17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-1ba1dcad

görmek için olayların son dönüş yakında yaşam yolu değişeceğini belirtir.

Toes

Rüya içinde ayak parmakları görmek için lütuf ve duruş veya eksikliği ile ya taşımak ve ömrü boyunca yürüyüş yolu temsil eder. Aynı zamanda yaşam yolunu gösterir. Alternatif olarak ayak hayatın küçük ayrıntıları temsil ve onlarla nasıl başa.

Senin ayak tırnaklarında büyüyor hayal için belirli bir konuda anlayış bir uzantısı simgeler.

Seni kaybetmek veya bir ayak (lar) kazanmak hayal için azim ve bazı durumlarda ileri gitmek için gerekli enerji eksik olduğunu göstermektedir.

Eğer burun kırdığım veya üzerinde bir mısır ya da aşınma olduğunu hayal etmek biraz tava veya kararı ile ilerliyor endişeli hissediyor demektir.

Birisi senin ayak öpüyor rüya için birileri öne ilerlemeyi güvence ve teyit için çalışıyor olduğunu gösterir. Onlar daha iyi yapmak için motive ediyor.

Yün harmani

Hayalinizdeki bir toga görmek veya giymek için huzur barış sevgi ve kader anlamına gelir.

Toga Party

Bir toga parti olduğunu hayal etmek sizin overindulgences ve aşırılıklarını temsil eder. Sen duygusallık kutluyoruz.

Tuvalet

Hayalinizdeki bir tuvalet görmek için duyguların bir serbest simgeler. Sen işe yaramaz senin hayatında bir şey kurtulmak gerekir. Hayalinizdeki bir tuvalet görünce de tam bir mesane getirdiği fiziksel bir tezahürü olabilir. Rüya tuvalete kalkmak ve çalışıyor. Eğer tuvalet temizlik yapıyorsanız o zaman sizin dış duvar döken veya engellemeler kaybetmeye başlıyor demektir.

Rüyanda tıkanmış bir tuvalet görmek için sizi tutan ve kendiniz için duygularını tutmak olduğunu göstermektedir. Duygularınız çok uzun bastırılmış olmuştur ve olumsuz duyguların gidelim gerekir.

Rüyanda taşan veya sular altında tuvalet görmek için arzularınızı tam olarak duygularını ifade etmek gösterir.

Tuvalet kağıdı

Bakın ya da hayalinizdeki tuvalet kağıdı bir rulo kullanmak için bazı duygusal boşalma sonrasında temsil eder. Sen duygusal patlaması gelen iyileşmek için hazırız.

Evinizin tuvalet papered edildiğine hayal etmek sizin kişisel boşluk ihlal edildiğini göstermektedir. Sen duygusal mağdur hissediyorum. Başkasının evinde papering tuvalet iseniz o zaman ne ciddi yansımaları olabilir görünüşte zararsız olabileceğini gösterir.

Klozet Kapağı

Hayalinizdeki bir klozet kapağı görmek veya kullanmak için doğrudan duyguları gidermek için hazır olmadığı anlamına gelir. Bir şey ya da biri hala tam olarak duygularını salıverme engelliyor.

Simge

Hayalinizdeki bir belirteç görmek veya kullanmak için sınırlı kaynaklarınızı simgeliyor. Belirteç size verir erişim için ve ne kullanılır ne düşünün.

Toll Booth

Bir gişesinde görmek veya geçmesi hayal etmek size hayatınızın bazı alanlarında üzerinde sahip olduğu hak duygusu anlamına gelir. Eğer ücret ödemeniz varsa o zaman sahip şeyler ve erişimi olan şeyler için takdir anlamına gelir. Eğer ödemeden gişesinde geçiyorum o zaman meydan gösterir.

Paralı yol

Eğer ücretli bir yolda olduğunu hayal etmek hayatın önde almak için ödemek zorunda fiyat anlamına gelir. Ücretsiz binmek gibi bir şey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder