7 Mart 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-56a9fd85

gelir. Belki de cinsel yaşam çok muhafazakar ve deney gerekir. Ayrıca nasıl ve nerede sizin enerjileri dağıtmak karışıklık çeşit olduğu anlamına gelebilir. Çok fazla yöne giden olabilir ve bunun sonucu olarak çok ince yayılır.

Doğu

Eğer şark olduğunu hayal etmek ruhsal uyanış bilgelik ve sezgi gösterir.

Origami

Katlamak ya da hayalinizdeki origami yapmak için yaratıcılığınızı gösterir. Kağıt ve hayal yoluyla kendinizi ifade öğrenmek gerekir. Diğer bir deyişle daha yazılmalıdır. Eğer origami yapımı ne de düşünün ve o nesnenin önemini bakmak.

Süs

Rüya bir süs görmek veya asmak için kendinizi iyi hissettirecek yaptığınız hayatınızda şeyleri ifade etmektedir. Aynı zamanda manevi bir hediye semboliktir.

Sarıasma kuşu

Rüya bir oriole görmek için güneş ışığı ve mutluluğu temsil eder. Tam yaz aylarında sembolik olabilir.

Öksüz

Rüyanda yetim görmek için terkedilme korkusu anlamına gelir. Sen yalnız ve reddedilmiş hissediyorum.

Eğer yetim olduğunu hayal etmek daha bağımsız ve kendi kendine yeterli olmayı öğrenmek gerekir önerir. Alternatif olarak rüya başkalarına sunmak için çok fazla sevgi var olduğunu söylüyor olabilir. Kendinizi kısa satmıyoruz.

Yetimhane

Bir yetimhanede olduğunu hayal etmek için aidiyet duygusu ya da olmaması anlamına gelir. Sen yalnız dünyada hissediyorum. Belki kimse hissediyorsun ne olsa gidiyorsun veya nasıl anladığını düşünüyorum.

Ortodontist

Rüyanda bir ortodontist görmek için görünüşünüz ile ilgili endişelerinizi temsil eder. Alternatif olarak rüya azalan gücünü gösterir. Sen uyandığın hayatı bazı alanlarında da otorite veya etkinliğini kaybediyor.

Devekuşu

Rüyanda bir devekuşu görmek için gerçeklik karşı karşıya olmadığını göstermektedir. Kendi dünyasında bir şey ve yaşam hakkında reddi vardır. Belki sen kabul etmeye isteksiz olduğu bir durum var. Alternatif olarak devekuşu hakikat ve adalet sembolize edebilir.

Rüyanda bir devekuşu yumurtası görmek için yeniden doğuşun simgesidir.

** Hareket İçinde Anlamı Bkz "Devekuşu Suit Timsah"

Su samuru

Rüyanda bir su samuru görmek için mutluluk oyunculuk ve iyi bir servet simgeler. Siz kolaylık ve sevinç ile duygusal ömrü boyunca navigasyon yapıyorsanız.

Osmanlı

Bakın ya da hayalinizdeki bir osmanlı kullanmak için dinlenme simgeliyor. Kendiniz için biraz zaman dışarı yavaşlatmak ve almak gerekir.

Ouija Kurulu

Rüya bir ruh çağırma tahtası görmek için bazı ilişki veya durum parçalanıyor olduğunu gösterir. Hiçbir şey planlı göre gidiyor. Alternatif olarak bunu ileriye taşımak için bazı riskleri almaya hazır olduklarını gösteriyor. Rüya da bilinçaltı ile bağlayan bir yol olabilir. Ouija kurulu söylüyorum olduğu mesajını düşünün.

Oiuja kurulu çalışmazsa hayal etmek zevk için peşinde ölümünüze ve düşüşünü neden olacağını belirtir. Alternatif olarak rüya sizin yaşamınıza olumsuzluk davet anlamına gelir.

Salgın

Bir salgın olduğunu hayal etmek size olumsuzluk kural davranışı icar olduğunu göstermektedir. Kızgınlık duyguları sizi devralıyor.

Serseri

Eğer bir serseri olduğunu hayal etmek kendinizi bazı reddetti yönünü temsil eder. Belki bir kalite ya da kendinizi kurtulmak için gereken karakteristik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder