27 Mart 2013 Çarşamba

islami rüya tabirleri-c710d922

gören gayet güzel bir kadinla kadin ise bir erkekle evlenir. Bir baska rivayete görede Rüyada mercan görmek çok mala güzel ve mesture bir bayana isarettir. Mercan ve boncuktan boyun bagi Allah (C.C.)'in nehyettigl seye isarettir.Rüyada mercan görmek evlenmeye kız çocuk sahibi ve zengin olmaya birisinin size mercan verdiğini görmek size mercan veren kimsenin maddi ve manevi yönden yardımını göreceğinize işarettir.
Mercan veya köşk çiçeği Rüyada bu çiçegi koklayan kimse uzun müddet saglikli yasar. Rüyada mercan çiçegini koparip vazoya koyanin hastasi varsa sifa bulur isleri bozuksa düzelir gurbette kimsesi varsa gelir.
Mercanköşk Bu çiçek devamlı olmayan işe bir kadını evlendirmeye Kadının bu çiçeği koklaması önemli bir oğul evladı dünyaya getirmesine Bu çiçeği ekmek zeki bir oğlan çocuğuna koklamak ise yıl boyu sıhhat üzere yaşamaya delalet eder.
Mercek Dostlarınızın tavsiyelerine kulak asmanız gerektiğine aksi taktirde onların kalbini kıracağınızı işaret eder. Dostlarınızın tavsiyelerine kulak asmanız gerektiğine aksi taktirde onların kalbini kıracağınızı işaret eder.
Mercimek Rüyada mercimek görmek bir yakınınızın sizin aşk hayatınız ile ilgili olarak kötü düzenler kurmak için uğraştığına işarettir. Rüyada mercimek görmek bir yakınınızın sizin aşk hayatınıza yönelik olarak komplolar kurduğuna yorumlanır. Mal mülk bolluk bereket hayırlı gelir olarak yorumlanır.Rüyada mercimek görmek sifaya selamete sagliga ve kederden uzak kalmaya delildir ister kuru ister yas olsun mercimek yemek korkudan uzak kalmaya sifaya delalet eder. Mercimek görmek çok iyidir Ibrahim Aleyhisselamin yemek adeti oldugu için çogu tabirciler mercimegi övmüslerdir. Kirmaniye göre rüyada mercimek yedigini görmek iyi degildir. Çünkü Musanin (AS) kavmi mercimek istemis ve Cenabi Hak onlari azarlamistir. Cabirül-Magribiye göre rüyada mercimek yemek özellikle kadinlar tarafindan elde edilen mala delalet eder. Pismemis mercimek yemek sikintidir. Mercimegi ambara koyup saklamak iyi degildir. Bir baska rivayete görede Rüyada mercimek yolculuga çikan kimsenin memleketindeki rizkidir. Rüyada mercimek görmek helal mala isarettir. Bazi tabirciler de mercimek keder üzüntü ve kötü bir riziktir dediler.
Merdane Matbaa merdanesi ilme dedikoduya Hamur açma merdanesi bolluk ve berekete -kırık ise ekmeğin pahalılaşmasına- Tarım makinelerindeki merdane çalışır vaziyette ve sağlam ise bol hasada depoda görülürse yahut bozuksa kıtlığa Bez sarılan merdane yardımaa iyilik ve ikrama delalet eder.Rüyada merdane görmek sıkıntılı günlerin başlangıcına işarettir. Rüyada merdane görmek dertli günlerin başlangıcına yorumlanır. Rüyada bazi makinelerde ve ev hanimlarinin hamur islerinde kullandiklari merdane görmek istikbali düsünmeden günlük hayatinizi yasadiginizi gelecegin neler getirecegini hesaba katmadiginizi gösterir.
Merdiven Dini emirleri yerine getiren kimse için düşmanlara galip gelmeye fasıklar için inanç zayıflığına ve günaha Merdiven çıkmak hayır ve kurtuluşa itibar ve şerefe makam ve mevkiye rızık ve nimete inmek ise üzüntü ve kedere

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder