28 Ocak 2013 Pazartesi

Rüya Tabirleri-3449fd16

şifa aşamalarını giriyor olabilirsiniz.

Acil acil için rüya hemen dikkatinizi gerektiren acil bir mesele olduğunu gösterir. Sen önemli bir ders öğrenmek vardır.

Zımpara kurulu için bkz Kişilik ya da başkaları ile ilişki kaba kenarları düzeltmek ihtiyacınız hayalinizdeki bir zımpara kurulu önerir. Sen-ebilmek var olmak biraz çok sert ve çok doğru diğer aşındırıcı.

Göç göç hayal memnun ile uyanık durumunuza ve bir değişiklik için arıyoruz göstermektedir. Alternatif olarak bu onları yüzleşmek yerine hayatın sorunları çalıştığınız belirtir.

Size kendinizi kapalı o etrafınızdaki kapanıyor ki rüya için duygusuz duygusuz olduğunuzu göstermektedir. Eğer kendi duygularını ihmal olabilir ve onları daha fazla dikkat ederek başlamak gerekir.

Duygular duygular ifade rüyalar uyanık olsaydı sen-değil hızlı normal duyguları hareket bir yol vardır. Rüya bu duyguları yerine onları hapsedilmiş sağlamak için "güvenli" bir çıkış sağlar. Ancak düşünüyorsanız rüya özellikle çelişkili olmaları durumunda o duyguların karışımı bilinçli ve bilinçaltı duygusal bir çatışma olduğunu gösterir.

İmparator için bkz bir İmparator hayalinizdeki tamamlanması ve yaratıcılık gösterir. Barış ve uyum sağlamak çalışıyoruz.

Çalışan için bkz hayalinizdeki bir çalışan ile onları uyanık ilişki simgeliyor. Eğer iş zorluklar ya da işle ilgili stres yaşıyor olabilirsiniz.

Yeni bir yaş olduğunu hayal kendinizi yeni bir yönünü keşfediyorlar gösterir.

* Lütfen Office bakın.

İstihdam istihdam rüya yeteneklerinizi kullanılan öneriyor. Ayrıca profesyonel hayatını daha fazla odaklanacak gerektiği anlamına gelebilir. Alternatif olarak rüya kendi kendine değer benzer olabilir.

İmparatoriçe için bkz bir İmparatoriçe hayalinizdeki güç onur etkisi gurur ve durumu temsil eder. Sizin en iyi güç izin. İmparatoriçe büyük anne de sembolize.

Rüya boşluk boşluk için bir şey eksik ya da hayatında eksik olduğunu göstermektedir. Sonuçsuz bir emek bir duygusal boşluk veya yalnızlık sembolize eder. Bir proje ya da ilişki adamış tüm çaba göstermek için hiçbir şey yoktur. Özellikle bir konteyner boş hayal iyimserlik temsil eder.

Büyü Eğer mest rüya gösterir size olan işlenmiş ya da ölümü için etkiledi.

Enchantress için bkz kadınsı güç ve etkisi ve ikna yeteneği bir enchantress hayalinizdeki simgeliyor.

Bir muhafaza içinde olduğunuz muhafaza için rüya savunma modunda olduğunuzu gösterir. Bazı uyanık hayat durumda nöbetçi koymuştur. Kendini savunmak ve korumak için ihtiyacı hissediyorum.

Daralma olduğunu bir muhafaza içinde olduğunuzu hayal hissediyorsun ölçülü ve sınırlı bazı durum gösterir. Bu gerçek veya algılanan sınırlamalar temsil eder. Büyümek için sınırları dışında test başlamak gerekiyor.

Camdan yapılmış bir muhafaza içinde olduğunuzu hayal bir kişi ya da durum hakkında çok önemli olduğunu göstermektedir.

Rüya görme ya da ansiklopedi arama ansiklopedi için güzel sanat ve edebiyat bilgi senin peşinde simgeliyor. Her ne kadar bu takipçiliği mali açıdan faydalı olmayabilir sen zenginleştirici vardır.

Son

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder