7 Mart 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-721248ea

etmek gerekiyor. Alternatif olarak eğer sınırları overstepping ve başkalarının işine meraklı olduğunu gösterir.

Birisi bir anahtar deliği arıyor rüya gizlilik işgal öneriyor. Alternatif olarak rüya diğerleri kapattığınıza olduğunu anlamına gelir.

Khakis için giyim khakis hayalinizdeki üzerinde açıkça görüyorsunuz değil bir şey olduğunu gösteriyor. Ya da bir şey göründüğü gibi olmayabilir. Alternatif olarak yeniden rüyafers arzularınızı uyum ve uyum için.

Eğer kimse tekme tekme için rüya Eğer uyanık hayat ifade edemiyoruz bastırılmış saldırganlık temsil eder.

Eğer başladı olmak hayal mağdur ya da alınan avantaj hissettiğini gösterir. Rüya sizin kendiniz için üzgün hissediyorum durdurmak için söylüyorum olabilir. Alternatif olarak başladı olmak bilinçaltı eğer ileriye itmek ve motive bir şekilde hedeflerinize doğru devam olduğunu. Bazen bir tekme gerekir. Daha agresif olması gerekiyor.

Kickball bir topa vuruyor ki rüya tasasız bir zaman endişe ve sorumlulukları gösterir. Bu da kontrol senin ihtiyaç anlamına gelebilir.

Görmek rüyada bir çocuk (Bebek keçi) çocuk için alternatif olarak küçük bir hızlandırılmış hüküm temsil eder bu size zevk ve eğlence çok fazla zaman harcama anlamına gelebilir. Sonuç olarak meslek veya eğitim takipçiliği zarar verebilir.

* Bakın çocuklar da lütfen.

Hırsızı kaçırılan rüya tuzak ve sınırlı olma duyguları gösterir. Kimse veya bazı durum konsantrasyon ve uzak hedeflerinize dikkatinizi aktarma. Özellikle sen eski sevgilisi tarafından kaçırılmış rüya eski hala duygusal tutmak bir tür üzerinde olduğunu göstermektedir.

Birisi kaçırıldı rüya sizin içinizde ifade edilecek kişinin özellikleri ve yönleri izin gösterir. İçeren ve/veya kaçırılan kişinin nitelikleri bastırmak çalışıyoruz.

Bir hırsızı olduğunu hayal size bırakmaya ihtiyacınız bir şey tutuyorsun anlamına gelir. Sizin görüş ve düşüncelerini başkalarına zorunda.

** Bkz eylem anlamı Böbreklere rüya "Uzaylılar tarafından kaçırılan" böbrekler için temizlik için ihtiyaç gösterir.

Birini öldürmek öldürmek için rüya öfke ve kendini kaybetme eşiğinde olduğunuzu gösterir. Kişinin ölümüne ve ona karşı herhangi bir öfke uyanık yaşamda düşünüyorsanız kendinize düşünün. Rüya bazı gizli öfke ifade. Alternatif olarak Eğer öldürülen kişi tarafından temsil edilen bir yönü kendini öldürmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu kişi özelliklerini tanımlamak ve kendinize sorun bu niteliklerinin sona koymak çalışıyoruz.

Eğer öldürüldü olduğunu hayal eylemleri duygular ve vicdan kesilir öneriyor. Rüya için köklü değişiklikler yapmaya çalıştığınız anlamına gelir. Kurtulmak istediğiniz bir özelliği ya da kendinizi içinde sonlandırmak istediğiniz bir alışkanlığı yoktur. Öldürme öldürmek eski parçaları ve eski alışkanlıkları temsil eder. Alternatif olarak hayal kırıklığına olma duyguları temsil eder veya uyanık hayatında birisi tarafından ihanet. Bunalmış şok ve hayal kırıklığına hissediyorsun.

* Lütfen cinayet bakın.

Duyguların önemli bir yönünü kesilmiş görmek rüyada bir katil katil için öneriyor. Kimliğinizi ve bireysellik kaybediyor hissediyorum. Alternatif olarak bu rüya arıtma ve iyileşme süreci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder