27 Nisan 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-6c780ce7

mistik anne ve hayat veren simgeliyor. O bereket saflık ve bakire aşk temsil eder. Alternatif olarak bu görüntü kadınsı güç ve değişim anlamına gelir.

Pop yıldızı Madonna rüya değişen kişilikleriniz için işaret eder. Rüya güven çekicilik Güzellik yetenek ve ifade özgürlüğü de gösterir. O bazı ileti teslim ya da tavsiyelerde rüyada görünebilir. Onun şarkıları için ipuçları bulabilirsiniz. Rüya "papa don't preach" diyor Ya da "like a virgin" nelerdir O da "sen-si olmak sevgi beslemek için" söylüyorum olabilir. "Malzeme kız" bilinen rüya de öneriyor çok maddi ve yüzeysel olduğunu.

Mafya bir mafya üyesi olduğunuzu hayal siz işleyebileceğiniz başkalarına izin önerir. Veya başkalarının karşı gücünüzü kullanıyorsunuz.

Mafya ile temas geldiğini hayal bazı iç çatışma ve kargaşa yaşandığı gösterir.

Dergi için çeşitli yeni fikirlere açıktır hayalinizdeki bir dergide gösterir okuyun. Tema ve dergi ve ek sembolik adını da göz önünde bulundurun.

Kurtçuk için bkz tırtıl hayalinizdeki kaygıları hakkında ölüm temsil eder. Ayrıca bazı sorun ya da reddetme ve o şimdi "uzakta size yiyor" sorun göstergesi olabilir. Uyum ve denge duygusu yok için yüzleşmek gerekiyor.

Özellikle sizin hayal kurtçuklar üzerinde adım göstermek suçluluk ve kirlilik. Ahlaka aykırı düşünce ve davranış bastırmak çalışıyoruz. Olumlu bir kayda göre bu rüya esneklik sebat ve sıkıntı geri sıçrama yeteneği simgeliyor.

Magic için gerçekleştirmek veya sihirli rüya görünümü farklı bir şeyler bakmak ya da sorunları başarıyla ilerlemek için yeni bir açıdan yaklaşım gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak yaratıcılık ve merak sihirli simgeliyor. Belki birisi ya da bir şey huşu içinde olmak için yarattı. Rüya da sen ya da kimse "kadar bazı hile" olan bir metafor olabilir.

Kara büyü hayal etmek sizin isteklerinizi elde ve gizli hileler ile istediği anlamına gelir. Ayrıca ihanet aldatma ve kötü simgeliyor.

Halı için sihirli rüya bir sihirli halı biniyor fiziksel sınırlamalar ve engellerin üstesinden olduğunu gösterir.

Görmek için sihirbaz ya da rüya bir büyücü olduğunu bir sorun ya da bir görevi size beklenen daha yanıltıcıdır olabilir anlamına gelir. Düş kırıklığına hissediyorsun. Alternatif olarak rüya kendinizi aptal çalışıyorsunuz ya da bildiğiniz bir şey inanan içine doğru değildir anlamına gelir.

Hakim için bkz bir yargıç hayalinizdeki hayatınızı otoriter bir şekilde temsil eder. Sen lüzum-e doğru kontrol ve ne yapacağını söyledi hissediyorum. Nasıl size davranışlar ya da ne yaptığını inanç sisteminiz değil. Suçluluk ile bazı sorunlar yaşıyoruz. Alternatif olarak rüya eylem arasında bir bağlantı kesme olduğunu gösterir ve inanç sistemi.

Mıknatıs için bkz hayalinizdeki bir mıknatıs onursuzluk ve harabe bir yolunda çizdiğiniz negatif Kuvvetleri simgeliyor. Alternatif olarak rüya kişisel güçlenme anlamına gelir. Bazı kuvvet bağı ya da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder