9 Nisan 2013 Salı

ruya tabirleri-9afd7008

islami rüya tabirlerirüya tabirleriislami rüyaislami tabirleritabirleridini rüya tabirleriile bağlantılı. Düzenli meditasyon hypnagogic işleminin daha yeni ve daha sonraki aşamalarında dondurmak için bir beceri geliştirmek için etkinleştirebilirsiniz bir teori olduğunu. Ve kişisel deneyimlerinden hypnagogia sonrasında kaynaklı berraklık için gerekli meditative devlet derinleştirilmesi son derece yararlı olabilir.


HYPNAGOGIC egzersiz #1 en yaygın uyku ile ilişkili olsa da zihinsel dikkatli ve uyanık olsa bile size bazı hafif hypnagogia şu anda gözlemleyebilirsiniz. Gözlerinizi kapatın ve avuç içi (aslında gözleri dokunmadan) göz yuva üzerinde su bardağı. Orta Mesafe odaklanın. Ne görüyorsunuz

İlk başta bir afterimage--dan belgili tanımlık bilgisayar perde parlamayı olabilir ama sonra göz kapaklarınızın astar Holografik duvar kağıdı gibi karanlıkta biraz soluk görsel görmelisiniz. Bunlar genellikle onlara doğru odaklama doğrudan biraz yoğunlaştırmaya statik geometrik desenler olarak görünür.

Bunun gibi daha fazla egzersiz için görsel öğe nasıl dışarı atın.



Hypnagogia ve Lucid Dreams gözlemleyerek ve uykuya drift hypnagogic devlet ile etkileşim olduğunu bir lucid dream isteğe bağlı olarak giren bir yolu. En güçlü teknik bir uyanmak indüklenen berrak hypnagogia böyle önemli bir rol oynar çünkü hangi bazı çevrelerde Hypnagogic endüksiyon tekniği bilinir Dream bilinir.


HYPNAGOGIC başlamak için egzersiz #2 yatıyordu sessiz karanlık bir odaya gibi uyumak için gidiyoruz. (Bir daha iyi başlangıç noktası her zaman uyanmak sen yukarıya gece zaten rahat dir.) Doğal olarak kapatıp karanlık gözlemlemek gözlerini sağlar. Amaç derinden dinlenmek ve uyumaya çalışıyorsunuz beynin ikna etmektir. Sorun quiesce aklını yeterli (yok us kullanıcı) farkındalık ince bir iplik basılı tutarak be.

Benim için odaklı hypnagogia genellikle yavaş yavaş benim görüş ile hareketli renkli amorf blobs ile başlar. Sonra onlar daha ilginç kalıpları içine kadar şekli. Ben o zaman almak - "görsel karmaşıklığı artan şekiller için istekli tarafından" benim hypnagogia için yeni formlar görselleştirin.

Hypnagogic StateWith yöntemi bu insanlar ve yerler yardımcı olan dikte yaklaşan lucid rüya doğanın şekilleri hareket gelişmeye öğrenmek. Belirli bir noktada rüya aklını sizin görüş dışından yeni görüntüleri tanıtımı öncelikli olacaktır. Ben bu benzetmek bir bellek geri çağırmak için. Duygu ve duygu ve görsel hatırlama üzerinden bir yere dışında öngörülen görüntüleri akla.

Ve bu yüzden lucid dream başlıyor...

Sen farkında kaldı kendinizi bir lucid dream içinde bulacaksınız. Gerçek vahşi olmak söz konusu olduğunda hiçbir sukut bilinç. (Birkaç dakika için bilincini kaybetmek Eğer hayal unutmayın. Bu daha bir rüya Lucid rüya başlatılan veya DILD ile hizalanır.)

Hypnagogic devlet başladı aklın senin durumuna bağlı olarak bu görsel bir lucid dream çevirmek için olduğu kadar az birkaç saniye alabilir. Ya o 20-30 dakika alabilir. Sonra bu süre boyunca devam edilmeyeceğini karar arama öyle. Huzursuz hissetmeye başlıyor sonra durdurmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder