17 Ocak 2013 Perşembe

Rüya Tabirleri-ede534cf

iş anlaşması sorunları ve uyanık hayat ile ilgili sorunları anlamına gelir. Anlaşma sırasında ticari işler nasıl gidiyor ve tavır dikkat. Alternatif olarak rüya kendi kişiliği ile başa çıkmak için gereken yönleri için bir metafor olabilir. Rüya bir cinas "meşgul olma" yaşam üzerinde de kullanabilirsiniz. Belki de rüya eğer sen lüzum-e doğru "işten" ya da "iş önce zevk." koymak gerektiğini söylüyor Kartvizit için sizin kartvizitinizi teslim olan ruya tabileri rüya daha fazla bağlantı yapmak ve ağınızı genişletin gerektiğini gösterir. başarılı olmak için ulaşmak gerekiyor. bir iş gezisinde olan ruya tabileri iş gezisi için rüya relax çalışırken zor bir zaman kalmadan öneriyor. Sen duygu boğulmuş. İşadamı görmek için veya bir işadamı olduğunu hayal ruya tabileri kendinizi akılcı ve organize bir yönü temsil eder. ruya tabileri Büstiyer * sutyen lütfen bakın.

Kasap için bkz bir kasap hayalinizdeki ham duygu ya da ahlaksız davranışlar gösterir. Fiziksel güç sınırlarını test. Rüya "kesim" ya da bazı proje ya da durum bozma bir metafor olabilir.

Bir kasap olduğunuzu hayal kadar bastırılmış öfke ve düşmanlık anlamına gelir. ruya tabileri Uşak için bkz bir uşak hayalinizdeki katkılarından dolayı başkalarının üzerinde çok fazla bağlı göstermektedir. İhtiyacınız daha bağımsız ve kendi ihtiyaçları için eğilimindedir. Alternatif olarak rüya arzu servet ya da malzeme eşyalarını sembolize.

Bir uşak olduğunuzu hayal yaranma duygularını temsil eder. Belki de daha uysal bir rol üstlenmesi gerekir. ruya tabileri tereyağı için görmek ya da hayatınızın bazı alanlarında kordiplomatik için Aradığınız tadı tereyağı hayalinizdeki öneriyor. Hayatın zevk kendinizi şımartmak gerekiyor. Rüya bir metafor olabilir "tereyağı" biri kadar durumu kolaylaştırmak için ihtiyacınız olduğunu.

Eğer tereyağı çalkalama hayal etmeye çalışmak ve zor bir görev gösterir.

Rüya tereyağı erime vardır ya da eritilmiş tereyağı ki sen lüzum-e doğru diğerleri tavır ve tutum olarak yumuşatmak anlamına gelir. kolaylık ve basitlik ruya tabileri tereyağı bıçağı için bakın veya rüyada tereyağı bıçağı kullanmak anlamına gelir. Düşünün ifade "gibi bir bıçak tereyağı ile."

Rüya bir tereyağı kullanmakta olduğunuz veya bir şey dilim kesmek için bıçak yapılan görev almakla etkisiz olduğunu gösterir. Size bazı önemli bilgi ya da anlamak eksik. ruya tabileri Buttercup için hayalinizdeki çocukluk ve Geçmiş anılar buttercups bakın. Rüya nerede şeyler daha basit ve hızı daha yavaş bir zaman geri almaya çalışıyor olabilirsiniz. Alternatif olarak buttercups tevazu anlamına gelir. ruya tabileri kelebek için bkz uzun ömürlü yaratıcılık aşk sevinç ve Maneviyat hayalinizdeki bir kelebek anlamına gelir. Sen düşünme yeni bir yol yaşıyor olabilirsiniz. Ya da eğer dönüşüm çeşit geçiyor. Alternatif olarak bir kelebek yerleşmek için ihtiyaç gösterir. Odak hayatında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder