4 Mayıs 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-c5fe3935

olduğunu göstermektedir.

Duman Dedektörü

Rüya bir duman dedektörü görmek veya duymak için hızlı aksiyon ve hızlı tepki gerektiren bir potansiyel olarak zararlı bir durum gösterir. Sen sonuçlarıyla uğraşmak hızlı veya başka tepki vermemiz gerekiyor. Uyanık duruma anında ilgilenmenizi ihtiyacı olduğunu düşünün. Alternatif olarak rüya birinin cephe veya gerçek niyetleri aracılığıyla görmek mümkün olduğunu göstermektedir. Sen konunun kalbine elde edebiliyoruz.

Smoke Rings

Rüyanda duman halkaları uçurmak için sizin kaygısız ve rahat tavırlı bakın. Başkalarının seninle ilgili ne düşündüklerini umurumda değil.

Rüyanda duman halkaları görmek için karar verme yetini edildiğini göstermektedir. Sen odağı eksiktir.

Duman Yığınları

Rüya bir duman yığını görmek için bilinçaltı ve bilinç içine yükselen bir şey olduğunu göstermektedir. Bunu el çıkarsa önce hemen dikkat gerektiren bir durum yoktur. Alternatif olarak bir duman yığını sanayi ve zor iş simgeliyor. Bir duman yığını da bir fallik sembol olarak görülüyor ve cinsel serbest atıf yapılır.

Sigara içme

Eğer sigara olduğunu uyanma yaşam ve rüya sigara yoksa o zaman kendinizi ve duygularınızı başkalarını korumak için çalıştığınız gösterir. Başın rüya içeri başkaları da uyandığın hayatı bir bağımlılık ilişkisi ya alışkanlığı için bir metafor olabilir izin var.

Rüyanda birisi sigara görmek için sigara ile ilgili kişisel dernekler bağlıdır. Ancak sık sık anlaşmazlık anlaşmazlık veya isyan çeşit gösterir.

Iki yüzlü

Hayalinizdeki bir tatlıyı yapmak veya içmek için hayatın nasıl gidiyor benzer. Bu sizin için ileride bir "yumuşak" bir yol.

Kaçakçılık

Eğer kaçakçılığı şey olduğunu hayal etmek size haklı olarak senin ne hissettiğini iddia çalıştığınız gösterir. Alternatif olarak rüya dışarı kilitli falan inkar hissediyor demektir. Ek anlamlılık için kaçakçılık ne düşünün.

Salyangozlar

Hayalinizdeki bir salyangoz görmek için sizi aşırı duyarlı olmak olduğunu göstermektedir. Sen inhibe duygu ama daha fazla giden ve enerjik olmasını arzu edilir. Alternatif olarak bir salyangoz bir hedefe doğru istikrarlı bir ilerleme olduğunu göstermektedir. Sen kendi hızda gitmek gerekir.

Yılan

Bir yılan görmek veya rüyada biri tarafından ısırıldı sizi tehdit gizli korkular ve endişeler ifade eder. Hayalinizdeki farkında ya da henüz su yüzüne olmadığını olmadığını uyandığın hayatı bir şey için sizi uyaran olabilir. Alternatif olarak yılan fallik ve böylece sembolize günaha tehlikeli ve yasak cinsellik olarak görülebilir. Özellikle yatak üzerinde bir yılan görmek size cinsel overpowered veya cinsel tehdit duygu olduğunu göstermektedir. Sen deneyimsiz sinir veya tutmak için sadece mümkün olabilir. Eğer yılan korkuyor iseniz o zaman cinsiyet yakınlık ya da taahhüt korkularını anlamına gelir. Yılan hem de duygusuz acımasız etrafında bir kişiye havale edebilir ve güvenilir olamaz. Olumlu bir sembol olarak yılanlar şifa dönüşüm bilgi ve bilgelik temsil eder. Bu kendini yenileme ve olumlu bir değişim göstergesidir. DreamMoods.com tarafından anlamları

Hayalinizdeki bir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder