14 Mayıs 2013 Salı

islami Rüya Tabirleri-4e844e89

nikahlanmasina delalet eder. Rüyadan bir kamisin soyulup kabuklarindan ayiklandigini görmek eger tutuklu ise tahliye edilecegine bir isten çikarilmis ise tekrar isine dönecegine isarettir. Rüyada seker kamisi çigneyerek balini emdigini görmek ümit ettigi bir seyi elde edecegine emdigi bal olmayip aci bir su oldugunu görmek bu rüyanin aksi ile yorumlanir. Rüyada seker kamisini süzerek suyunu çikardigini gören ucuzluk ve bolluk içinde yasar. Bazi yorumculara göre de seker kamisi cimri kimselerden kopa-rilan menfaatlerle tabir olunur. Bir baska rivayete görede Rüyada kamis görmek rezil insanlara ve kötü söze isarettir. Bir kimse dinde bulunan bir kamisa dayandigini görse o kimsenin ömründen az bir müddet kaldigina ve fakirlesip ihtiyaç içerisinde ölecegine isarettir. Kamis dinsiz ve vefasiz iktisatli bir kimseye isarettir. Kalem yapilan kamisi görmek özentiye mahkemelesmeye ve gösteris için amel etmege isarettir. Bazen kalem kamisini görmek ser ve sikinti île meydana gelen kötü bir mala esyaya yahut Iran tarafindan gelecek hediyeye isarettir. Sekerkamisi zahmet ve mesakkatla kazanilan rizka bazen sokakta veya kamisin görüldügü yerlerde kavgaya isarettir. Bazen de sekerkamisi temiz ve serefli bir nesle veya her hayrin asil ve esasi olan "llmi Tevhid" e yahut oruç ve namazin vaciblerini yerine getirmege isarettir.
Kamp Rüyada kamp yaptığını görmek üstlendiğiniz sorumlukta başarısız olacağınızı bildirir. Kamp yeri görmek sağlığınıza dikkat etmenizi belirtir. Rüyada kamp yaptığını görmek üstlendiğiniz sorumlukta başarısız olacağınızı bildirir. Kamp yeri görmek sağlığınıza dikkat etmenizi belirtir. Kişi rüyasında gittiği kampta huzur duyuyorsa yardım alacak demektir. Huzursuz olursa sıkıntı duyar.Rüyada bir kampta bulundugunu görmek girdigi her iste basarili olmadan ayrilacagina kampta arkadaslariyla ba-zi oyun veya eglencelere katildigini görmek yeni bir is denemesin de bulunacagina bir askeri kampta oldugunu görmek asker de-gilse hastaliga askerse bundan sonra basarili bir hayati olacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede Rüyada tatil yapmak için kampa gittigini gören kimsenin hep bu dünya isleri ile ugrasmasina ve ahireti düsünmemesine isarettir. Tefekkür için kampa gittigini gören kimsenin ise dünya ve ahiret saadetine ermesine isarettir.Rüyada kendinizi kamp yaparken görmek Size güvenen insanların güvenlerini boşa çıkaracağınıza işarettir.
Kampana Rüyada bir tren istasyonunda veya limanda bir kampana çalindigini duymak uzun bir yolculuga isarettir. Bazilarina göre Rüyada kampana sesi duymak ve kampana görmek Bön günlerde hayatinizdaki durgunlugun artik sona erdigine he-yecanli ve hareketli bir hayatin içine gireceginize yorumlanir.
Kamyon Rüyada kamyon kedere ve üzüntüye yorumlanır. Böyle bir rüya gören girdiği işten zarara uğrar. Rüyada kamyon kedere ve üzüntüye yorumlanır. Böyle bir rüya gören girdiği işten zarara uğrar. Rüyada kamyon kedere yorumlanir. Rüyasinda bir kamyonla seyahat ettigini görmek bulundugu isinden memnun olmadigina bir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder