10 Şubat 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-e90d9090

eksikliği önerebilir. Bu mutluluk için arıyoruz.

Parçalama parçalanmış rüya bazı durum ya da durum uyanık yaşamda parçalanıyor olduğunu göstermektedir. Kesme izole ve disempowered hissediyorum. Ayrıca bazı büyük ve önemli kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca vücut parçası olarak vücut parçası ek önemi veya gereksinimlerine özel önem sunabilir parçalanmış düşünün. Alternatif olarak rüya bir yeni iş yeni okul evlilik taşıma vb gibi bazı önemli yaşam değişikliği denk. Güç potansiyel veya kimlik kaybı hissediyorsun.

Eğer yetki uymamaya itaatsizlik için rüya karşı vicdan yapacaksın öneriyor. Sen yapmak gereken en doğru şey hala çöp-e doğru olanı takip etmek olduğunu biliyorum. Sonuç olarak çok iç kargaşa yaşıyoruz. Rüya bir isyankar tavrı gösteriyor. Alternatif olarak itaatsizlik sen duygu ya da hassasiyetleri bastırmak anlamına gelir.

Tanımamak için rüya size disowned ki eski alışkanlıklarınızı değiştirmek ve durumun sorumluluğunu alması gerektiğini gösterir.

Anlaşmazlık anlaşmazlıkları başkalarıyla yaşadığınız rüya önermek bazı iç çatışma ya da uyanık hayatında biraz huzursuz sorunu çözmeye çalışıyoruz. Anlaşmazlık var ne sembolizm düşünün. Alternatif olarak rüya sizi haksız diğerleri yargılamak olduğunu gösterir.

Size bir şey Anatomi diseksiyon için rüya bazı durumun temel almaya çalıştığınız göstermektedir. Peel away katmanları konunun ulaşmak için çalışıyorsunuz. Alternatif olarak rüya size bir durum overanalyzing gösteriyor olabilir. Ayrıca ne sen Anatomi düşünün.

Özellikle bir kurbağa Anatomi ki rüya sizin ilginizi çeken adam sadece bir kurbağa olduğunu veya gerçek bir Prens anlamaya çalışıyoruz gösterir. Alternatif olarak rüya Lisesi bilim sınıf ve nasıl ne zaman bir kurbağa incelemek zorunda hissettim geri getirmek istiyor.

Eğer bir insan Anatomi rüya açığa vurmak ya da kendinizi sen-si olmak kept gizli bir yönünü ortaya çıkarmak çalışıyoruz kadavra göstermektedir.

Çözülmeye görmek bir sıvı erime hayalinizdeki kendinizi çeşitli yönlerini entegrasyonu anlamına gelir. İki parça bir araya geliyor. Alternatif olarak rüya da bazı durum durum ya da ilişki sona için bir metafor olabilir.

Mesafe * çok bakınız.

Siz veya diğer kullanıcılar bu sıkıntı sıkıntı için rüya endişeler ve mutsuzluk uyanık hayatında temsil eder. Üzüntülerin asılsız olduğunu ve onlar beklenenden iyi çıkması ki bulabilirsiniz. Belki de rüya kadar hafifletmek için anlatıyor.

Hendek görmek rüya bir hendekte bir şey uyanık hayatta kaçınmak gerektiğini gösterir. Alternatif olarak rüya duygusal Bagaj ve ciddiyetsizlik geri düzenliyor gitmesine izin vermek gerektiğini göstermektedir.

Rüya okul iş randevu ya da bir şey şimdi hakkında suçlu hissediyorsun hendek açılması üzerinde kelime oyunu da olabilir.

Bir hendeğe düşersin rüya bir hatadır başlı gösterir.

Açık su dalış dalış için rüya aksiliklere ve engellerin üstesinden var olduğunu gösterir. Sen-si olmak yeni bir güven duygusu. Şeyler kadar arıyoruz. Alternatif olarak rüya bir mevcut durum sonuna veya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder