20 Mayıs 2013 Pazartesi

islami Rüya Tabirleri-75566225

tanışacağınıza yorumlanır. Rüyada kara sinek yediğinin görülmesi haram yollarla para kazandığınıza işaret eder. Kara sinek öldürdüğünü gören kimsenin düşmanlarını alt edeceğini ve rahat bir dönem geçireceğini işaret eder.
Karatahta Tebeşirle karatahtaya yazı yazıyorsanız bir yakınınızın hastalık haberini alacağınız ya da maddi açıdan sıkıntılı günler geçireceğiniz anlamına gelir.
Karatavuk Güzel konuşan söz sanatlarına vakıf edip ve sanatkar birine parlak zekalı çocuğa yahut güzel giyimli kimseye delalet eder.Rüyada kara tavuk görmek erkek çocuk ile tabir olunur. Elinden bir kara tavuk uçtugunu görenin sevdigi bir adami yolculuga çikar. Bir kara tavuk tuttugunu veya satin aldigini veya birinin kendisine hediye ettigini gören hayirli bir evlada veya kendisine itaat eden bir hizmetçiye nail olur. Kara tavugun kendisi ile konustugunu gören herkesin sasiracagi bir hayirli is yapar. Cabirel-Magribiye göre rüyada kara tavuk ese kara horoz ise dindar iyi kalpli bir arkadas veya hizmetçiye delalet eder. Bir kara tavuk aldigini gören genç bir kadin ile evlenir. Agzindan veya ardindan bir kara tavuk çiktigini görenin hakkinda kötü konusacak bir çocugu dünyaya gelir. Cafer-i Sadika göre rüyada kara tavuk görmek dört sekilde tabir olunur Sadik ve çaliskan bir erkek hayirli bir arkadas itaatli bir hizmetçi iyi huylu bir es. Kara tavugun tüyü ve eti. mal ve menfaattir.
Karavana Asker karavanası görmek bir dostunuzla beraber birlikte seyahate çıkacağınıza yorumlanır. Asker karavanası görmek bir dostunuzla beraber birlikte seyahate çıkacağınıza yorumlanır. Askeri bir birlikte veya yatili bir okulda karavana yediginizi görmek yerine gelmesini beklediginiz bir isinizin pek yakinda olacagina karavana yikadiginizi görmek basarinizin devamli olacagina isarettir.
Kardeş Erkek kardeş mal ve dünyalıkta ortaklığa yahut kerdeşin içinde bulunduğu durumuna Kızkardeş kişinin kendisinden şefkat ve ilgi bekleyen bir yakınına yahut kardeşi varsa onun durumuna delalet eder.Rüyada bir kimse kardeşini görürse akrabalarından ya da dostlarından güzel alacağına işarettir. Bu rüya erkekler için para durumunuzun iyileşmesi kadınlar içinse dertli bir anda hiç ummadığı bir kişiden yardım görmesi demektir. Rüyada öz kardeşini görmek güzel ve sevindirici haber almak anlamındadır. Rüyada bir kimse kardeşini görürse akrabalarından ya da dostlarından güzel alacağına işarettir. Bu rüya erkekler için para durumunuzun iyileşmesi kadınlar içinse dertli bir anda hiç ummadığı bir kişiden yardım görmesi demektir. Rüyada öz kardeşini görmek güzel ve sevindirici haber almak anlamındadır. İyi ve sevindirici haberdir.Rüyada kardes görmek aile içinde aile fertlerinin birbirlerine karsi olan bagliliklarini ifade eder.Rüyasında öz kardeşini gören kimse iyi haber alır ve sevinir. Ancak kardeş rüyasındaki her şey birlikte yorumlanmalıdır. Bazen kardeş rüyaları bambaşka anlamlara gelebilir.Rüyasında öz kardeşini gören kimse iyi haber alır ve sevinir. Ancak kardeş rüyasındaki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder