26 Ocak 2013 Cumartesi

Rüya Tabirleri-be8da9b8

gömmek çalışıyoruz.

Birisi size kir atar rüya biri karakter sorgulama ve şöhretin zarar göstermektedir.

Ya da bir şey kirli kirli için rüya kaygıları ve seks doğru duyguları temsil eder. Rüya düşük benlik saygısı ve değersiz olma duyguları kaynaklanıyor. Akıl kalp ve vücut arındırmak gerekiyor.

Özürlü Engelli olmasını hayal indirdi bir benlik saygısı karşılaştığınız gösterir. Güç ya da hayatta yönünü kaybetmiş. Belki de sen becerileri ve potansiyelini kullanan değil. Devre dışı bırakılan bir vücut parçası sembolizm düşünün.

İnsanların hayal yok ya da di nesnelerdirönce gözlerini kendi kaygıları ve güvensizliği sevdiklerinize kavramı üzerinde anlamına gelir sappearing sağ hayatının dışına kaybolabilir. Herkesin bağlı değildir ve size tek başına sona erecek olduğunu hissediyorum. Özeleştiri ve benlik saygısı üzerinde çalışmanız gereken.

Alternatif olarak bu yönleri/nitelikleri bu kişinin kendi içinde yeterli dikkat kendi verdiğiniz değil ki kimse yok hayal göstermektedir. Eğer kendinizi bir yönü ile temas kaybettim Sevgilisi yok sonra aşk ya da onlar için ilgi kayboluyor öneriyor.

Diğerleri yok hayal demektir eğer hissediyorsun gözardı ediliyor. Değil ediliyor fark ya da sizin için önemli olan için tanıdı. Alternatif olarak rüya yaşam gerçekleri çekilme çalıştığınız belirtir.

Hayal kırıklığı için hayal kırıklığı sürekli hayal kırıklığına gerçek deneyimleri gösterir. Bu tür rüyalar genellikle bir süre içinde birikmiş bastırılmış hayal kırıklıkları yansıtır. Rüya duygusal bir çıkış kolaylığı gibi aklını hizmet vermektedir.

Ret ret rüya reddetme veya kendiniz bir yönü göz ardı gösterir. O da kendi duygularını ve kendini kabul edilen gösterebilir.

Bir afet olan afet için rüya kişisel kaygıları ve korkuları değişim gösterir. Gelecekte mağaza sizin için ne olduğunu bilmeden korkuyorsun.

Disco disko olduğunuzu hayal çıkmak ve daha girişken gerektiğini göstermektedir.

Müzik veya dans disko müzik hayal senin özgür ruhu temsil eder.

DJ DJ hayalinizdeki dinleyin bilinçaltı bir ileti gösterir. DJ uyanık bir durum hakkında bazı tavsiyelerde çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak rüya ile baş harfleri "dj" hayatında biri sembolize.

Disko topu için görmek rüyada bir disko topu eğlenceli ve özgür ruhu simgeler. O hayatının çeşitli bileşenleri bir yansımasıdır.

Keşif rüya bir keşif bir hayat yeni bir aşama ya da kişisel gelişim yeni bir döneme girerken olduğunuzu gösterir. Alternatif olarak rüya kendinizi uyanık yaşam için önemli bir yönü ortaya çıkardığı öneriyor.

* Ayrıca bkz Lütfen bulmak.

Bazı hastalık veya fiziksel hastalık hastalığı size bir hastalık ile verdirdiler rüya forewarns. Bazen hayallerinizi bir hastalık belirtileri farkında olduğunuzu önce teşhis edebiliyoruz. Alternatif olarak hayalinizdeki hastalığın bazı korku ya da gerilim uyanık hayatınızda karşılaştığınız sembolik olabilir.

Disfigure sakat rüya sen hala bazı geçmiş durum ya da ilişki duygusal ya da fiziksel olarak yaralı gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder