12 Mart 2013 Salı

Rüya Tabirleri-8c193242

belirtir.

Charlie Chaplin için bakın veya arama yapıyor ve hayatında bazı yönünü bakarak rüya Charlie Chaplin olduğunu göstermektedir. Eğer günlük rutin bazı çeşitli gerekir.

Rüyada bir bileziği giymek ya da bileziği zarar korunma sembolik. Sembolizm özel çekicilik için ek önemi göz önünde bulundurun.

Grafik için bakın veya hedeflerinizi ve hayata yaklaşım hayalinizdeki bir grafik simgeler okuyun.

Rüya kovalamak için sen kovalanan olmak anlamına gelir conquerable olduğunu sanmıyorum bir durum kaçınır. Bu güvensizlik çeşit için bir metafor 's. Özellikle bir hayvan tarafından kovalanan ki rüya o hayvanın yansıtılır kendi unexpressed ve onaylanmamış bir öfke temsil eder. Alternatif olarak eğer aw çalışıyor olabiliray bir ilkel dürtü veya korku.

Birinin peşinde olan hayal etmek zor gol ya da görevin üstesinden gelmek çalıştığınız anlamına gelir. Aynı zamanda başkalarına karşı agresif bazı duyguları ifade.

İçin derinlemesine analiz ortak hayalleri tıklayın Chase.

Uçurum * uçuruma bakın.

Rüyada bir bekaret kemeri giymek ya da bekaret kemeri tutum ve seks doğru duyguları anlamına gelir. Alternatif olarak rüya Eğer aşırı koruyucu belirtmek için bir metafor olabilir. Belki de düşünme yolunuzu eskidir.

Olduğunuz bir sohbet odası sohbet odası için rüya bir ruhsal düzeyde diğerleri ile bağlantı kurmak için ihtiyaç gösterir. Rüya da bilgisayar önünde çok fazla zaman harcıyor ve bu Hayallerinizi taşınır anlamına gelebilir. Çıkmak ve gerçek dünyada sosyalizm gerekiyor.

Kimse kendi hedefleri ile yardımcı olan şoför rüya bir şoför olduğunu gösterir. Eğer onları doğru yönde yönlendirmek çalışıyoruz.

Siz Şoförlü hayal savurganlık ve lüks'anlamına gelir. Sen-si olmak yüksek bir anlamda kendine değer. Alternatif olarak hayal diğerleri bağımlılığı temsil eder. Hayatınızı kontrol altında değildir.

Sen ya da kimse ucuz ucuz için rüya kendi yetersizlik duyguları temsil eder. Eğer tamamen kendine değer kendi kabul değil.

Ucuz bir fiyata bir şey var rüya size gözardı göstermektedir. Ya da eğer birisi onların değerli şeyler hile Madde ve nasıl hissediyorsun bu konuda rüya sembolizm düşünün.

Rüya senin eşin dostum fianc hile hile ya da diğer önemli öz-suçluluk ve self-betrayal öneriyor. Eğer inançları tehlikeye olabilir ve/veya bütünlüğü veya enerji ve zaman sonuçsuz çabalar boşa. Alternatif olarak hile rüyalar cinsel tutku yoğunluğunu yansıtır cinsellik alanlarını keşfediyor. Bu senaryoda rüya aslında bağlılığınızı bir reaffirmation hizmet verebilir. Kendi düğün tarihi yaklaşıyor Ayrıca sonra o amaçlanan eşiniz dışında ortaklarla erotik deneyimleri hakkında rüyalar için nadir değildir. Büyük olasılıkla böyle bir rüya cinsel tutku yeniliği temsil eder. O da kimliğinizi değiştirme kaygıları işaret edebilen-bir eş olan.

Arkadaş eş ya da önemli diğer hile hayal üzerinde gösterir Eğer terkedilmiş korkularını. Sen-ebilmek duyumsamak ilişkide dikkat eksikliği. Seçimli sen-ebilmek duyumsamak sen başkalarının beklentilerini ölçme nedir değil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder