23 Mart 2013 Cumartesi

dini rüya tabirleri-14318cd8

Düşmanın konuşması ayrılığın son bulmasına Değişik dilleri konuşan birini görmek büyük bir mülke nail olmaya Kuşun konuşması mal ve mülke ilim ve irfana ermeye Hayvanlardan birinin 'Ben bir rüga gördüm' demesi müjde ve sevince Katı söz sevgililer arasında nefret ve ayrılığa delaleteder. Gaibden gelen/duyulan ses ve söz muhtevası hayırsa makbul değilse makbul değildir. (Ayrıca Bakınız Ses Dinlemek Konuşmak.)
Söz götürüp getirmek Rüyada koguculuk eden bir kimseyi görmek kin tutan bir kimseye isarettir. Rüyada koguculuk ettigini gören kimse bir isin baslangicinda sevinçli sonunda mahzun olur.
Söz kesme Geleceği parlak bir iş ve işbirliğidir.
Söz verme Rüyada bir kimsenin diger bir kimseye bir seyi söz vermesi söz veren kimsenin söz verilen kimseye söz verilme sey kadar borçlu olmasina isarettir. EgerRüyada verdigi sözü yerine getirdiyse o kimsenin imanina ve güzel bir inanca sahip olmasina isarettir.
Söz vermek Söz vermek söz verilen kimseye borçlu olmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız Sözünde Durmak Sözünden Dönmek.)
Sözcü Bir kavmin sözcüsünü görmek bid'at ehli birine Bir kavmin tanınmış ferdi kendisi bid'at ehli olduğu halde insanları ıslan eden ve onları hakka çağıran kimseye Bir grubun sözcüsü o grubun en ahmağına delalet eder.Rüyada bir kavmin sözcüsunu görmek bidat sahibi bir kimseye isarettir. Bazi tabirciler bir kavmin taninmis bir sözcüsü kendisi bidat sahibi bir kimse olmakla beraber halkin halini islah eden ve onlari iyilige çagiran biridir dediler.
Sözleşme Karşılıklı dayanışma ve yardım olarak yorumlanır.
Sözlük Bir meselenin aslını araştırmaya mesnetsiz söz ve yargıları reddetmeye sabırlı çalışmayla elde edilecek parlak paşarılara delalet eder.Rüyanızda bir sözlük gördüyseniz kendinize değil de sürekli başkalarına güvendiğiniz anlamına gelir
Sözünde durmak Verdiği sözü yerine getirmek iman ve islam güzelliğine delalet eder.
Sözünden dönmek Sebeplerin vasıtaların binek araçlarının yahut eşlerin değişmesine delalet eder.Bir kimsenin rüyada sözünden dönmesi sebeplerin ve bineklerin degismesine isarettir.
Sperma Rüyada sperma devamli olan nakit maldir azi da çogu da articidir. Kendisinden sperma çiktigini görse bu onun için meydana çikacak maldir. Elinde veya yaninda baskasinin sperminin oldugunu gören kimse baskasinin malina kavusur. Nikahli birisi sperminin nikahlisina bulastigini görse ondan muradina kavusur ve bir hayra isabet eder. Haniminin menisini bulastigini gören kimse ondan faydalanir. Haniminin fercinden sari su çiktigini görse hastalikli bir çocuk dogurur. Çikan su kirmizi ise çocugun ömrü kisa olur. Çikan su siyah ise dogacak çocuk ailesinin efendisi olur. Bazilan derler ki sperm emniyettendir. Bundan dolayi sperma çikardigini veya menisinin çiktigini gören kimse arzusuna nail olur. Menisinin aktigini gören kimsenin arzusu da yerine gelir. Bazen meninin çikmasi rahata veya çok mala ve sirlari gizlemeye yahut çocuklarin ölmesine veya hanimlarin issiz kalmasina isarettir. Rüyayi gören

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder