13 Mayıs 2013 Pazartesi

Rüya Tabirleri-cb04b74d

korumak çalışıyor olabilir. Kutusu kısıtlamaları ve sınırlamaları da sembolize. "Boksör" pun düşünün.

Bir kutu açmakta olduğunuz hayal şimdi bir kez gizli olarak kendinizi bir yönünü ortaya ediliyor'ı gösterir. O kendini keşif simgeliyor. Siz kutusunu açın duygularını düşünün. Kutusunu açma doldurur korku kendinizi endişeli hissetmeye neden yönleri açığa çıkarmak. ruya tabileri kamyonet için bkz bir kamyonet ya da hayalinizdeki bir teleferik Finansal güvenlik anlamına gelir. Boks boks izlemek için veya bir boksör olduğunu hayal ruya tabileri bazı iç mücadele ya da çatışma yaşandığı öneriyor. Rüya yukarı bir cinas "boks" şeyler de olabilir. Bu kendiniz ve gol/fikirlerinizi sınırlama var öneriyor. O da sizin duyguları içinde tutmak gösterebilir. ruya tabileri boks eldivenleri bkz boks eldiven hayalinizdeki temsil eder eğer yo çalışıyoruz zor ya da daha şiddetli bir durumur en başarılı ya da üstesinden gelmek. ruya tabileri çocuk kadın ve rüya görmek ya da bir çocuk sonra karakter erkeksi yönlerini geliştirdiğiniz gösterir. Alternatif olarak bu önemli ve size önemli bir gerçek çocuk hakkında duygularını temsil edebilir. Bu çocuk ezmek olabilir ve onu uyanık düşüncelerinizi hayal dünyasına araba yere. Senin anne içgüdüleri devralarak.

Bir yetişkin erkek ve rüya görmek ya da bir çocuk senin neşeli masum çocuksu doğa işaret etmektedir. Alternatif olarak o hala büyümeye ihtiyacı kendinizi olgunlaşmamış yönlerini sembolize. İç çocuk kendinizi tanımak ve kabul için gereken belirli bölümlerine dikkat çekmek çalışıyor olabilirsiniz. ruya tabileri izci bir izci olarak kendi deneyim bu rüya sembol kesinlikle etkileyecek. Sonra asla bir izci ve eğer rüya olsaydı bazı görev doğru disiplin ve taahhüt ettiğinizi. Rüya topluluk aidiyet ve yardımseverlik duygusu vurgulamak.

Hayalinizdeki bir izci görmek için örnek davranış siz veya başka biri görüntülenen gösterir. Başarı ve hedeflere ulaşmak gerekli sırada kazanacaktır. ruya tabileri erkek arkadaşı için görmek onu ve onun hakkında nasıl hissediyorsun hayalinizdeki erkek arkadaşın uyanık ilişkiyi temsil eder.

Arkadaşın ölü olduğunu hayal bir şey kendi kendine artık işlevseldir ve "ölü" olduğunu gösterir. Eğer tam olarak kendinizi ifade izin verilmez. Ayrıca o kişi ile ilişkilerinizi sembolik. Belki de bu ilişkinin gitmesine izin vermek gerekir. Alternatif olarak erkek arkadaşının ölüm İlişkinizde yeni bir döneme işaret. Belki de sen yapan.

Sonra arkadaşın uzaklıktadır ve hayallerinizi ona dokunmadan tanışmaktan ne kadar onun varlığı eksik ve ona yakın olan belirtir. Rüya günlük şeyler hafife almamak size söylüyor. Hayatta küçük şeylerin beslemek öğrenin.

Arkadaşın o sevmez ya da onun Eşcinsel olduğunu söyleyen rüya artık kendi güvensizliği ile ilişkiyi temsil eder. Bu da ilişki için size bazı endişe ve korkularını değişen durumu hakkında ifade yeni bir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder