6 Şubat 2013 Çarşamba

Rüya Tabirleri-05c04387

içine geri düşmesi halinde o zaman mutluluğunuz kısa süreli olur.

Mala

Hayalinizdeki bir mala görmek için şefkat ve sevgi yayılması anlamına gelir.

Kamyon

Rüyanda bir kamyon görmek için size overworked olduğunu göstermektedir. Sen çok görevler alıyor ve tüm sorumlulukları tarafından aşağı tartılır. Hamile kadınlar genellikle kamyon veya sürüş kamyonlar hayal. Bu da taşıyan yük veya onların değişen organlarının bir ifadenin bir metafor olabilir.

Truck Stop

Eğer bir kamyon durağında olduğunu hayal etmek size reenergize ve kendinizi şarj etmeniz gerekir önerir. Siz dinlenmek için biraz zaman ayırmanız gerekir.

Trompet

Hayalinizdeki bir trompet görmek ya da duymak için uyarı ya da Dikkatini çekmem için bilinçaltı için bir yol olabilir Lütfen kendinizi bulduk tehlike çeşit anlamına gelir.

Gövde

Hayalinizdeki bir gövde görmek için eski anıları idealleri umutları ve eski duyguları temsil eder. Bu ele değil ki sorunları ve duyguları gösterir.

Hayalinizdeki bir arabanın bagajına görmek için yanınızda taşıdığınız şeyleri belirtir.

Hayalinizdeki bir ağacın gövdesine görmek için sizin kişiliğiniz karakter ve iyi olmanın iç duygusu anlamına gelir. Bu sizin omurga ve tutun şeyler semboliktir. Gövde kalın ve büyük ise o zaman güçlü sağlam ve dayanıklı kişi olduğunu gösterir. Gövde ince ve dar ise o zaman son derece hassas bir kişi olduğunu göstermektedir.

Güven

Güven hayal için kendini kabul simgeliyor. Kendini yönlerini entegre üzerinde çalışmak gerekir.

Truth Or Dare

Eğer gerçeği oynarken veya cesaret olduğunu hayal etmek size yapacaksın söylediklerine sözlerin gerçek tutmak gerekir ve mutlaka gösterir.

Doğruyu söylemek zorunda olduğunu hayal etmek o zaman aklınızdan nagging olmuştur şey temiz gelmek gerekir anlamına gelir. Bazı suçluluk serbest ya da bilinçli temizlemeniz gerekir.

Eğer birileri bir şey yapmaya cesaret olduğunu hayal etmek çok hakim olmak olduğunu göstermektedir. Birisi bir şey yapmanı cesaret varsa o zaman bazı utanç verici veya ödün konumda kendinizi bulacaksınız gösterir.

T-Shirt

Bakın ya da rüya bir T-shirt giymek için kolay almak ve dinlenmek için ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Alternatif olarak özellikle kişisel ilişkilerinde sizin dürüstlük ve içtenlik temsil eder. T-shirt üzerinde bir tasarım ya da söyleyerek varsa da düşünün.

Birisi kalabalığın içine t-shirt savurma olduğunu hayal etmek sizi yavaşlatır ve anın tadını çıkarmak için ihtiyacınız olduğu anlamına gelir.

Tsunami

Hayalinizdeki bir tsunami görmek için bazı bastırılmış duygu veya yüzeye yükseliyor bilinçaltı malzeme bunalan anlamına gelir. Bir uyanık durumda bazı mutsuzluk ve duygusal istikrarsızlık yaşanıyor.

Tuba

Bakın ya da rüya bir tuba oynamak için iletmek için gereken önemli bir mesaj olduğunu gösterir. Alternatif olarak rüya sizin varlığı bilinen yapmak ve kalabalığın arasından sıyrılmak isteyen önerir.

Borular

Eğer tüp olduğunu hayal etmek size duygusal inişler ve çıkışlar yaşıyor üzerinde olduğunu göstermektedir.

Mücâdele

Eğer savaş römorkör oynamak olduğunu hayal etmek size kişiliğinin çeşitli yönlerini dengelemek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder