24 Şubat 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-c736e7f1

arkasında sol duygu için bir metafor olabilir.

Resepsiyon için görmek ya da hayalinizdeki masanıza oturup değerlendirme ve sorunlarınızı ağırlıklı öneriyor. Bu keşif ve Exploration göstergesidir. Eğer başkasının masada ise kendi yeteneklerine güven eksikliği sembolize eder.

Masa karmaşık olduğunu hayal etmeye öncelik ve senin hayatın yeniden gerektiğini gösterir. Masa temizlenir sonra o zaman harcamak daha verimli yolları bulmalıyız önerir. Kadar yeni bir hobi almak.

Rüya umutsuzluk çaresizlik içinde olan birçok zorluklara ve uyanık dünyada karşılaşacağınız cruelties temsil eder. Alternatif olarak rüya "yedek" olarak yapılan bir kelime oyunu olabilir. Belki de rüya kadar bazı arkada ipuçları.

Çaresizlik içinde bazıları rüya çevrenizdeki kimse yardımına olacağını gösterir.

Görmek ya da lezzetli bir tatlı rüyada yemek tatlı hoşgörü kutlama ödül veya günaha temsil eder. Hayatta iyi şeyler çıkarıyor.

İmha kitle imha hakkında rüya hayatınızda meydana gelen bazı kaos olduğunu göstermektedir. Şeyler için istediğiniz gibi gitmiyor. Belki de yaptığınız seçimler yıkıcı vardır.

Dedektif için görmek heyecan ve tehlikelere karşı uyanık hayatın bir yönü de hayalinizdeki bir dedektif anlamına gelir.

Bir dedektif olduğunu hayal gizli yetenek ve yetenekleri için arıyor gösterir. Bir sorunu çözmek için ve bazı endişe verici bir konu hakkındaki gerçeği bulmak çalışıyor olabilir.

Eğer bir dedektif tarafından takip hayal suçluluk anlamına gelir. Karakterinizin inceleme altında koymak olabilir ve soru haline denir.

Tutuklu olan gözaltı için rüya olumsuz eylemler ve kötü davranış gerektiğini göstermektedir. Senin geçmiş hatalardan ders.

Rüyada görmek veya deterjan deterjan hayatında önemli bir sorunu çözmek gerektiğini gösterir. Ayrıca görüntü kadar temiz ya da tutum yeniden ayarlamak gerekebilir.

Belirlenmesi olduğunu belirlenmesi için rüya hırs ve hedeflerinize gerçekleştirilmesinin temsil eder. Bu tutum ve siz veya başka kullanıcılar sizi empoze kısıtlamaları gösterir.

Görmek rüyada bir yol yol için hayatın bir yönü bir engel karşılaştığınız öneriyor. Eğer bir şey doğrudan yüzleşmek istemeyen ve böylece bir yol bulmaya çalışıyor.

Şeytan için bkz şeytan hayalinizdeki korku sınırlamalar ve kendinizi olumsuz yönleri belirtir. Eğer suçluluk duyguları barındıran. Bu duyguları serbest bırakmak için zamanı. Alternatif olarak şeytan istihbarat kurnazlık aldatma ve zeka temsil eder.

Rüya Eğer şeytan mücadele düşman mağlup olarak başarılı olduğunu gösterir.

Şeytan için görüşmeler rüya size belirli isteklerin sert düz-se bile sen en iyi çıkarına değil biliyorum direnmeye bulacaksınız göstermektedir.

Ve şeytan arkadaş olduğunu hayal kolayca etkilenir ve mutlaka yapmak istemiyorum bir şey yapmaya ikna edilebilir olduğunu göstermektedir. Alternatif olarak eğer ahlak sorunları ile ilgili.

Özveri inançları bağlılık gösteriyoruz rüya hiçbir hile ile elde edilebilir bir hatırlatmadır.

Devour Eğer yiyip hayal kimliğinizi veya kim olduğunuzu kaybetme korkusu kaybı gösterir. Rüya kendi hırs veya takıntı Tüketilmekte olan bir metafor olabilir.

Hayal bir şey yiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder