya da hiçbir kazanç neden olacaktır gösterir.

Eğer bir bıçak tarafından yaralı rüya sembolik erkeksi veya hayvansı saldırganlık.

Birisi bir bıçak tutan rüyada görmek için güç bir durum ya da ilişki veya denetim eksikliği gösteriyor. Alternatif olarak rüyada bir bıçak tutan kişi sembolik bir baskın erkek figürü uyanık hayatta olabilir.

Hayalinizdeki bir elektrikli bıçak görmek için güç bir durumun gerçeği hemen aşağı almak için gösterir.

** Lütfen bıçak da bakın. Eylem anlamı bakın "Kaynar bir tavşan" bıçak değirmeni için bkz hayalinizdeki bir bıçak değirmeni özgürlük kaybı anlamına gelir.

Knight için bkz onur sadakat koruma ve güvenlik hayalinizdeki at anlamına gelir. Knight "zırh parlayan şövalye" gibi ayaklarınızı kapalı piyango birisi ya da bir bir kurtarıcı olarak görülebilir.

Sen şövalye rüya size iyi bir karakter için tanınan olduğunu gösterir. Güç ve yetki ile Emanet.

Size örgü örme için rüya sakin huzurlu ve sevgi dolu bir ev hayatı anlamına gelir. O da kim size örgü ile ortak yaşam (geçmiş ya da mevcut) birine başvurabilir. Alternatif olarak örgü yaratıcılık ya da başarılarını temsil eder. Eğer düzenli rutin zaman dışarı almak gerekir.

Hayal zorluklar olduğu için bazı sorun kaçınarak örme anlamına gelir.

Örgü görmek için iğneler hayalinizdeki bir durum istenen sonucu almak için manipüle olduğunu göstermektedir.

Görmek rüyada bir düğme düğmesi için dönüm sorunları ya da çevrenizdeki koşullar anlamına gelir. "Ele" bunları almak gerekiyor.

Rüyada görmek veya bir tokmağı tokmağı fırsatları sembolize ve beklentilerini karşıladı. Yardım ve

Rüya Tabirleri-54efeb72

Size bir şey kabul etmeden önce sizin için ileride ne olduğunu bilmek istiyorum. Size kapısı üzerinde tırmanmaya sonra bu hayatta bir kısayol için arıyoruz demektir. O da sizin sabırsızlık için başvurabilir.

Ağ geçidi olduğunu hayal gösterir kim hayata izin daha dikkatli olmak gerekir.

Görmek rüyada bir araya toplama için karakter ve Kişilik çeşitli yönlerini birleştirmek çalışıyoruz gösterir. Belki de kendini başkalarının nitelikleri birleştirmek istiyoruz. Ek ipuçları için bu insanlar ne kadar iyi tanıdığınıza düşünün. Rüya bir cinas "toplamak" ya da "bir şey araya" de yani kanıt bilgi ya da sadece şeyler.

Bakın bizim hayal bir ölçüm için hayatın daha iyi dengelemek ihtiyacınız öneriyor.

Tül tül içinde giymiş ki rüya belirsizlik zenginlik anlamına gelir.

Tokmak için bkz Adalet otorite ve mutlak güç hayalinizdeki bir tokmak simgeler. Bu kabul ve yüzleşmek için gereken bir sorun için başvurabilir.

Bir tokmak kullandığınız hayal bir sorun için bir çözüm temsil eder. Bir karar yapılmıştır.

Eşcinsel * Eşcinsel bakınız.

Gazebo için bakın veya bir kule içinde olduğunuz rüya açıklık ve receptiveness ilişkiye doğru temsil eder. Ayrıca idealist kavramları memnuniyet ve tatmin sembolize eder.

Hayalinizdeki bir Ceylan sembolize Ceylan için bakınız grace hız ve ruh. Bu da hayat o kadar ciddiye almamalıdır göstermektedir. Hafifletmek.

Aracınızı viteste yerleştirdiğimiz dişli rüya hayatınızda yeni bir proje ile ilerlemeye hazır olduğunuzu göstermektedir. Yeni bir yöne doğru gidiyoruz.

Gecko için bkz bir kertenkele hayalinizdeki bir anlaşma ya da yemin temsil eder. Yapmanız gereken bir karar için "Evet" cevabı. Alternatif olarak rüya yenileme anlamına gelir.

Kazlar için bkz kaz rüya gösterir fotoğraf ve yaşam boyu arkadaşlık. O da kalabalık ile gitmek eğilimi gösterebilir. Alternatif olarak sen de topraklanmış rüya anlamına gelir.

* Lütfen kaz Ayrıca bkz.

Geyşa için bkz Güzellik çekicilik dengeli ve zarafet bir geyşa hayalinizdeki temsil eder.

Bir geyşa olduğunuzu hayal sosyal kişisel ve profesyonel hayatında dengeli olduğunuzu gösterir. Siz de çeşitli durumlarda ayarlayın.

Jel kullanımı saç jölesi hayalinizdeki isteğiniz için sipariş temsil eder. İhtiyacınız olan her yerde olmak.

Jelatin * Jelly bakınız.

Birileri bir İkizler ikizler için rüya keskin zekası ve hızlı düşünme yeteneğini temsil eder. Sen çok yönlü ve güçlü-e doğru uyarlamak için herhangi bir durum. Alternatif olarak bu bağlantıları ve yetenek (veya yetersizlik) başkalarına ulaşmak için anlamına gelir.

Taşlar için servet hırs ya da manevi koruma sembolize taşlar hayalinizdeki bakın. Rüya öznitelikleri ve eğer Hazine şeyler ve değeri için bir metafor olarak da olabilir.

Cinsiyet cinsiyet hakkında rüya sizin rolünüzü ve toplum tarafından algılanan nasıl değerlendirirsiniz gösterir. Belki de belirli cinsiyet rolleri hakkında bilinçli hissediyorsun. Size karşı cinsiyet daha kendi hayal sonra

16 Ocak 2013 Çarşamba

Rüya Yorumlari-d000e68d

için bir Emlak sahibi olursunuz diğerleri için duyu-in güvenlik güvenemezsiniz göstermektedir. Kendinizi güvenli gerekiyor.

et * dünya dışı bakınız.

Okaliptüs için bkz bir okaliptüs hayalinizdeki koruma ve korumalı hissetmeye ihtiyacı gösterir. Alternatif olarak bu değişiklikleri dönüşüm ve şifa anlamına gelir. Rüya bir metafor bazı yapışkan durum için de kullanabilirsiniz.

Övgü için rüya bir övgü veriyoruz sözle ifade etmek için gereken bazı bastırılmış düşünceleri olduğunu göstermektedir. Bu düşünce ve duygularını izin vermeyin ölmek.

Dinlemek için duygularını ifade etmek öğrenme vardır bir övgü hayalinizdeki gösterir.

Eğer eulogized hayal sırt üstünde kendi başarıları anılar ve hayatında önemli anları yansıtan gösterir. Alternatif olarak o eski tutum ve eski inançları sona simgeliyor.

Eğer Avrupa Avrupa ve orada bir rüya değildir o zaman daha etkileyici olması gerektiğini gösterir. Ayrıca daha yavaş ya da sanatsal takipçiliği için zaman gerekir. Avrupa'dan ise rüya sadece bir uyanık manzara tasvir olabilir. Milliyetçilik duygusu ile de anlaşma. Alternatif olarak Avrupa'da hayal özgün düşünce ya da eski düşünme yollarını gösterir.

Ötenazi için ötenazi rüya size kurtulmak için hazır olduğunu göstermektedir. kendinizi bazı eski alışkanlıkları ve davranış. Kendi şartları üzerinde şeyler sonlandırmak istediğiniz. Rüya dönüştürme ve kendini keşif bir süre verir. Rüyada ötenazi bir hayvan görürseniz bazı cinsel davranış biten bir işaret eder.

Tahliye için bir tahliye rüya kendinizi izole ve duygular geri tutarak göstermektedir.

Tahliye bir şehirde olduğunuzu hayal etrafınızdaki tarafından reddedilen hissediyorsun gösterir. Kabul edilmeyen hissediyorsun.

Su buharlaşan buharlaşma için rüya başa ve duygularını anlamak mümkün olduğunu gösterir. Olumlu bir dönüşüm geçirmekte ya da kendiniz yeni bir düzeye yükselen.

Eve için hayalinizdeki Eve görmek sosyal ve iş çevrelerinde muhalefet anlamına gelir. Rüya akşam zamanı üzerinde kelime oyunu da olabilir.

Rüya Eve kimliğine bürünmek için karşıtların seks algılamasına geldiğinde dikkatli olmak gösterir.

Çift için bile dengesi anlamına rakamlarla rüya ya da simetri hayatında görmek. Ayrıca huzur da sembolize eder.

O akşam akşam için rüya bir döngüsü yaşlanma ve ölüm sonuna gösterir. Ayrıca sembolik gerçekleşmemiş umut olabilir.

Gece elbisesi için bakın veya rüya temsil keyfi sosyal zevkleri zarafet ve kültür bir gece elbisesi giymek. Bu da başkalarına sizin projelendirme resmi temsil eder. Renk ve tasarım cüppe için ek önemi göz önünde bulundurun. Çok süslü ya da süslü elbise ayrıntılı ve lüks bir yaşam anlamına gelir. Cüppe basit ya da düz ise basit bir yaşam tarzı işaret etmektedir. Alternatif olarak bir gece elbisesi giymiş olduğunu hayal etmek isteyen ya da bir anlamda mutluluk elde etmek çalışıyor gösterir.

Evergreen için hayalinizdeki dökmeyen ağaçlar zenginlik mutluluk ölümsüzlük yüksek beklentileri ve bilgi anlamına bakın. Rüya yaşam döngüsünü temsil eder ve

15 Ocak 2013 Salı

Rüya Yorumlari-24e8a1b1

sürücüler ve motive şeyler gösterir.

Çiğ düşen temsil olduğunu hayal etmek bir ruhsal yenilenme çiy ve temizlik. Huzur ve ferahlık hissi yaşıyorsunuz demektir. Alternatif olarak rüya bir kelime oyunu olabilir üzerinde "yapmak". Belki orada'bir şey yapmanız gerekir.

Eğer şeker hastalığı hayatında yok ancak Diyabetik olduğunuzu hayal diyabet o rüya tatlı şeyler zevk zorluk olduğu anlamına gelebilir. Eğer çok fazla zaman an zevk almak yerine endişe vardır.

Diadem * taç da bakınız.

Çevrilecek görmek daha fazla düşünceler ve sezgi uyum halinde olmak ihtiyacınız hayalinizdeki bir arama gösterir.

Elmas için elmas hayalinizdeki kendini bütünlük anlamına bakın. Clouding konularında netlik bulmak. Alternatif olarak Makyaj kibir ve değişmeyen ya da inatçı doğanızın temsil eder. Eğer kendinizi diğerlerinden mesafe.

Hayalinizdeki Takı Pırlanta almak için sevgi bağlılık ve özveri anlamına gelir. Elmas takı kaybederseniz daha sonra bu aşk ilişkisi zorluk gösterir. Ayrıca finansal sıkıntı için benzer olabilir.

Bir elmas sahte olduğunu hayal değil biri olmaya çalıştığınız öneriyor. Alternatif olarak rüya gösterebilir o size gelir ötesinde yaşıyoruz.

Bir elmas görmek için hayatta yapabileceğiniz pek çok yönde rüya şeklinde sembolize. Hedeflerinizi ve bunları elde etmek için nasıl olacak değerlendirmek gerekiyor.

Görmek ya da bir çocuk bezi rüyada giyim Bebek bezi çocuksu ya da çocuksu tutum/eylemleri simgeliyor. Sen de başkalarına bağımlı olabilir.

Çocuk bezi değişiyor hayal Eğer davranış kadar temiz ve çocuksu yolunu değiştiren bir ihtiyaç göstermektedir. Belki de senin tutum ve yaklaşım yeni bir fikir ya da proje ile ilgili değiştirmek gerekiyor.

Hayalinizdeki kirli bebek bezi pisliği temizlemek gerektiğini göstermek görmek için bir sonucu olarak da çocuksuluk oluşturduk.

Hayatının bir kısmını kontrol dışına gidiyor ishal ishal olduğu rüya anlamına gelir. Artık güçlü duyguları içerir ve hızlı sistem almak gerekir. Alternatif olarak bir durum yeterince analiz değil var ya da hiç bir sorunun üstesinden gelmek istemiyorum rüya gösterir.

* Lütfen bağırsak hareketi bakın.

Günlük * günlük bakın.

Görmek ya da rüyada zar oynamak Zar alma şansı ve kader ile oynarken önerir. Bu hayatın Tahmin edilemezlik için ifade eder. Rüya bir kelime oyunu çok "şüpheli" neden olabilir bir durum da olabilir. Zar ya da kaç tane zar atıldı yansıyan sayıların önemi göz önünde bulundurun.

Diktatör için bakın veya daha esnek ve açık fikirli karar verme düşünme ve ihtiyacınız rüya bir diktatör olduğunu göstermektedir. Sen de kontrol ediliyor. Rüya diktatör de bir yere sembolize kontrol baba veya baba figürü.

Sözlük sözlük kullandığınızı rüya başkalarının görüşlerini kendi işlerinin yönetimi üzerinde çok fazla güvenmek anlamına gelir.

Ölmek * ölüm bakınız.

Diyet diyet için rüya kendinizi cezalandırmak göstermektedir. Gerçekten ne yapmak istediğinize gelen kısıtlanmış hissediyorum. Alternatif olarak kendini kontrol ve