9 Şubat 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-ae7e32ff

göstermek. Hayat güneşli bir görünüm gösterir. Özgürlük manevi ve psikolojik kurtuluş yaşıyoruz. Neredeyse bir ağırlık var sanki bu omuz kaldırdı.

Ölü ya da ölen kuşların hayal etmek hayal kırıklıkları gösterir. Endişe verici nagging sorunları üzerinde aklında bulacaksınız.

Kuşlar alınır saldırı araçları çok yönde hayal için. Çatışma maneviyat ile karşı karşıyasınız demektir. Kuşlar evlerin girmeye çalışıyorsanız o zaman size istediğiniz yaşam yolunuzda şunlardır değil gösterir. Başkalarının hayatında karışma ve hayat yolu ile müdahale.

Kuş görmek için para hayalinizdeki yumurta simgeler.

Rüyada kuluçkalık kuşlar sembolize görmek için başarı erteledi.

Hayalinizdeki yuva kuş görmek için bağımsızlık sığınma ve güvenlik'i simgelemektedir. Eğer bir şey geri düşmek gerekir. Alternatif olarak müreffeh bir çaba yeni fırsatlar ve servet anlamına. ruya tabileri ** görmek rüya Mo0ds rüya Temalar ötücü kuş farklı anlamları için kuş.

Görmek rüyada bir kuş cenneti kuş cenneti için sert kabuklu ve soğuk dış temsil eder. Daha anlayışlı ve kendinizi sevmeyi açmak gerekiyor. Alternatif olarak düş gevşeme simgeliyor. Tatil zamanı. ruya tabileri Birdbath için bkz bir birdbath hayalinizdeki manevi temizlik simgeliyor. Sen hayatında taze ve yeni bir döneme geçiren. ruya tabileri kuş kafesi için bkz bir kuş kafesi hayalinizdeki özgürlük kaybı gösterir. Kilitli hissediyorsun kadar ve tam olarak kendinizi ifade edilemiyor. ruya tabileri Birdhouse için bkz Bahar sezonu bir birdhouse hayalinizdeki simgeliyor. Yeni bir başlangıç ya da yeni bir başlangıç zamanı. Alternatif olarak hayalinizdeki birdhouse evinizin ve kendi manevi kutsal benzer olabilir. Rüya dinsellik uyumlu olarak daha fazla ve o geliştirmeye çalışmak anlatıyor. besleme birds-e doğru kuş yemi ile ruya tabileri kuş yemi için hayal daha yüksek manevi nitelikleri Besleyici ki öneririz. Alternatif olarak bu çabaları yetersiz Ödülleri birçok gösterir.

Kuş yemi yere yayılıyor rüya iş çabalar küçük büyüme anlamına gelir. Eğer bir yeni fikri ya da projesi doğurma ki doğum için doğurma rüya veya doğumdan bir başkasına görmek ruya tabileri göstermektedir. Bu da yeni bir tutum yeni başlangıçlar ya da önemli bir olayı temsil eder. Alternatif olarak rüya içimdeki çocuk ve potansiyel büyümeye dikkat sizi. Rüya Eğer ikiz doğurma ki sonra o temsil çelişkili fikirler. Bu rüya çok daha doğrudan bir yorum arzularını temsil edebilir / verme kaygıları doğum ya da böyle bir olayın gerçekleşmesi beklentisiyle.

Eğer bir insan olmayan yaratık doğurma ki hayal bebeğinizin sağlığı için ezici (ve asılsız) korku anlamına gelir. Eğer aşırı Bebeğinizin doğum kusurları olabilir endişe duyuyorlar. Rüya bu tür onların ikinci trimester anne yaygındır. Sonra beklediğiniz değil sizin korku bazı karar ya da proje sonucu gösterir. Eğer hayatında zorlukları aşmak ve iç gelişme elde etmek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder