4 Nisan 2013 Perşembe

dini rüya tabirleri-ba1cd921

da belediye memuruna mütevelliye veya halkin önderine hocaya zindanciya veya ana ve babaya delalet eder. Rüyada tanimadigi bir terbiyeciyi görmek «Kurani O çok esirgeyici (Allah) Ögretti» (Sürei Rahman ayet 12) mealindeki ayet isaretince Cenabi Hakka delalet eder. Bazan da terbiyeci görmek hayvanlari ahstirmaya delalet eder. Rüyada kendisinin terbiyeci oldugunu gören kimse haline uygun bir makama kavusur ve orada hayra nail olur. Hesap ögreticisini görmek akla hikmete tefrikaya toplamaya dövmeye kirmaya hayir ve serrin fazlalasmasina delalet eder. Kuran ögreticisini görmek ses ve makama oyun aletlerine fazilet ve serefe delalet eder.
Terbiyesiz Bakınız Edepsiz.
Tere Üzüntü ve kedere delallet eder.Rüyada taze yeşil tere büyük paradır.Rüyada tere görmek iyi degildir. Rüyasinda tere yedigini gören sikintiya düser. Bir baska rivayete görede Rüyada tere görmek üzüntü ve kederdir.
Tere otu Rüyada tere otu görmek temiz bir yiyecege helal rizka. bolluga delalet eder. Tere otu almak ve yemek dünya dan lezzet almaktir.
Tereyağı Bu yağı görmek faydalı ilme şüpheden uzak durmaya sağlam inanca hoşsohbet kadına delalet eder.Rüyada tereyağı tartılıyor alınıyor veya satılıyorsa genç yaştaki erkekler için işlerinde başarı elde etmek için daha dikkatli olması gerektiğine genç bir kız görüyorsa hiç istemediği bir iş için zorlanacağına olgun yaştaki kadınlar için dikkatli olmasına işarettir. Eğer tereyağlı bir ekmek yemişse bu rüya herkes için iyi bir talih ve rızıktır. Rüyada tereyağlı bir ekmek yemek iyi şans demektir. Rüyada tereyağı almak veya satmak genç yaştaki erkek için işlerinde başarı kazanmaya işarettir. Genç bir kız için bu rüya hiç istemediği bir işte çok zorlanacağına işaret eder. Orta yaşlı kadınlar için dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Rüyada taze ve sapsarı bir tereyağı gördüyseniz sabrınızdan dolayı başarılı ve sağlıklı bir yaşam süreceğinizin işaretidir. Rengi sarı ise hastalıktır. Ama açık renkli ise çalışma sonucu ele geçen para ve bolluktur.Rüyada tereyagi helal malla tabir olunur. Bozuk ve tadi kötü olursa malin helal olmasi süphelidir. Bir baska rivayete görede Rüyada tereyagi görmek faydali ilme süpheden uzak olarak Allah (C.C.) birlemeye isarettir.Bazen de tereyagi görmek karsisindaki sahsin gönlünü kendisine çeken bir kadina isarettir. Uyanikken tereyagini sirtina alip götürmeye layik olmayan bir kadin rüyada tereyagini sirtina alsa zorla o kadinla zina edilmesine isarettir. Tereyaginin faydali olmasina ve temizligine binaen ehli için fikih ilmini ve Kur'an-i okumaya ilaca mala tahila kazanca mal istemege sikinti içinde bulunan kimse içi ucuzluga ve bolluga hasta olup da onu yiyen kimse için de sihhate isarettir Taze ve sarı tereyağı sabrınızdan dolayı başarılı ve sağlıklı bir yaşam süreceğinizin işaretidir.Taze ve sarı tereyağı sabrınızdan dolayı başarılı ve sağlıklı bir yaşam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder