10 Mart 2013 Pazar

Rüya Tabirleri-fcfd65f9

ve yalnızlık duygularını temsil eder. Siz de yardım ve durumdan sizi kurtarmak için birini arıyorlar.

Garip

Bir garip bir yerde olduğunu hayal etmek hayatınızda değişiklik gösterir. Eğer çevre hakkında nasıl hissettiğimi düşünün. Korkuyor veya kayıp ise o zaman değişime hazır olmadığını gösterir. Sen geçmişi geride bırakmak için hazır değildir. Size heyecan veya bu bilinmeyen bir yerde mutlu iseniz o zaman değişime hazır olduğunu göstermektedir.

Yabancı

Hayalinizdeki bir yabancı görmek için bastırılmış ve gizli kendinizi bir parçası anlamına gelir. Alternatif olarak bu anlayış ve tavsiyeler sunuyor arketipik rüya yardımcı simgeler.

Eğer bir yabancı öpüşme olduğunu hayal etmek kabul ve kendinizi bastırılmış yönünü kabul eder.

Bir yabancının tanıdığınız biri gibi davranarak olduğunu hayal etmek bilirsin bu kişi olduklarını düşünenler olmadığı anlamına gelir.

Bir yabancının evin içinde olduğunu hayal etmek kendinizi keşfetmek için henüz bir şey olduğunu gösterir. Bu bastırılmış anılar korkular ya da karşı karşıya olmadığını duygular vardır anlamına gelebilir.

Boğmak

Siz veya bir başkası boğularak ediliyor hayal için bastırma ya da ifadenin bir önemli yönü inkar olduğunu gösterir.

Saman

Bakın ya da rüya bir saman kullanmak için verilen bazı şeyleri alarak olabileceğini gösterir. Eğer çevrenizdeki insanlara daha fazla dikkat sonra onlarla daha güçlü ve anlamlı bağlara sahip göreceksiniz. Alternatif olarak rüya daha iyi duygularını yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde ifade etmek gerekir anlamına gelir. Ya da belki rüya "bardağı taşıran son damla" için bir metafor olabilir. Eğer kırılma noktasına ulaştı.

Size saman aldığınızı hayal için bir durum ya da ilişki içine yol almaya çalışıyor olduğunu göstermektedir.

Çilek

Çilek görmek veya yemek için rüya içinde şehvetli arzularını ve Temptations anlamına gelir. Çilek genellikle kadınsı nitelikleri ve kadın cinselliği ile ilişkilidir. Alternatif olarak rüyada çilek görmek için fikirler ve hedefler yakında gerçekleşeceğini göstermektedir.

Başıboş

Hayalinizdeki bir sokak hayvanı görmek için kayıp istenmeyen duygu ya da dışarı toplumla temas olduğunu göstermektedir. Rüya da bazı bağlılık ya da ilişki uzak "straying" belirten bir metafor olabilir.

Bir sokak hayvanlar kabul veya almasını hayal etmek senin yalnızlık içinde yuvarlanıyor olduğunu göstermektedir.

Akarsu

Rüyanda bir dere görmek için taze ve derin bir fikir akımını temsil etmektedir. Akışı da duyguların akışının semboliktir. Alternatif olarak rüya sabit bir hızda yılında "akış" bir şey bir cinas olabilir. Belki de sabırlı olmak gerekir.

Rüyanda donmuş bir dere görmek için duygularınızı ve soğuk sertleştirilmiş olduğunu gösterir. Sen incinmiş duygular ile yüzleşmek ve uğraşmak gerekir

Sokak

Hayalinizdeki bir sokak görmek için hayatın yolunu sembolize eder. Caddenin durumu size hayatınızın yönünü üzerinde ne kadar kontrol yansıtır. Bu rüyanın anlamı bir önemi veya tavsiye sunabilir olarak sokakta da adını düşünün.

Yaşam alternatif bir yol keşfetmek için bir ihtiyaç bakın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder