2 Mayıs 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-539d0509

Alternatif olarak oynamak size tüm çalışmaları ve oyun hayır olduğunu ima eder. Rahatlayın ve gevşek izin gerekiyor. Diğer taraftan aynı zamanda düş zaman ciddi mutlaka yeterli alan değildir ki söz edilebilir. Gerçekle yüzleşmek gerekir.

Eğer bir oyun olduğunu hayal etmek size hayat ve çeşitli eylemler ve koymak personas oynadıkları rolleri temsil eder. Eğer oyun izliyorsanız o zaman başkalarının ilham çizmek gerekir önerir.

Oyun alanı

Eğer bir oyun üzerinde olduğunu hayal etmek senin arzularını günlük sorumluluklarından kaçmak için gösterir. Belki de daha kaygısız olmak gerekir. Sen yeteneklerini kabul etmek gerekir.

Çocuk parkı

Rüya bir çocuk parkı görmek için size eğlence ve zevk için zaman yapmak gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak rüya immatür eylem ve davranışları ifade eder.

Kerpeten

Rüyanda bir pense görmek için size bu konuda bir karar vermeden önce bir durumun tüm ayrıntıları çizmek gerekir önerir. Alternatif olarak rüya sizin hayattan birşey kendinizi kurtulmak gerekiyor demektir.

Arsa

* Komplo bakın lütfen.

Pulluk

Hayalinizdeki bir pulluk görmek için büyüme ve genişleme gösterir. Yeni fikirler ve projeler yetiştirilmesi edilir.

Çiftçilik

Eğer çiftçilik olduğunu hayal etmek size yepyeni bir başlangıç ​​yapıyoruz belirtir. Sen büyüme ve değişim için kendinizi hazırlanıyor. Alternatif olarak rüya günlük yaşamın monotonluğu veya rutin temsil edebilir.

Fiş

Rüyanda bir fiş görmek için güç potansiyel ve keşfedilmemiş enerjileri temsil eder. Siz ileriye taşımak amacıyla içinden çizmek gerekiyor. Alternatif olarak rüya bazı bilgileri veya haberler hakkında "takılı" kalmak için ihtiyaç duyduğu bir cinas olabilir. Bilmeniz gereken bir şey var.

Erik

Hayalinizdeki bir erik görmek veya yemek için gençlik ve canlılık simgelemektedir. Erik ayrıca özeleştiri ve vücudunuzun hakkında hissediyorum şekilde temsil edebilir. Belki rüya "tombul" olmanın bir cinas olduğunu.

Hayalinizdeki bir erik ağacı görmek için gençlik canlılık ve masumiyet temsil eder. Rüya da bazı zorlukları aşmak olacağını gösterir.

Tüyler

Rüyanda tüyleri fark için korumalı ve elementlerden korumalı hissetmek için bir ihtiyaç anlamına gelir. Aynı zamanda güç zafer ve güç bir dış ekranı simgeliyor. Biraz gösteri-offy ediliyor.

Tesisatçı

Hayalinizdeki bir tesisatçı görmek için bunu içinizde tıkayabilir vermektense uğraşmak gereken bazı duygusal sorunu olduğunu göstermektedir. Belki etkili bir şekilde sorunları ile başa çıkmak için bir arkadaş ya da profesyonel yardım için açmak gerekir.

Su tesisatı

Rüyanda tesisat görmek için duygu akışını sembolize eder. Sıhhi tesisat tıkanmış ise o zaman serbest ve ifade edilmesi gerekmektedir bastırılmış ya da hapsedilmiş duyguları ifade eder. Tesisat görünce aynı zamanda vücudunuzun ve iç çalışma için bir metafor olabilir. Böylece rüya sağlık endişeleri işaret edebilir.

Dalma

Eğer bir şey içine dalan olduğunu hayal etmek size uyanma hayatında bazı belirsizlik karşı karşıya olduğunu gösterir. Sen hedeflere doğru ilerlemek için bir risk almaya istekli olması gerekir.

Bir şey göğsünüze ya da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder