10 Mart 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-fb66be89

kaçmaya çalışıyor demektir.

Eğer bir melek kanatları tatlı meleksi kalitesini göstermek olduğunu hayal etmek. Yoksa hayatın stres ve sorunların bazı koruma ihtiyacı olabilir.

Rüya kuşların kanatları görmek için yaşam daha özgür bir yol için arzu gösterir.

* Ortak Rüya Temalar bakınız Flying

Kırpmak

Birisi size göz kırpıyor olduğunu hayal etmek onlar kadar bir şey olduğunu gösterir. Sen içerden bilgi katılmaktadırlar. Alternatif olarak rüya romantizm işaret ediyor olabilir.

Kış

Kışın hayalini için kötü sağlık depresyon ve talihsizlik anlamına gelir. Duygusal olarak soğuk ve soğuk - rüya nasıl hissediyorsun benzer olabilir. Bazıları için kış eğlence neşe beraberlik tatil sezonu sinyal veren ve yılın favori zaman anlamına gelebilir. Alternatif olarak kış yansıma ve manevi içgözlem bir zamandır.

Silme

Bir şey silerek olduğunu hayal etmek size temiz bir başlangıç ​​yapmak için hazır olduklarını gösteriyor. Sen baştan başlamak istiyorum.

Rüyanda mendil görmek veya kullanmak için size hayatınızın mevcut olumsuzluğu kendinizi kurtulmak gerektiğini göstermektedir. Mendillerin tip göz önünde bulundurun. Eğer mendil dezenfekte kullanıyorsanız o zaman taze ve temiz bir başlangıç ​​yapmak gerektiği anlamına gelir. Eğer bebek mendil kullanıyorsanız o zaman sizin olgunlaşmamış davranış veya tutum ortadan kaldırmak gerektiğini göstermektedir.

Tel

Bakın ya da rüyada kablo üzerinde çalışmak için enerji akışını temsil eder. Ayrıca hayatınızda bazı gerginlik ya da stres gösterir. Belki canlı tel vardır. Alternatif olarak teller bağlantı ve başkalarına ilişkiyi temsil eder.

Teller eski veya paslı ise o zaman negatif enerji veya hırçınlık simgelemektedir. Rüya da "kablolu" duygu için bir metafor olabilir. Bir şey hakkında heyecan duyuyoruz.

Wiretap

Telefon dinlendiğini olduğunu hayal etmek sizin bilinçaltı yönlerini ele alınması gerektiğini göstermektedir. Alternatif olarak bu maruz kalma korkusu var anlamına gelir. Nerede saklanıyorsun şey var.

Yirmilik dişler

Senin yirmilik dişler hayal için yeni veya gelişen bilgi gösterir. Kendiniz hakkında yeni bir şey öğreniyoruz. Alternatif olarak rüya bir durum hakkında daha akıllıca hareket etmek söylüyor olabilir. Açıkça yoluyla şeyler düşünmek emin olun.

Bilge

Eğer akıllıca olduğunu hayal etmek potansiyel ve başarılı olmak ve başarılı olmak için yetenek gösterir. Rüya yapıyoruz karar ve aldıkları yolu bir teyidi olarak hizmet verebilir.

Dilek

Eğer bir dilek yapıyoruz hayal etmek sizin için özlem ve hayatında eksik bir şey olduğunu gösterir. Bu sizin başarıları ve geleceğe yönelik umutlarını ifade eder. Rüya da uyanıkken başarılarını pekiştirmek için çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak rüya "wishy washyness" ve kararsızlık olduğunu metafor olabilir. Sen daha kararlı ve iddialı olması gerekir.

Lades kemiği

Hayalinizdeki bir lades görmek için aile beraberlik kutlama ve umut gösterir. Eğer üçgen büyük bir parça kopar o zaman olayların olumlu bir dönüş yaşayacaksınız. Eğer üçgen küçük bir parça ile sona o rüya biraz hayal kırıklığı eludes.

Cadı

Rüya bir cadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder