29 Ocak 2013 Salı

Rüya Tabirleri-0f2c420f

kırıklıkları ve ölüm gösterir. Sizin bilinçaltı dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir.

Rüyanda ölü bir baykuş görmek için bazı hastalık veya ölüm anlamına gelir. Bu anlamda Ölüm yaşamda önemli bir geçiş ya da negatif bir alışkanlık sonunda gibi sembolik bir ölüm olabilir.

Bir baykuş içgörü eksik araç üzerinden gaga gözlerini çalışıyor olduğunu hayal etmek. Eğer önlemek için umutsuzca çalışıyor olması bir sorun vardır.

Öküz

Rüyanda bir öküz görmek için eril güç ve kadınsı gizemi arasındaki dengeyi temsil eder. Sen karşı cinsle uyum içinde de vardır. Alternatif olarak bir öküz zor iş güç ve güvenilirlik simgeliyor. Ayrıca tanıdık metaforu "bir öküz gibi inatçı" düşünün.

Oksijen

Oksijen hayal etmek yenilenmesi ve yaratıcı enerjiyi sembolize eder. Sen gençleşmek ve reenergized hissediyorsun.

Yeterince oksijen yok olduğunu hayal etmek size hayatınızın bir durum boğulmuştur veya smothered hissediyor olduğunu göstermektedir.

Oksijen maskesi

Bakın ya da hayalinizdeki bir oksijen maskesi takmak için size çaresiz boğulmuş ya uyandığın hayatı smothered duygu olduğunu göstermektedir. Sen duygularını ifade etmek mümkün değildir.

İstiridyeler

Eğer istiridye yeme olduğunu hayal etmek cinsel dürtüler ve haz göstermektedir.

Hayalinizdeki sembolize güzellik tevazu zenginlik ve bilgelik istiridye görmek için. Alternatif olarak istiridye kendinizi kapatarak ve diğerleri dışlaman olduğunu göstermektedir. Ya da belki rüya "dünya sizin istiridye ise" olduğunu söylüyor. Sen dışarı çıkıp gitmek istediğini sonra ve kalbinizin arzularına ulaşmak gerekir. Hayat yaşayın.

Mali sıkıntılarınızı delalet rüyanda istiridye kabukları görmek için.
P

Hayalindeki "P" harfi görmek için "işemek" veya idrarda bir cinas olduğunu. Sen iyi duyguları ifade etmek gerekir.

Emzik

Rüyanda bir emzik görmek için duygusal doyurulma temsil eder. Siz günlük sorumluluklarınızı ve talepleri kaçmak için bir arzu ifade edilir.

Eğer bir emzik emme olduğunu hayal etmek size uyanma hayatında birisi "yalakalık" için çalışıyoruz anlamına gelir. Ayrıca olgunlaşmamış tutum ifade edebilir.

Uzlaştırmak

Birisi ya da bir şey sakinleştirmek için çalışıyor olduğunu hayal etmek bir durumda sakin ve objektif kalma yeteneğini gösterir. Diğerleri bir zaman bir kriz üzerine arıyoruz.

Paket

Rüyanda bir paket görmek için yaratıcı enerji beceri ve / veya duyguları gizli temsil eder. Bir paket alırsanız o zaman belli duyguları kabul veya yeni kaynak temin ettiğini göstermektedir. Bir paket vermek veya gönderiyorsanız o zaman başka bir üzerine duygularını yansıtma yerine onlarla karşı karşıya olduğumuzu göstermektedir.

Paketleme

Eğer ambalaj olduğunu hayal etmek sizin için öncesinde büyük değişiklikler gösterir. Sen dinlenme veya arkanda geçmiş ilişkileri geçmişten sorunları sokmaktadırlar. Alternatif olarak bu taşıdıkları yükleri temsil eder.

Eğer ambalaj açma ve yeniden paketleme ve açma olduğunu hayal etmek hayatınızda kaos temsil eder. Eğer hayatınızda hokkabazlık olan çeşitli şeyler boğulmuş hissediyorlar. Sen çok yük taşıyan ve gidelim ihtiyaç vardır. Eğer eğilimindedir gerekeni bitmemiş bir iş düşünün. Onlar nihayet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder