6 Nisan 2013 Cumartesi

islami rüya tabirleri-dd1c315c

rüya yakında gerçekleşecek olan düğünün habercisidir.Rüyada bir sürü hayvan görmek aşıklar için çok anlam taşır ve bu rüya yakında gerçekleşecek olan düğünün habercisidir.
Hazine Öğrenci iiçin ilme tüccar için bol kazanca ve infak etmeye yöneticiyse adil davranmaya ve halka şefkat göstermeye sanat erbabı için mesleğinde isim ve şöhret yapmaya Hazine kişinin eşine kendi malına sırları saklamaya saman altından su yürütmeye yyahut güzel elbiseye Hazine bulunsa fakat ona erişilerek alanımasa cimriliğe ve zekatını vermemeye halka ve kendine zulmetmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız Define.)
Hazreti Ali (r.a) Rüyada Hazreti Ali'yi görmek çok iyi bir rüya olarak yorumlanir. Onu görmek müjde haberidir. Hz. Ali efendimizi görmek düsmanlara galip gelmeye dinde kuvvete ve cömertlige isaret eder. Bu rüyayi alim birisi görürse ilminin artmasina da isaret eder. Rüyada Hz.Ali (R.A.)'yi görmek düsmanlara galip gelmeye isaret eder. Rüyada Hz.Ali (R.A.)'yi gören kimse ilim bol rizik secaat ve takva sahibi olur. Hz. Ali (R.A.)'nin diri oldugunu gören kimseye halk tarafindan hased edilir. Emirleri yerine getirilir ve sünneti seniyyeye ittiba eder.Bir kimse rüyada Hz.Ali (R.A.)'yi yasli ve silahli oldugunu görse rüya sahibi büyük bir rütbeye erisir. Hz.Ali (R.A.)'yi otuz yasim geçmis bir vaziyette gören kimsenin isi saglam olur. Bir kimse rüyada Hz.Ali (R.A.)'yi Müslümanlarin bulundugu bir sehirde üniformasiyla görse o sehrin halki arasinda kiliç veya sözle bir fitne düser. Rüyada Hz.Ali (R.A.)'yi ellerinin boyali oldugunu gören kimsenin evladi kendisine yardimda bulunur. Hz. Ali (R.A.)'nin savastigini gören kimse evladina yardimda bulunur. Bir kimse rüyada Hz.Ali (R.A.)'nin bir yerde oldugunu görse orada fitne çikar.
Hecın devesi Rüyada hecin devesine bindiginizi gör-mek bir Arap memleketinde tertiplenen bir geziye katilacaginiza veya is hususunda oralardan gelen bir heyeti kabul edeceginize isarettir.
Hedef Rüyasında belli bir hedefe isabet ettiren kişi başkalarının başarısız olduğu konuda büyük başarıya ulaşacak demektir.Rüyanizda hedef görmeniz veya o hedefe atis yapmaniz sizle rekabet edecek olan kimselere karsi onlarin oynadigi ayni taktigi uyguladiginiza ve onlarin planlarini çürüterek basarinizi sagladiginiza isarettir.
Hediye Ferahlığa dostluk ve sevgiye dargınların barışmasına evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uyumlu yaşamayı temin eden sebep ve vesilelere delalet eder.Birinden hediye almak hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır. Birinden hediye aldığını görmek aşk yaşamında hem de iş yaşamında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir. Rüyada birinden hediye aldığınızı gördüyseniz hem aşk hayatınızda hem de iş hayatınızda şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.Rüyada hediye göndermek ferahliga isaret eder. Hediye "Hediyelesiniz ki birbirinizi sevesiniz" hadisi seriflnce sevgi ve dostluga isaret eder. Hediye birbirine dargin kimselerin bansmasina isaret eder. Bazi tabirciler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder