4 Şubat 2013 Pazartesi

Rüya Tabirleri-407be053

oyun,oyunlar,oyun oyna,en yeni oyunlar, ve hangi nitelikleri beğendiğiniz veya onu ya da onun hakkında sevmemek.

Manatee için bkz bir manatee hayalinizdeki bir durumda pasiflik temsil eder. Size hırs ve sürücü eksik. Alternatif olarak hayatında yavaş yavaş ya da nazik birisi temsil eder.

Mandala için bkz bir mandala hayalinizdeki bazı olumlu değişiklikler uyanık yaşamda karşılaşacağınız anlamına gelir. Ayrıca bütünlük birlik şifa iç barış Maneviyat ve uyum simgeliyor.

Yele yele hayalinizdeki bir hayvan haber Hayvansı bazı arzu eder. Ayrıca hayvanın önemini göz önünde bulundurun. Alternatif olarak rüya "ana" üzerine yapılan bir kelime oyunu olabilir. Belki de bu caddeye için ya da daha mainstream gerekiyor yönlendiriyor. Ya da o Maine Eyalet anlamına.

Mango mango rüyada yemek ya da doğurganlık cinsel arzularını ve şehvet simgeliyor. Alternatif olarak mango da referans olarak bir ilişki içinde gidelim ve hareket "adam gitmek" anlamında bir kelime oyunu olabilir.

Menhol kapak için bkz bilinçsiz düşünce bastırılmış bir baca kapağı hayalinizdeki anlamına gelir. Yüzey üzerinden bazı olumsuz duygular engelliyor.

Manyak manyak olduğunuzu hayal öfke kontrolü ve iyi sizin duygularınızı izin gerektiğini gösterir. Bazı durumda daha fazla kısıtlama ve dinginlik göstermek gerekiyor.

Manikür için rüya bir manikür alıyorsanız güzellik ve çekicilik temsil eder. Dikkat iş sen-si olmak bitmiş için arıyorlar. Sen de bir şey güzel ve olumlu çalışma sayesinde ifade.

Görmek ya da kudret helvası rüyada yemek kudret helvası bazı ruhsal beslenme gerektiğini göstermektedir.

Manken için bkz bir manken hayalinizdeki bir uzantısı sizin projelendirme kendi kendini temsil eder. Sen-ebilmek duyumsamak eğer yeterince aktif bir rol bazı durumda oyun değil ki. Düşünün ne manken ne sen-ebilmek dilek-dışarı hareket ancak bunu yapmanız için ipuçları için giyindi.

Görgü görgü olmasını hayal kısıtlama gösterir. Eğer uyanık hayatında bu davranış modeli gerekir.

Terbiyesizlik olduğunu hayal uyanık hayatında biri ya da bazı önemli saygı eksikliği simgeliyor.

Görmek rüyada bir konak konak için büyüme ve büyük potansiyeli simgeliyor. Bir rut içinde mevcut durum ya da ilişkisi olduğunu hissedebilirsiniz.

Adam öldürme * cinayet bakınız.

Manta Ray için bkz bir manta ray hayalinizdeki duygusal özgürlük anlamına gelir. Eğer duyguları ile kolaylıkla gezinme.

Sen ya da kimse manta ışınları bir okul tarafından saldırıya uğrar rüya bilinçaltı bastırılır duygular içinde tutmaya daha çok ezici oluyor gösterir.

Peygamber devesi * devesi bakınız.

Ya da hayalinizdeki bir mantilla peçe giymek görmek için mantilla kadınlık ifade temsil eder. Alternatif olarak rüya size saklanıyorlar bir şey öneriyor.

Manto için bkz sıcaklık Aile ve beraberlik bir manto hayalinizdeki simgeliyor. Bu şeyler ve kendiniz ve diğerleri için görüntüleme özelliklerini temsil eder. Manto ve önemi üzerinde ne olduğunu düşünün.

Gübre gübre rüya görmek için geçmiş deneyimlerinden öğrenme ,araba oyun,giydirme oyun,beceri oyunlar,motor yarışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder