24 Mart 2013 Pazar

dini rüya tabirleri-23a77bdd

görmek dünyada zühd ve takva ile riziklanmaya Allah indinde kurtulusa erenlerden olmaya kalbin nifaktan selametine ve tevhide isarettir.
Sure 033 Ahzab Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek takva sahibi olmaya kabir azabindan kurtulmaya batildan uzak durmaya ve salihleri sevmeye isarettir.
Sure 034 sebe Rüyada Sebe Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek dünyada zühd üzere yasamaya silah tasimayi sevmeye secaatli ve atilgan olmaya isarettir.
Sure 035 fatır Rüyada bu sureyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek o kimse için mukarrebin meleklerinin istigfarda bulunmasina kiyamet günü cennet kapilarinin açilacagina ve onun düsmanina galip gelmesine isarettir.
Sure 036 yasın Rüyada Yasin Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya üzerine okundugunu görmek temiz kalbe saglam imana süphe ve tehlikelerden uzak durmaya çok sevap islemeye ve kiyamet günü Allah'in resulü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya isarettir.
Sure 037 saffat Rüyada Saffat Suresini okuduGunu görmek düzgün itikada ve itBatkar evlata isarettir.
Sure 038 sad Rüyada Sad Suresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek rüya sahibinin çok mala sahip olmasina ve mesleginde mahir olmaya isarettir.
Sure 039 zumer Rüyada Zümer Suresinl veya ondan bir parçayi okuduGunu görmek kiyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya güzel akibete ve kl-taplara isarettir.
Sure 040 gafır Rüyada gafir suresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek gerçek mü'min ve hayir sahibi olmaya dünya ve ahirette yücelikle ri-ziklanmaya isarettir.
Sure 041 fussılet Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayi okudugunu görmek insanlari hidayet ve dogru yola çagirmaya çok sevapa ve Hak nzasini gözetmeye isarettir.
Sure 042 şuara Rüyada Sura süresinl veya ondan bir parçayi okudugunu görmek uzun ömre çok istigfarda bulunmaya Ulm ve amelde ziyadelige hastaliktan kurtulmaya isarettir.
Sure 043 zuhruf Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayi okudugunu g mek kiyamet günü korkudan emin olmaya ahiret hayatinin selamette masina isarettir.
Sure 044 duhan Rüyada Duhan Suresini veya ondan bir parçayi okudugu görmek izzet ve yücelige kabir azabindan ve cehennem atesinden emin olmaya kuvvetli itikada ve düsman üzerine zafere isarettir.
Sure 045 Casiye Rüyada Casiye süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek zühd ve takva sahibi olmaya Allah'tan korkmaya kötülüklerden uzak durmaya ve kiyamette emin olarak hasredilmeye isarettir.
Sure 047 Muhammed Rüyada Muhammed (S.A.V.) süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek kiyamette peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in sancagi altinda olmaya dünyada sünnet üzere yasamaya ve düs-mana galip gelmeye isarettir.
Sure 048 fetih Rüyada Fetih süresini veya ondan bir ayeti okudugunu veya üzerine okundugunu görmek Allah yolunda cihat etmeye darliktan genislige ve maksadina kavusmaya isarettir.
Sure 049 huccurat Rüyada Hucurat süresini veya ondan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder