27 Mart 2013 Çarşamba

islami rüya tabirleri-ed63b8e5

ile tabir edilir. Binde birden çok miknatis bulundugunu gören kimsenin eline haram mal geçer.Size kötü işler yaptırmaya çalışanlar var. Onlara uymayın. Rüya sahibi kadınsa bir kişinin ona pahalı hediyeler alacağı anlamındadır.Size kötü işler yaptırmaya çalışanlar var. Onlara uymayın. Rüya sahibi kadınsa bir kişinin ona pahalı hediyeler alacağı anlamındadır.
Mikrofon Rüyada mikrofon görmek siyasi hayata atılacağınıza işarettir. Rüyada mikrofon görmek politikayla uğraşacağınıza yorumlanır. Duyulduğunda heyecan yaratacak söz ani haberdir.Rüyada mikrofon görmek siyasi hayatin bütün güçlüklerini yenecegine ve siyasi bir kisilik kazanacagina delalet eder.
Mikrop Eğer korkmadan olayların üstüne giderseniz bütün sıkıntılardan kurtulacaksınız demektir. Geleceğinizin parlak olacağına yorumlanır. Eğer korkmadan olayların üstüne giderseniz bütün sıkıntılardan kurtulacaksınız demektir. Geleceğinizin parlak olacağına yorumlanır. Kişinin hakkının yeneceğine ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.Rüyada mikrop kaparak hastalandiginizi görmek yapmakta oldugunuz isleri bozmak isteyenlerin aleyhinizde çalistiklarina delalet eder.Rüyada mikrop görmek başarılı olmak için hayattan korkmak yerine daha sıkı sarılmaya ve atılgan olmak gerektiğine işarettir.
Mikroskop Rüyada mikroskop görmek çocuğunuzun bilimsel işlere karşı geniş bir eğiliminin olduğuna işaret eder. Çocuğunuz yoksa bu vasıfta bir evlat sahibi olacaksınız demektir. İş hayatında ufak kazançlarınız olabilir. Rüyada mikroskop görmek çocugunuzun zihinsel islere karsi genis bir egiliminin olduguna yorumlanir. Çocugunuz yüksek bir kisi olacak demektir. Çocugunuz yoksa bu nitelikte bir evlat sahibi olacaksiniz demektir.İş hayatında ufak kazançlarınız olabilir. Bu rüya birtakım zararlara uğrayabileceğiniz anlamına da gelir.İş hayatında ufak kazançlarınız olabilir. Bu rüya birtakım zararlara uğrayabileceğiniz anlamına da gelir.
Mikser Bazen sikacak aleti görmek bir seyi gömmeye mal ve faydali seylerin meydana çikmasina ve azabin inmesine yahut hapiste bulunan kimselerin rahatligi için dagilmalarina ve sikintidan kurtulmalarina isarettir. Bazen sikacak alet hamama isarettir. Çünkü hamamda ates sicaklik su ve çok insan vardir. Bu alet tekkeye de isarettir. Çünkü orada halvete çekilmis bir takim insanlar vardir. Halvette bulunan kimselerin halvetten çikmasi ise ahlak ve tabiatlarinda bulunan kötü seylerin kendilerinden gitmesinden sonra olur. Zeytin sikacak aleti görmek sapiklar için hidayete ve talebe için de ilme isarettir. Kandillerde yakmak için aci zeytinyagi çikarilan sikacak aletin tabiri de böyledir. Sikacak aleti hayra da isarettir. Sikacak alet süt emziren bir kadindir. Çocuk ise sikilmis olan seydir. Bir kimsenin rüyada bir sehirde olacak ucuzluga sikacak aletlerin yikilmasi ise o sehirde meydana gelecek kitlik ve pahaliliga ve süt emziren kadinin ölmesine isarettir. Her sikilan sey hapisin kurtulmasina cinsî münasebette bulunmaya ve servet yapmak isteyen kimse için de mala isarettir.
Miladı aylar Miladi aylarin birinde görülen rüyanin tabiri için takvimde o aya tekAbül eden hicri aylarin tabirine bakilmali.
Millet meclisi Rüyada bir milletvekili olarak Millet Meclisi'ne girdiginizi görmek yakinda

islami rüya tabirleri-c710d922

gören gayet güzel bir kadinla kadin ise bir erkekle evlenir. Bir baska rivayete görede Rüyada mercan görmek çok mala güzel ve mesture bir bayana isarettir. Mercan ve boncuktan boyun bagi Allah (C.C.)'in nehyettigl seye isarettir.Rüyada mercan görmek evlenmeye kız çocuk sahibi ve zengin olmaya birisinin size mercan verdiğini görmek size mercan veren kimsenin maddi ve manevi yönden yardımını göreceğinize işarettir.
Mercan veya köşk çiçeği Rüyada bu çiçegi koklayan kimse uzun müddet saglikli yasar. Rüyada mercan çiçegini koparip vazoya koyanin hastasi varsa sifa bulur isleri bozuksa düzelir gurbette kimsesi varsa gelir.
Mercanköşk Bu çiçek devamlı olmayan işe bir kadını evlendirmeye Kadının bu çiçeği koklaması önemli bir oğul evladı dünyaya getirmesine Bu çiçeği ekmek zeki bir oğlan çocuğuna koklamak ise yıl boyu sıhhat üzere yaşamaya delalet eder.
Mercek Dostlarınızın tavsiyelerine kulak asmanız gerektiğine aksi taktirde onların kalbini kıracağınızı işaret eder. Dostlarınızın tavsiyelerine kulak asmanız gerektiğine aksi taktirde onların kalbini kıracağınızı işaret eder.
Mercimek Rüyada mercimek görmek bir yakınınızın sizin aşk hayatınız ile ilgili olarak kötü düzenler kurmak için uğraştığına işarettir. Rüyada mercimek görmek bir yakınınızın sizin aşk hayatınıza yönelik olarak komplolar kurduğuna yorumlanır. Mal mülk bolluk bereket hayırlı gelir olarak yorumlanır.Rüyada mercimek görmek sifaya selamete sagliga ve kederden uzak kalmaya delildir ister kuru ister yas olsun mercimek yemek korkudan uzak kalmaya sifaya delalet eder. Mercimek görmek çok iyidir Ibrahim Aleyhisselamin yemek adeti oldugu için çogu tabirciler mercimegi övmüslerdir. Kirmaniye göre rüyada mercimek yedigini görmek iyi degildir. Çünkü Musanin (AS) kavmi mercimek istemis ve Cenabi Hak onlari azarlamistir. Cabirül-Magribiye göre rüyada mercimek yemek özellikle kadinlar tarafindan elde edilen mala delalet eder. Pismemis mercimek yemek sikintidir. Mercimegi ambara koyup saklamak iyi degildir. Bir baska rivayete görede Rüyada mercimek yolculuga çikan kimsenin memleketindeki rizkidir. Rüyada mercimek görmek helal mala isarettir. Bazi tabirciler de mercimek keder üzüntü ve kötü bir riziktir dediler.
Merdane Matbaa merdanesi ilme dedikoduya Hamur açma merdanesi bolluk ve berekete -kırık ise ekmeğin pahalılaşmasına- Tarım makinelerindeki merdane çalışır vaziyette ve sağlam ise bol hasada depoda görülürse yahut bozuksa kıtlığa Bez sarılan merdane yardımaa iyilik ve ikrama delalet eder.Rüyada merdane görmek sıkıntılı günlerin başlangıcına işarettir. Rüyada merdane görmek dertli günlerin başlangıcına yorumlanır. Rüyada bazi makinelerde ve ev hanimlarinin hamur islerinde kullandiklari merdane görmek istikbali düsünmeden günlük hayatinizi yasadiginizi gelecegin neler getirecegini hesaba katmadiginizi gösterir.
Merdiven Dini emirleri yerine getiren kimse için düşmanlara galip gelmeye fasıklar için inanç zayıflığına ve günaha Merdiven çıkmak hayır ve kurtuluşa itibar ve şerefe makam ve mevkiye rızık ve nimete inmek ise üzüntü ve kedere

24 Mart 2013 Pazar

dini rüya tabirleri-23a77bdd

görmek dünyada zühd ve takva ile riziklanmaya Allah indinde kurtulusa erenlerden olmaya kalbin nifaktan selametine ve tevhide isarettir.
Sure 033 Ahzab Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek takva sahibi olmaya kabir azabindan kurtulmaya batildan uzak durmaya ve salihleri sevmeye isarettir.
Sure 034 sebe Rüyada Sebe Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek dünyada zühd üzere yasamaya silah tasimayi sevmeye secaatli ve atilgan olmaya isarettir.
Sure 035 fatır Rüyada bu sureyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek o kimse için mukarrebin meleklerinin istigfarda bulunmasina kiyamet günü cennet kapilarinin açilacagina ve onun düsmanina galip gelmesine isarettir.
Sure 036 yasın Rüyada Yasin Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek temiz kalbe saglam imana süphe ve tehlikelerden uzak durmaya çok sevap islemeye ve kiyamet günü Allah'in resulü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya isarettir.
Sure 037 saffat Rüyada Saffat Suresini okuduGunu görmek düzgün itikada ve itBatkar evlata isarettir.
Sure 038 sad Rüyada Sad Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek rüya sahibinin çok mala sahip olmasina ve mesleginde mahir olmaya isarettir.
Sure 039 zumer Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okuduGunu görmek kiyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya güzel akibete ve kl-taplara isarettir.
Sure 040 gafır Rüyada gafir suresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek gerçek mü'min ve hayir sahibi olmaya dünya ve ahirette yücelikle ri-ziklanmaya isarettir.
Sure 041 fussılet Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayi okudugunu görmek insanlari hidayet ve dogru yola çagirmaya çok sevapa ve Hak nzasini gözetmeye isarettir.
Sure 042 şuara Rüyada Sura süresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek uzun ömre çok istigfarda bulunmaya Ulm ve amelde ziyadelige hastaliktan kurtulmaya isarettir.
Sure 043 zuhruf Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayi okudugunu g mek kiyamet günü korkudan emin olmaya ahiret hayatinin selamette masina isarettir.
Sure 044 duhan Rüyada Duhan Suresini veya ondan bir parçayi okudugu görmek izzet ve yücelige kabir azabindan ve cehennem atesinden emin olmaya kuvvetli itikada ve düsman üzerine zafere isarettir.
Sure 045 Casiye Rüyada Casiye süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek zühd ve takva sahibi olmaya Allah'tan korkmaya kötülüklerden uzak durmaya ve kiyamette emin olarak hasredilmeye isarettir.
Sure 047 Muhammed Rüyada Muhammed (S.A.V.) süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek kiyamette peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in sancagi altinda olmaya dünyada sünnet üzere yasamaya ve düs-mana galip gelmeye isarettir.
Sure 048 fetih Rüyada Fetih süresini veya ondan bir ayeti okudugunu veya üzerine okundugunu görmek Allah yolunda cihat etmeye darliktan genislige ve maksadina kavusmaya isarettir.
Sure 049 huccurat Rüyada Hucurat süresini veya ondan

23 Mart 2013 Cumartesi

dini rüya tabirleri-14318cd8

Düşmanın konuşması ayrılığın son bulmasına Değişik dilleri konuşan birini görmek büyük bir mülke nail olmaya Kuşun konuşması mal ve mülke ilim ve irfana ermeye Hayvanlardan birinin 'Ben bir rüga gördüm' demesi müjde ve sevince Katı söz sevgililer arasında nefret ve ayrılığa delaleteder. Gaibden gelen/duyulan ses ve söz muhtevası hayırsa makbul değilse makbul değildir. (Ayrıca Bakınız Ses Dinlemek Konuşmak.)
Söz götürüp getirmek Rüyada koguculuk eden bir kimseyi görmek kin tutan bir kimseye isarettir. Rüyada koguculuk ettigini gören kimse bir isin baslangicinda sevinçli sonunda mahzun olur.
Söz kesme Geleceği parlak bir iş ve işbirliğidir.
Söz verme Rüyada bir kimsenin diger bir kimseye bir seyi söz vermesi söz veren kimsenin söz verilen kimseye söz verilme sey kadar borçlu olmasina isarettir. EgerRüyada verdigi sözü yerine getirdiyse o kimsenin imanina ve güzel bir inanca sahip olmasina isarettir.
Söz vermek Söz vermek söz verilen kimseye borçlu olmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız Sözünde Durmak Sözünden Dönmek.)
Sözcü Bir kavmin sözcüsünü görmek bid'at ehli birine Bir kavmin tanınmış ferdi kendisi bid'at ehli olduğu halde insanları ıslan eden ve onları hakka çağıran kimseye Bir grubun sözcüsü o grubun en ahmağına delalet eder.Rüyada bir kavmin sözcüsunu görmek bidat sahibi bir kimseye isarettir. Bazi tabirciler bir kavmin taninmis bir sözcüsü kendisi bidat sahibi bir kimse olmakla beraber halkin halini islah eden ve onlari iyilige çagiran biridir dediler.
Sözleşme Karşılıklı dayanışma ve yardım olarak yorumlanır.
Sözlük Bir meselenin aslını araştırmaya mesnetsiz söz ve yargıları reddetmeye sabırlı çalışmayla elde edilecek parlak paşarılara delalet eder.Rüyanızda bir sözlük gördüyseniz kendinize değil de sürekli başkalarına güvendiğiniz anlamına gelir
Sözünde durmak Verdiği sözü yerine getirmek iman ve islam güzelliğine delalet eder.
Sözünden dönmek Sebeplerin vasıtaların binek araçlarının yahut eşlerin değişmesine delalet eder.Bir kimsenin rüyada sözünden dönmesi sebeplerin ve bineklerin degismesine isarettir.
Sperma Rüyada sperma devamli olan nakit maldir azi da çogu da articidir. Kendisinden sperma çiktigini görse bu onun için meydana çikacak maldir. Elinde veya yaninda baskasinin sperminin oldugunu gören kimse baskasinin malina kavusur. Nikahli birisi sperminin nikahlisina bulastigini görse ondan muradina kavusur ve bir hayra isabet eder. Haniminin menisini bulastigini gören kimse ondan faydalanir. Haniminin fercinden sari su çiktigini görse hastalikli bir çocuk dogurur. Çikan su kirmizi ise çocugun ömrü kisa olur. Çikan su siyah ise dogacak çocuk ailesinin efendisi olur. Bazilan derler ki sperm emniyettendir. Bundan dolayi sperma çikardigini veya menisinin çiktigini gören kimse arzusuna nail olur. Menisinin aktigini gören kimsenin arzusu da yerine gelir. Bazen meninin çikmasi rahata veya çok mala ve sirlari gizlemeye yahut çocuklarin ölmesine veya hanimlarin issiz kalmasina isarettir. Rüyayi gören

dini rüya tabirleri-2aaaf0ae

Rüyasında sayı saydığını gören kimsenin sorunları henüz bitmemiştir.Rüyada çift rakamli sayi hayra tek rakamli sayilar ise üzüntüye isarettir. Büyük rakamli sayilar ise kazanç isareti olarak yorumlanir.
Sayı saymak Bakınız Saymak.
Sayıklamak Rüyasında sayıklayan kimse özel yaşamıyla ilgili ağzından laf kaçırır.
Saymak Yirmi yüz yahut beşbin adet sayı saymak düşmana galip gelmeye Yedi ve sekiz sayı saymak üzüntü ve kedere dokuz adet saymak zor bir iş için fesatçı bir toplulukla konuşmaya ona kadar saymak kemale ermiş bir işte bulunmaya yahut hacca gitmeye Kırka kaadar sayla söz verilen bir işih peşinde koşmaya otuza kadar saymak yalan bsir vaade kapılmaya otuz üzerine on daha saymak o vadin gerçekleşmesine Bir rakamı ( sayısı ) Allah Teala'ya ilim mal koca ve çocuğa ya da iş ve mesleğinde bir numara olmaya İki adet düşmana galibiyet üç adet sözünü yerine getirmeye dört adet yeterli delile beş adet dinde şüpheye altı adet inanç esaslarında kuşukuya yahut düşmana galip gelmeye ve muarızlarını susturmaya yediye kadar saymak terslik ve aksiliğe sekizve on na kadar saymak keffarete İzerinde Allah -c.c.- ismi bulunan dirhemleri saymak zikrullaha böyle altınları saymak ilme resimli paraları saymak dünyada batıl işlerle uğraşmaya İnci kıymetli taş ve değerli boncukları saymak Kur'an okumaya unuttuğu ilmi hatırlamaya veya öğrenmeye adi boncuk saymak boş işlerle uğraşmaya Besili sığırları saymak bolluk ve ucuzluk seneye manda saymak geçim sıkıntısına düşmeye Üzeri yüklü develeri saymak yağmura mal ve dünyalığa delalet eder.Saymak sayilanin adediyle yorumu degisir. Üzerinde Allah'in (C C.) adi yazili para saydigini görmek ilimden faydalanmaya üstünde resim bulunan parayi saydigini görmek dünyada batil ile ugrasmaya inci saydigini görmek Kur'an okumaya kiremit ve tas parçasi saydigini görmek gereksiz seylerle ugrasmaga delalet eder. Zayif öküzleri saydigini görmek kitlik yillarinda bulunmaya semiz öküzler saydigini görmek feyiz ve berekete develeri saymak ganimet almaya ekinde berekete ve çok kazanca isarettir. Kirmani'ye göre sayi saydigini görmek saydigi adede göre tabir olunur. Bir Allah'in birligine ve imana iki ana ve babaya yahut iki sahide üç sadakaya dört kabul olunacak duaya ve toplu mala bir rivayete göre evlenmeye bes ikbal ve devlete bir rivayete göre bes vakit namaza delalet eder. Bazi yorumculara göre bir sayisi mübarek iki beladan kurtulma ve düsmana karsi zafer üç iyi degildir. Dört mübarek ve hayirdir. Bes güzel ve hayirlidir. Alti faydasi olan bir seyi islemektir. Bir rivayete göre rüya sahibinin iyi bir söz isitmesi bir' isin tamamlanmasidir. Yedi iyi degildir bir rivayete göre hacdir. Bazilarina göre yedi sayi saydigini gören bir kadin ise selametle dogurur. Sekiz iyi degildir. Bir

19 Mart 2013 Salı

islami Rüya Tabirleri-ecf12754

Kurani diliyle yaladigini gören kimse bir günah isler. Rüyada Kuran okumak çokça salih amel yapmaya derece ve mertebesinin yüksekliGine isarettir. Rüyada Kuran veya ondan bir sey okudugum gören kimse izzet ve yücelige erisir. Eger günahkarsa Allah (C.C.) onun günahini af ve tövbesini kabul eder fakirse zengin borçlu ise borcunu öder. Sahitlik yapacak ise dogru sahitlik yapar. Veya yaninda bulunan emaneti sahibine teslim eder. Kurani güzel bir ses ve makamla okusa izzet yücelik ve güzel bir söhrete erisir. Harflerini tahrif ederek Kuran okudugunu gören kimse Hakktan döner ve ahdine hiyanet eder Eger okudugunun ne oldugunu bilmezse bazen o kimse yalan yere sahidlik yapar veya bilmedigi seyi söyler. Kuran okurken insanlarin kendisini dinledigini gören kimse bir ise memur olur ve o isteki selahiyetine göre emrettigi ve nehyettigi seyler kabul edilir. Rüyada ekseriya ölü üzerine okunan süreleri okumak hastanin ölümüne isarettir. Rüyada Kurani Kerimi okuyan kurralari görmek kavmin serefli ve reislerine isarettir. Bundan dolayi bir kimse bir takim kurralan bir yerde toplu bir sekilde görse o yerde insanlarin sereflilerinden bir cemaat toplanir.
Kuran-ı kerim Mushaf-I Şerifi görmek ilim ve hikmete mirasa emanete hüküm ve kuvvete helal rızka aydınlık ve dosdoğru istikamete dünya ve ahirete ait bütün meselelerin bağlı bulunduğu kanun ve prensiplere Mushaf bazen bağ ve bahçeye bostana iç açıcı yerlere Kendisine Kurandan bir şey verildiğini yahut elinde Kuran-ı Kerimden bir ayet olduğunu gören kimse bu ayeti aklında tuturak manasına bakmalıdır Ayet rahmet ve müjde anlamında ise bu ayetin hükmünce amel eden kimse için menfaate Ayet azap ve ikaz anlamında ise işlenen bir günahtan dolayı çarptırılacak cezaya ve rüya sahibini uyarmaya Ayet geçmiş ümmetlerin başından geçen kıssaları anlatıyorsa rüya sahibi için öğüt ve ibrete delalet eder. Kuran veya ondan bir şey okumak izzet ve yüceliğe tövbenin kabulüne yoksulluktan kurtulmaya borcu ödemeye Kuran okumak ve manasını anlamak akıl ve zekaya Çıplak olarak Kuran okumak nefsine uymaya Kuran-ı Kerimi hatmetmek arzu ve isteğinin yerine gelmesine Mushaf satın almak din yolunda mal sarfetmeye satmak ise ilimden mahrum kalmaya hor ve hakir olmaya Harflerini tahrif ederek Kuran okumak haktan yüz çevirmeye süzünde durmamaya Kuran ayetlerini tahrif etmek günah işlemeye Mushaftan bir parçayı yemek ilme hikmete ve Kuran okumaya onun ilmiyle amel etmeye Kuranı yüksek bir yere açarak koymak ehli için makam ve mevkiye Mushafı açtığı halde onun yazılarının silindiğini görmek hayırsızlığa Mushafı hürmetle öpmek hayırlı işlerde başarılı olmaya Ehlinin Kuranı yastık yapması yaRüyada Kur'an ayetlerini Kur'anin üzerinde okumak emir nehiy seref sevinç ve yardima isarettir. Bir kimse rüyada

islami Rüya Tabirleri-ef00cbe8

kiragi sulan dondurur agaçlari bozar ve kapilari kapatirsa islerin durgunluGuna yolculuklarin yapilmasina isarettir. Kiragida yerleri dondurmasi ve fazla islakliGi sebebiyle hayir yoktur. Bundan dolayi bir kimsenin üzerine kiragi yagsa yahut kendisi bir kiragi içine düsse o kimse bir belaya ugrar. Rüyada görülen kiragi gam ve keder aci ve azaptir
Kırağı ve çiğ Agaçlarin üzerine çig ve kiragi yagmis ve yapraklari islanmis oldugu halde görmek o yer halkina iyi bir insan tarafindan yardim gelecegine isarettir. Kiragi ve çig ekini korudugu için bu rüyalar daima hayra yorumlanir. Çig ve kiragiyi toplayip içen kimse nimet ve bol rizka ulasir. Üstünün ve elbisesinin çig ve kiragi ile islandigini görmek zengin ve büyüklerin yardimina delalet eder. Rüyada kiragi mevsimine göre yorumlanir. Kiragi olacak mevsimde kiragi görmek neseye ve sevince mevsimsiz kiragi görmek ise kedere ve sikintiya isarettir. Kiraginin sogukla beraber gelmesi ve don haline dönmesini görmek hayirli degildir. Bir kimsenin üzerine kiragi yagdigini görmesi bir musibete ugrayacagina delalet eder.
Kiralamak Rüyada kiralamak ve kiraya vermek hile ile tabir edilir.
Kiramen katibin İnsanın amellerini kaydeden melekleri görmek güvenilir kimselere ve tanınmış bilginlere Hafaza meklerini görmek iyi iş yapanlar için müjde kendini dünyaya kaptıran ve ahireti unutmuş kimseler için ihtara delalet eder.
Kırat Rüyada kirat görmek rüya sahibinin zimmetinde bulunan bir borçtan dolayi düsecegi bir siddet ve zahmete delalet eder.
Kıraya vermek Rüyada kiraya vermek veya kiralamak hile kandirma ve kabul ettirme ile yorumlanir. Birinin kendisine bir sey kiraladigini görmek o kimse tarafindan kandirildigina kendisinin birine bir seyi kiraladigini görmek o kimseyi kandirip kabul ettirdigine delalet eder. Bir baska rivayete görede Bir kimsenin rüyada mülkünden bir seyi birine kiraya vermesi korkudan emin olmasina isarettir. Bazen bir sey kiraya vermek nikaha da isarettir.
Kiraz Kolay ve çabuk hasıl olan fayda ve menfaate Mevsiminde kiraz yemek sıkıntıdan kurtulmaya ahlak güzelliğine Kiraz ikramı başkasından gelecek rızka delalet eder.Rüyada kiraz ağacı görmek sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. işlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. rüyada kiraz görmek yaptığınız İyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir. Kiraz yemek ise sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir. Rüyada kiraz ağacı görmek sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. işlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. rüyada kiraz görmek yaptığınız İyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir. Kiraz yemek ise sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir. İyiliğinizden dolayı insanların takdirini kazanacağınız anlamına gelir. Kiraz yemek sahip olmak istediğiniz şeyi sonunda elde edeceğinizin işaretidir.Mevsiminde ise çok güzel kısmettir.Rüyada kiraz

16 Mart 2013 Cumartesi

islami Rüya Tabirleri-c8e55cd8

olunur. Rüyada kase görmek bir kadinin tasidigi meziyetleri ile kiyaslanir. Bunun için rüyada kendisine bir tas içinde su verildigini görmek veren kadinin gebe olduguna eger verilen su kiymeti olmayan adi bir çanakla verilmis ise çocugun kiz kiymetli bir kase ile verilmis ise oglan dogacagina delalet eder. Kasenin kirildigini ve suyun öylece kaldigini görmek kadinin ölecegine ve çocugunun yasayacagina kase durdugu halde suyun döküldügünü görmek çocugun ölüp kadinin yasayacagina delildir. Rüyasinda hasta olan birine bir kase verildigini görmek hastanin iyilesecegine kasede su yerine baska bir seyin bulundugu halde hastanin bunu içtigini görmek onun yakinda ölecegine isarettir. Bir baska rivayete görede Rüyada görülen kase zevceye yahut evinin geçimine isarettir. Eger kase güzel ve çok kiymetli olursa onun isaret ettigi sey sereflidir. Kase saticisini görmek bol yasayisa emniyete ve yolculuktan alikonulmaya isarettir. Ancak bakir kasenin satisini görmek bu tabirin tersinedir. Rüyada kendisine kase içinde bir su verildigini görse bu rüya onun karnindaki çocuk ile tabir edilir. Kasenin kirildigini ve suyun durdugum görse haniminin ölümüne karnindaki çocugun kurtulmasina isarettir. Hasta olan bir kimseye bir kase verildigini görse ve kasenin içinde olan raki veya suyu içtigini görse o hastanin ölüm sarabini içmesine isarettir.
Kaside Rüyanizda kaside okudugunuzu görmeniz bir topluluk tarafindan övüldügünüzü ve islerinizin begenilip takdir edildigini gösterir.
Kaşık Rüyada kaşık bolluk ve bereket demektir. Eğer kaşık dolu ise zenginliğe boş ise fakirliğe yorumlanır. Rüyada kaşık bolluk ve bereket demektir. Eğer kaşık dolu ise zenginliğe boş ise fakirliğe yorumlanır. Kişiye işlerinde yardımcı olacak iyi niyetli insandır.
Kasık Kadın kasığı ekim yapılacak bağ ve bahçeye Kasığını traş etmek borcunu ödemeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız Tıraş.)
Kasık (bacak arası) Bir kimse rüyada kasigini tras etse veya herhangi bir sekilde kasik killarini giderse o kimsenin borcunu ödemesine üzüntü ve kederinin gitmesine isarettir. Kadin kasigi bostan ve ekilecek yerdir. Bazi tabirciler kadinin kasigini görmek onun bosanmasina isarettir
Kasık (yemek aleti) Rüyada kasik görmek yiyecek içecek ve mallarin sarf edilmesi kendisine havale edilen müdire bir kadina isarettir.
Kaşımak Kaşımak ve tırmalamak malda meydana gelecek zarara Birisinin kendisini kaşıdığını görmek o kimseden kendine yahut akrabasından birine gelecek zarara İltihaplı yahut yaralı bir yeri kaşımak mal ve faydaya Kaşımak yahut kaşınmak kısa süren bir haz yüzzünden çok büyük bir zararı göze almaya Alnın kaşınması ölümün çok yaklaşmış olmasına delalet eder.Rüyada kasimak maldan zarara yorumlanir. Rüyasinda birinin kendisini kasidigini görmek bu kisiden malina bir zarar gelecegine delalet eder. Kasinan yerde sis veya yara gibi bir sey varsa kasinan kimse bir mala kavusur. Alninin kasindigini görmek ölecegine delildir.

12 Mart 2013 Salı

Rüya Tabirleri-8c193242

belirtir.

Charlie Chaplin için bakın veya arama yapıyor ve hayatında bazı yönünü bakarak rüya Charlie Chaplin olduğunu göstermektedir. Eğer günlük rutin bazı çeşitli gerekir.

Rüyada bir bileziği giymek ya da bileziği zarar korunma sembolik. Sembolizm özel çekicilik için ek önemi göz önünde bulundurun.

Grafik için bakın veya hedeflerinizi ve hayata yaklaşım hayalinizdeki bir grafik simgeler okuyun.

Rüya kovalamak için sen kovalanan olmak anlamına gelir conquerable olduğunu sanmıyorum bir durum kaçınır. Bu güvensizlik çeşit için bir metafor 's. Özellikle bir hayvan tarafından kovalanan ki rüya o hayvanın yansıtılır kendi unexpressed ve onaylanmamış bir öfke temsil eder. Alternatif olarak eğer aw çalışıyor olabiliray bir ilkel dürtü veya korku.

Birinin peşinde olan hayal etmek zor gol ya da görevin üstesinden gelmek çalıştığınız anlamına gelir. Aynı zamanda başkalarına karşı agresif bazı duyguları ifade.

İçin derinlemesine analiz ortak hayalleri tıklayın Chase.

Uçurum * uçuruma bakın.

Rüyada bir bekaret kemeri giymek ya da bekaret kemeri tutum ve seks doğru duyguları anlamına gelir. Alternatif olarak rüya Eğer aşırı koruyucu belirtmek için bir metafor olabilir. Belki de düşünme yolunuzu eskidir.

Olduğunuz bir sohbet odası sohbet odası için rüya bir ruhsal düzeyde diğerleri ile bağlantı kurmak için ihtiyaç gösterir. Rüya da bilgisayar önünde çok fazla zaman harcıyor ve bu Hayallerinizi taşınır anlamına gelebilir. Çıkmak ve gerçek dünyada sosyalizm gerekiyor.

Kimse kendi hedefleri ile yardımcı olan şoför rüya bir şoför olduğunu gösterir. Eğer onları doğru yönde yönlendirmek çalışıyoruz.

Siz Şoförlü hayal savurganlık ve lüks'anlamına gelir. Sen-si olmak yüksek bir anlamda kendine değer. Alternatif olarak hayal diğerleri bağımlılığı temsil eder. Hayatınızı kontrol altında değildir.

Sen ya da kimse ucuz ucuz için rüya kendi yetersizlik duyguları temsil eder. Eğer tamamen kendine değer kendi kabul değil.

Ucuz bir fiyata bir şey var rüya size gözardı göstermektedir. Ya da eğer birisi onların değerli şeyler hile Madde ve nasıl hissediyorsun bu konuda rüya sembolizm düşünün.

Rüya senin eşin dostum fianc hile hile ya da diğer önemli öz-suçluluk ve self-betrayal öneriyor. Eğer inançları tehlikeye olabilir ve/veya bütünlüğü veya enerji ve zaman sonuçsuz çabalar boşa. Alternatif olarak hile rüyalar cinsel tutku yoğunluğunu yansıtır cinsellik alanlarını keşfediyor. Bu senaryoda rüya aslında bağlılığınızı bir reaffirmation hizmet verebilir. Kendi düğün tarihi yaklaşıyor Ayrıca sonra o amaçlanan eşiniz dışında ortaklarla erotik deneyimleri hakkında rüyalar için nadir değildir. Büyük olasılıkla böyle bir rüya cinsel tutku yeniliği temsil eder. O da kimliğinizi değiştirme kaygıları işaret edebilen-bir eş olan.

Arkadaş eş ya da önemli diğer hile hayal üzerinde gösterir Eğer terkedilmiş korkularını. Sen-ebilmek duyumsamak ilişkide dikkat eksikliği. Seçimli sen-ebilmek duyumsamak sen başkalarının beklentilerini ölçme nedir değil

10 Mart 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-fb66be89

kaçmaya çalışıyor demektir.

Eğer bir melek kanatları tatlı meleksi kalitesini göstermek olduğunu hayal etmek. Yoksa hayatın stres ve sorunların bazı koruma ihtiyacı olabilir.

Rüya kuşların kanatları görmek için yaşam daha özgür bir yol için arzu gösterir.

* Ortak Rüya Temalar bakınız Flying

Kırpmak

Birisi size göz kırpıyor olduğunu hayal etmek onlar kadar bir şey olduğunu gösterir. Sen içerden bilgi katılmaktadırlar. Alternatif olarak rüya romantizm işaret ediyor olabilir.

Kış

Kışın hayalini için kötü sağlık depresyon ve talihsizlik anlamına gelir. Duygusal olarak soğuk ve soğuk - rüya nasıl hissediyorsun benzer olabilir. Bazıları için kış eğlence neşe beraberlik tatil sezonu sinyal veren ve yılın favori zaman anlamına gelebilir. Alternatif olarak kış yansıma ve manevi içgözlem bir zamandır.

Silme

Bir şey silerek olduğunu hayal etmek size temiz bir başlangıç ​​yapmak için hazır olduklarını gösteriyor. Sen baştan başlamak istiyorum.

Rüyanda mendil görmek veya kullanmak için size hayatınızın mevcut olumsuzluğu kendinizi kurtulmak gerektiğini göstermektedir. Mendillerin tip göz önünde bulundurun. Eğer mendil dezenfekte kullanıyorsanız o zaman taze ve temiz bir başlangıç ​​yapmak gerektiği anlamına gelir. Eğer bebek mendil kullanıyorsanız o zaman sizin olgunlaşmamış davranış veya tutum ortadan kaldırmak gerektiğini göstermektedir.

Tel

Bakın ya da rüyada kablo üzerinde çalışmak için enerji akışını temsil eder. Ayrıca hayatınızda bazı gerginlik ya da stres gösterir. Belki canlı tel vardır. Alternatif olarak teller bağlantı ve başkalarına ilişkiyi temsil eder.

Teller eski veya paslı ise o zaman negatif enerji veya hırçınlık simgelemektedir. Rüya da "kablolu" duygu için bir metafor olabilir. Bir şey hakkında heyecan duyuyoruz.

Wiretap

Telefon dinlendiğini olduğunu hayal etmek sizin bilinçaltı yönlerini ele alınması gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak bu maruz kalma korkusu var anlamına gelir. Nerede saklanıyorsun şey var.

Yirmilik dişler

Senin yirmilik dişler hayal için yeni veya gelişen bilgi gösterir. Kendiniz hakkında yeni bir şey öğreniyoruz. Alternatif olarak rüya bir durum hakkında daha akıllıca hareket etmek söylüyor olabilir. Açıkça yoluyla şeyler düşünmek emin olun.

Bilge

Eğer akıllıca olduğunu hayal etmek potansiyel ve başarılı olmak ve başarılı olmak için yetenek gösterir. Rüya yapıyoruz karar ve aldıkları yolu bir teyidi olarak hizmet verebilir.

Dilek

Eğer bir dilek yapıyoruz hayal etmek sizin için özlem ve hayatında eksik bir şey olduğunu gösterir. Bu sizin başarıları ve geleceğe yönelik umutlarını ifade eder. Rüya da uyanıkken başarılarını pekiştirmek için çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak rüya "wishy washyness" ve kararsızlık olduğunu metafor olabilir. Sen daha kararlı ve iddialı olması gerekir.

Lades kemiği

Hayalinizdeki bir lades görmek için aile beraberlik kutlama ve umut gösterir. Eğer üçgen büyük bir parça kopar o zaman olayların olumlu bir dönüş yaşayacaksınız. Eğer üçgen küçük bir parça ile sona o rüya biraz hayal kırıklığı eludes.

Cadı

Rüya bir cadı

Rüya Tabirleri-fcfd65f9

ve yalnızlık duygularını temsil eder. Siz de yardım ve durumdan sizi kurtarmak için birini arıyorlar.

Garip

Bir garip bir yerde olduğunu hayal etmek hayatınızda değişiklik gösterir. Eğer çevre hakkında nasıl hissettiğimi düşünün. Korkuyor veya kayıp ise o zaman değişime hazır olmadığını gösterir. Sen geçmişi geride bırakmak için hazır değildir. Size heyecan veya bu bilinmeyen bir yerde mutlu iseniz o zaman değişime hazır olduğunu göstermektedir.

Yabancı

Hayalinizdeki bir yabancı görmek için bastırılmış ve gizli kendinizi bir parçası anlamına gelir. Alternatif olarak bu anlayış ve tavsiyeler sunuyor arketipik rüya yardımcı simgeler.

Eğer bir yabancı öpüşme olduğunu hayal etmek kabul ve kendinizi bastırılmış yönünü kabul eder.

Bir yabancının tanıdığınız biri gibi davranarak olduğunu hayal etmek bilirsin bu kişi olduklarını düşünenler olmadığı anlamına gelir.

Bir yabancının evin içinde olduğunu hayal etmek kendinizi keşfetmek için henüz bir şey olduğunu gösterir. Bu bastırılmış anılar korkular ya da karşı karşıya olmadığını duygular vardır anlamına gelebilir.

Boğmak

Siz veya bir başkası boğularak ediliyor hayal için bastırma ya da ifadenin bir önemli yönü inkar olduğunu gösterir.

Saman

Bakın ya da rüya bir saman kullanmak için verilen bazı şeyleri alarak olabileceğini gösterir. Eğer çevrenizdeki insanlara daha fazla dikkat sonra onlarla daha güçlü ve anlamlı bağlara sahip göreceksiniz. Alternatif olarak rüya daha iyi duygularını yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde ifade etmek gerekir anlamına gelir. Ya da belki rüya "bardağı taşıran son damla" için bir metafor olabilir. Eğer kırılma noktasına ulaştı.

Size saman aldığınızı hayal için bir durum ya da ilişki içine yol almaya çalışıyor olduğunu göstermektedir.

Çilek

Çilek görmek veya yemek için rüya içinde şehvetli arzularını ve Temptations anlamına gelir. Çilek genellikle kadınsı nitelikleri ve kadın cinselliği ile ilişkilidir. Alternatif olarak rüyada çilek görmek için fikirler ve hedefler yakında gerçekleşeceğini göstermektedir.

Başıboş

Hayalinizdeki bir sokak hayvanı görmek için kayıp istenmeyen duygu ya da dışarı toplumla temas olduğunu göstermektedir. Rüya da bazı bağlılık ya da ilişki uzak "straying" belirten bir metafor olabilir.

Bir sokak hayvanlar kabul veya almasını hayal etmek senin yalnızlık içinde yuvarlanıyor olduğunu göstermektedir.

Akarsu

Rüyanda bir dere görmek için taze ve derin bir fikir akımını temsil etmektedir. Akışı da duyguların akışının semboliktir. Alternatif olarak rüya sabit bir hızda yılında "akış" bir şey bir cinas olabilir. Belki de sabırlı olmak gerekir.

Rüyanda donmuş bir dere görmek için duygularınızı ve soğuk sertleştirilmiş olduğunu gösterir. Sen incinmiş duygular ile yüzleşmek ve uğraşmak gerekir

Sokak

Hayalinizdeki bir sokak görmek için hayatın yolunu sembolize eder. Caddenin durumu size hayatınızın yönünü üzerinde ne kadar kontrol yansıtır. Bu rüyanın anlamı bir önemi veya tavsiye sunabilir olarak sokakta da adını düşünün.

Yaşam alternatif bir yol keşfetmek için bir ihtiyaç bakın

7 Mart 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-56a9fd85

gelir. Belki de cinsel yaşam çok muhafazakar ve deney gerekir. Ayrıca nasıl ve nerede sizin enerjileri dağıtmak karışıklık çeşit olduğu anlamına gelebilir. Çok fazla yöne giden olabilir ve bunun sonucu olarak çok ince yayılır.

Doğu

Eğer şark olduğunu hayal etmek ruhsal uyanış bilgelik ve sezgi gösterir.

Origami

Katlamak ya da hayalinizdeki origami yapmak için yaratıcılığınızı gösterir. Kağıt ve hayal yoluyla kendinizi ifade öğrenmek gerekir. Diğer bir deyişle daha yazılmalıdır. Eğer origami yapımı ne de düşünün ve o nesnenin önemini bakmak.

Süs

Rüya bir süs görmek veya asmak için kendinizi iyi hissettirecek yaptığınız hayatınızda şeyleri ifade etmektedir. Aynı zamanda manevi bir hediye semboliktir.

Sarıasma kuşu

Rüya bir oriole görmek için güneş ışığı ve mutluluğu temsil eder. Tam yaz aylarında sembolik olabilir.

Öksüz

Rüyanda yetim görmek için terkedilme korkusu anlamına gelir. Sen yalnız ve reddedilmiş hissediyorum.

Eğer yetim olduğunu hayal etmek daha bağımsız ve kendi kendine yeterli olmayı öğrenmek gerekir önerir. Alternatif olarak rüya başkalarına sunmak için çok fazla sevgi var olduğunu söylüyor olabilir. Kendinizi kısa satmıyoruz.

Yetimhane

Bir yetimhanede olduğunu hayal etmek için aidiyet duygusu ya da olmaması anlamına gelir. Sen yalnız dünyada hissediyorum. Belki kimse hissediyorsun ne olsa gidiyorsun veya nasıl anladığını düşünüyorum.

Ortodontist

Rüyanda bir ortodontist görmek için görünüşünüz ile ilgili endişelerinizi temsil eder. Alternatif olarak rüya azalan gücünü gösterir. Sen uyandığın hayatı bazı alanlarında da otorite veya etkinliğini kaybediyor.

Devekuşu

Rüyanda bir devekuşu görmek için gerçeklik karşı karşıya olmadığını göstermektedir. Kendi dünyasında bir şey ve yaşam hakkında reddi vardır. Belki sen kabul etmeye isteksiz olduğu bir durum var. Alternatif olarak devekuşu hakikat ve adalet sembolize edebilir.

Rüyanda bir devekuşu yumurtası görmek için yeniden doğuşun simgesidir.

** Hareket İçinde Anlamı Bkz "Devekuşu Suit Timsah"

Su samuru

Rüyanda bir su samuru görmek için mutluluk oyunculuk ve iyi bir servet simgeler. Siz kolaylık ve sevinç ile duygusal ömrü boyunca navigasyon yapıyorsanız.

Osmanlı

Bakın ya da hayalinizdeki bir osmanlı kullanmak için dinlenme simgeliyor. Kendiniz için biraz zaman dışarı yavaşlatmak ve almak gerekir.

Ouija Kurulu

Rüya bir ruh çağırma tahtası görmek için bazı ilişki veya durum parçalanıyor olduğunu gösterir. Hiçbir şey planlı göre gidiyor. Alternatif olarak bunu ileriye taşımak için bazı riskleri almaya hazır olduklarını gösteriyor. Rüya da bilinçaltı ile bağlayan bir yol olabilir. Ouija kurulu söylüyorum olduğu mesajını düşünün.

Oiuja kurulu çalışmazsa hayal etmek zevk için peşinde ölümünüze ve düşüşünü neden olacağını belirtir. Alternatif olarak rüya sizin yaşamınıza olumsuzluk davet anlamına gelir.

Salgın

Bir salgın olduğunu hayal etmek size olumsuzluk kural davranışı icar olduğunu göstermektedir. Kızgınlık duyguları sizi devralıyor.

Serseri

Eğer bir serseri olduğunu hayal etmek kendinizi bazı reddetti yönünü temsil eder. Belki bir kalite ya da kendinizi kurtulmak için gereken karakteristik

Rüya Tabirleri-721248ea

etmek gerekiyor. Alternatif olarak eğer sınırları overstepping ve başkalarının işine meraklı olduğunu gösterir.

Birisi bir anahtar deliği arıyor rüya gizlilik işgal öneriyor. Alternatif olarak rüya diğerleri kapattığınıza olduğunu anlamına gelir.

Khakis için giyim khakis hayalinizdeki üzerinde açıkça görüyorsunuz değil bir şey olduğunu gösteriyor. Ya da bir şey göründüğü gibi olmayabilir. Alternatif olarak yeniden rüyafers arzularınızı uyum ve uyum için.

Eğer kimse tekme tekme için rüya Eğer uyanık hayat ifade edemiyoruz bastırılmış saldırganlık temsil eder.

Eğer başladı olmak hayal mağdur ya da alınan avantaj hissettiğini gösterir. Rüya sizin kendiniz için üzgün hissediyorum durdurmak için söylüyorum olabilir. Alternatif olarak başladı olmak bilinçaltı eğer ileriye itmek ve motive bir şekilde hedeflerinize doğru devam olduğunu. Bazen bir tekme gerekir. Daha agresif olması gerekiyor.

Kickball bir topa vuruyor ki rüya tasasız bir zaman endişe ve sorumlulukları gösterir. Bu da kontrol senin ihtiyaç anlamına gelebilir.

Görmek rüyada bir çocuk (Bebek keçi) çocuk için alternatif olarak küçük bir hızlandırılmış hüküm temsil eder bu size zevk ve eğlence çok fazla zaman harcama anlamına gelebilir. Sonuç olarak meslek veya eğitim takipçiliği zarar verebilir.

* Bakın çocuklar da lütfen.

Hırsızı kaçırılan rüya tuzak ve sınırlı olma duyguları gösterir. Kimse veya bazı durum konsantrasyon ve uzak hedeflerinize dikkatinizi aktarma. Özellikle sen eski sevgilisi tarafından kaçırılmış rüya eski hala duygusal tutmak bir tür üzerinde olduğunu göstermektedir.

Birisi kaçırıldı rüya sizin içinizde ifade edilecek kişinin özellikleri ve yönleri izin gösterir. İçeren ve/veya kaçırılan kişinin nitelikleri bastırmak çalışıyoruz.

Bir hırsızı olduğunu hayal size bırakmaya ihtiyacınız bir şey tutuyorsun anlamına gelir. Sizin görüş ve düşüncelerini başkalarına zorunda.

** Bkz eylem anlamı Böbreklere rüya "Uzaylılar tarafından kaçırılan" böbrekler için temizlik için ihtiyaç gösterir.

Birini öldürmek öldürmek için rüya öfke ve kendini kaybetme eşiğinde olduğunuzu gösterir. Kişinin ölümüne ve ona karşı herhangi bir öfke uyanık yaşamda düşünüyorsanız kendinize düşünün. Rüya bazı gizli öfke ifade. Alternatif olarak Eğer öldürülen kişi tarafından temsil edilen bir yönü kendini öldürmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu kişi özelliklerini tanımlamak ve kendinize sorun bu niteliklerinin sona koymak çalışıyoruz.

Eğer öldürüldü olduğunu hayal eylemleri duygular ve vicdan kesilir öneriyor. Rüya için köklü değişiklikler yapmaya çalıştığınız anlamına gelir. Kurtulmak istediğiniz bir özelliği ya da kendinizi içinde sonlandırmak istediğiniz bir alışkanlığı yoktur. Öldürme öldürmek eski parçaları ve eski alışkanlıkları temsil eder. Alternatif olarak hayal kırıklığına olma duyguları temsil eder veya uyanık hayatında birisi tarafından ihanet. Bunalmış şok ve hayal kırıklığına hissediyorsun.

* Lütfen cinayet bakın.

Duyguların önemli bir yönünü kesilmiş görmek rüyada bir katil katil için öneriyor. Kimliğinizi ve bireysellik kaybediyor hissediyorum. Alternatif olarak bu rüya arıtma ve iyileşme süreci