10 Nisan 2013 Çarşamba

ruya tabirleri-ca6a0231

gösterimidir. Ağaçkakan durum tespiti ve endüstri temsil eder.
Bir yak yak için rüya güvenilirlik ve benzersiz bir gösterimidir. O da geveze doğanızın gösterebilir. 'Çok fazla yakking' dur ve adil sade bir şekilde etrafınızdaki dinlemek gerekir.
Sarı dream sarı kuş kuş için hayırlı mali işler ile ilgili artan ve şans kalp işleri ile ilgili olarak azalan foreshadows.

Sarı kuş omzuna ashramın rüya için büyük talihsizlik sembolize eder.

Bir hasta veya ölü sarı rüya kuş felaket için sen ve senin işlerine fore shadows78.
Dream bir yeti yeti için rasyonel ve mantıklı yanınızda daha uçucu içgüdüsel ve duygusal tarafı dengelemek öğrenmek gerekmez anlamına gelir.
Zebra için bir zebra rüya karşıtların mükemmel bir denge uyum ve birlik için bir cazibe temsil eder.

Diğer taraftan eğer harcama anlamına gelir çok çeşitli önemsiz konularda zaman. Hayatınızda istikrar kurmanızı sağlayacak bir çerçeve dışarı atarken dikkate almanız gerekir.


RÜYA ARAMA | WEB 2.0 arama Gözat Dream Tema Vücut bölümleri sayfası 1 / 6 | 81 Hayalleri... bulundu

Goto sayfa 1 2 3 4 5 6 sonraki karın refah sonuç olarak iyi bir sağlık ve canlılık tarafından ek bir olumsuz dream ızdırap vücudun bu alanda hayal Eğer temsil edilir. Eğer ancak eğer senin karın ortaya rüya tam tersi doğrudur ve ihanet ve disloyalty forewarns. Bu kimin size sır ve beslemek bir kişi kaynaklanıyor. Azami özen gösterilmelidir.
Akne için sivilce sahip rüya saygı göstermek veya kendi sorunları. Eğer bir ilişki veya belirli bir durum rahatsız. Eğer rüyalarında sivilce haşhaş bu olumsuz duygular bakmalıdır anlamına gelir.
Tırnaklarınızı parlak olan akrilik tırnak için rüya isteğiniz stili ve karizma temsil edebilir. Çivi yapışır bir durum veya görev kalmaya çalışıyor olabilirsiniz.
Ayak bileği ayak bilekleri hakkında rüya bazı rehberlik ve yardım hayatta gerekir anlamına gelir. Kendini nereye gitmek istiyorum sormak gerekir.
Anüs için görmek rüyada anüs yıkıcı bir doğa olabilir gizli duyguları sembolize. Hayalinizdeki vicdan azabı utanç veya Kişilik kötümser bir bölümünü ifade. Ayrıca anüs hayırsever ya cimri yeteneği gösterebilir. Belki de sen ya da kimse hani daha açık fikirli ve daha az sinirli olmak gerekiyor.
1 Geri bu konuda yorum rüya rüya kendi geri öznitelikleri inançları görüş ve yaşam pozisyonda belirtir. Bu da Indica olabilirüzerinize başkası tarafından yerleştirilen te gerginlik.

Bir çıplak arka hayal bu diğerlerinden saklıyorsun açıklanmayan bir gerçeği temsil eder. 'Sırt seyretmek' kelimesi ilgili bu ve rüya bu Ile çok kavramı göstermek. Bu dostluk içinde geri basınç oluşturabilir tarihsel olarak bir arka hayal size para herkes için özellikle değil arkadaşlar kredi değil ki bir göstergesi gibidir.

Birisi size onların geri döner rüya coveting veya kıskançlık nedeniyle ağrı gösterir.
Sakal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder