5 Şubat 2013 Salı

Rüya Tabirleri-e42e5269

göstermektedir. Şu anda uyanık hayatında zor bir dönemden geçiyor ve neredeyse hareketsizleştirir şahane stres yaşıyoruz.

Sulu çamur

Sizin de rüyada çamur görmek için reddedilen veya utanç duyguları temsil eder. Ayrıca düşük saygısı sembolik. Hayalinizdeki vurgulayarak ne olabilir duygu belirlemekte çamur kaynağı ve renk düşünün.

Tavşanları

Rüyanda salyangozlar görmek için bir yavaş kararlı ve ısrarlı bir şekilde hayat boyunca ilerleme olduğunu göstermektedir. Belki bir hedefe doğru yavaş acı hareket ediyor. Alternatif olarak rüya "halsiz hissediyorum" bir cinas olabilir.

Salyangozlar vücudunuzun içeriden dışarı geldiğini hayal etmek sizin duygu bazı yönlerini ifade zorluklar yaşıyorsanız öneririz. Vücudunuzdaki çıkan salyangozlar nerede düşünün.

Slumber Party

* Sleepover bakın lütfen.

Gecekondu mahallesi

Eğer gecekondularda yaşadığı hayal etmek düşünceleri bozulan ve idealleri çökmekte negatif görünüm gösterir. Kendine acımayı ve kendi olumsuz düşünce zihin sizin çerçevesi devralmaya izin vardır. Alternatif olarak rüya zayıf benlik imajı veya kötü sağlık sahip olduğunu göstermektedir.

Küçük

Birisi ya da bir şey normalden daha küçük olduğunu hayal etmek önemsizliği çaresizlik ve değersizlik duyguları temsil eder. Alternatif olarak tam anlamıyla boyutu bu kişi aşağı "vurmak" çalışıyor olabilirsiniz. Belki sizin veya hayatında birisi şişirilmiş bir ego vardır ve bir ders verilmesi gerektiğini göstermektedir.

Eğer küçük ve herkes normal büyüklükte olduğunu hayal etmek düşük benlik saygısı ve / veya bir çaresizlik duygusuna muzdarip olduğunu göstermektedir. Belki ardı edilmektedir.

Akıllı

Eğer akıllı olduğunu hayal etmek size bilgi hayatınızda bazı önemli karar tutun gösterir. Rüya yapmak istediğiniz ne olursa olsun devam etmek için yeteneklerinizi tazeliyor. Kendinizi hafife almayın. Alternatif olarak rüya sizin beyin gücü hakkında güvensizliği telafi edilebilir.

Koku

Rüyanda bir koku yapmak için belirli bir koku ile ilişkilendirmek geçmiş deneyimlerini ve duygularını gösterir. Rüyan tanıdık bir koku veya koku ile bir duygu iletmek için çalışıyor. Alternatif olarak kokusu size rüya içine dahil olan gerçek ortamının bir parçası olabilir.

Gülümseme

Size veya başkalarına gülümseyen olduğunu hayal etmek senin başarıları memnun ve yaptığınız kararların onaylanması anlamına gelir. Sen diğerleri için yapmış iyi şeyler için ödüllendirilir. Alternatif olarak bir gülümseme bir şey ya da sizi mutlu edecek birileri arayışı içinde olduğunu gösterir.

Smiley

Hayalinizdeki bir gülen yüz görmek için eylemlerin onay ve doğrulama simgelemektedir. Rüya sembolü doğru yolda olduklarına dair güvence ile vermektedir.

Dumanlı sis

Rüyanda sis görmek için negatif duyguları sembolize eder. Sen üzgün ve bir durum veya ilişki korkulu hissi olabilir. Alternatif olarak sis tamamen bilinçli bir karar vermek için bir durum anlaşılmış değil önerir.

Duman

Rüyanda duman görmek için hayatınızı giriyor belada gösterir. Sen karışıklık ve anksiyete muzdarip. Duman siyah ise özellikle o zaman açıkça bazı durum veya sorun göremiyorum demektir.

Rüyanda dumanına nefes ya da görmek için bazı konudaki cehalet da zarar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder